הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות למען הפורום למטרות שונות

לא, כרטיסים מקומיים לא אפשרי להשתמש איתם ב PAYPAL, רק כרטיסים בינלאומיים.

עיר מגורים: אנאבולנד 😃

שחיפלנד יותר יפה, למרות שבקרוב אני עובר לעיר שלך
🙄

תעשו תרומות דרך SMS או משהוא בסגנון, לא כל אחד פה עם כרטיס בינלאומי

מי שבאזור הרצליה, רמת שרון יכול לתת לי כסף ואני יעביר למישל.. האשדודניקים צריך לקפוץ גם לאסוף כספים.

טוב יאללה כמה זמן מאז שמשה העלה את הרעיון... איך תורמים, כמה, לאן? בואו נצא עם זה לדרך כבר.
כרטיס אשראי לא מיתעסק כל דרך אחרת מתאימה לי.

• פותח/ת השרשור
בנתיים אפשר לתרום רק ב PAYAPL , מי שיתרום מעל ל20 שקלים יקבל דרגת תומך באתר.
אני אנסה בימים הקרובים להכניס מערכת SMS ומערכת של חיוג בתשלום (מתקשרים למספרים מזינים קוד ורואים את החיוב בחשבון של הפלאפון/טלפון לפי התרומה שאתם רוצים לתת).
לדעתי דרך בנק הדואר או הפקדה בחשבון זה ממש דפוק כי אף אחד לא יחכה בתורים שיש בדואר או בבנק כדי להפקיד 10-20 שקל לכן צריך משהו נגיש יותר..

אמממ כל יום אני עומד בתורים האלה בדואר ובבנק (חלק מהעבודה) אז אם זה יהיה אפשרי זה יתאים לי. אבל תחלס הדרכים של הטלפון הכי נוחות.
תן התראה שמתחילים.

בנתיים אפשר לתרום רק ב PAYAPL , מי שיתרום מעל ל20 שקלים יקבל דרגת תומך באתר.
אני אנסה בימים הקרובים להכניס מערכת SMS ומערכת של חיוג בתשלום (מתקשרים למספרים מזינים קוד ורואים את החיוב בחשבון של הפלאפון/טלפון לפי התרומה שאתם רוצים לתת).
לדעתי דרך בנק הדואר או הפקדה בחשבון זה ממש דפוק כי אף אחד לא יחכה בתורים שיש בדואר או בבנק כדי להפקיד 10-20 שקל לכן צריך משהו נגיש יותר..

אני יביא לך תכסף במכון .. או למישל 🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית