הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות למען הפורום למטרות שונות

count me in:)
מצד אחד, תחושת הבטן היא שאופטימום לא יעזו לשחק.. הם גדולים מדי, ויש להם הרבה מה להפסיד. מצד שני, ראינו את רמדיה עושים שטויות...

אותי דווקא מעניינות צ'מפיון, אולטימייט ובי אס אן

כמה אנשים יבדקו את אותו מוצר ? אני מתכוון של כמה אנשים יהיה החוות דעת הסופית כי זה חשוב .

לא צריך לקנות את התוסף כדי לעשות עליו בדיקה?

אם יהיה שירות תרומה ב-SMS אני מאמין שהרבה יתרמו.

• פותח/ת השרשור
לא צריך לקנות את התוסף כדי לעשות עליו בדיקה?

אם יהיה שירות תרומה ב-SMS אני מאמין שהרבה יתרמו.
ממש לא דואג לקניית המוצרים, כל חודשיים בערך אני מקבל הרבה דברים (ראה פורום ביקורות ומאמרים), ככה שזה לא פונקציה.
בקשר ל SMS כמו שאמרתי יהיה אבל צריך לקחת בחשבון שיש עמלה של 50% מסך כל תמורה למפעיל השירות.

ממש לא דואג לקניית המוצרים, כל חודשיים בערך אני מקבל הרבה דברים (ראה פורום ביקורות ומאמרים), ככה שזה לא פונקציה.
בקשר ל SMS כמו שאמרתי יהיה אבל צריך לקחת בחשבון שיש עמלה של 50% מסך כל תמורה למפעיל השירות.

אין איזו דרך אחרת לתמרן? אולי לשלוח למקום מסויים בדואר?

• פותח/ת השרשור
אמרתי יהיו כמה אופציות של תרומות אנחנו עובדים על זה בסוף כל אחד יבחר מה שנוח לו.

רעיון טוב 😲
בתאכלס מעניין אותי רק החלבון ואולי גם קריאטין, פורמולות זה חרטא. ואחר כך חומרים .

עם SMS אני אשלח 😉

יש שירות של הדואר "מזומן בזמן",אתה נותן מס ת.ז שלך ושל הנמען,נותן כסף בסניף הדואר+עמלה(לא גדולה),ומקבל מספר למשיכה של הכסף שאותו אתה יכול לתת לנמען

אני דווקא הייתי מעדיף לבדוק חברות קטנות וזולות כדי לראותאם הבדיקות יצאו תקינות ואז נוכל לקנות מהן ולשלם פחות מאשר על אופטימום\ צ'מפיון..

אני דווקא הייתי מעדיף לבדוק חברות קטנות וזולות כדי לראותאם הבדיקות יצאו תקינות ואז נוכל לקנות מהן ולשלם פחות מאשר על אופטימום\ צ'מפיון..

כמו INTERACTIVE...😃

ומה דעתכם גם לפתוח גם משתמש באחד האתרים האלו של הפרסומות ושכל המשתמשים באתר יתחברו תחתיו? אולי זה לא יהיה בדיוק מלא כסף אבל זה גם יכול לעזור קצת...

לפי מה שראיתי, עד 100 שקל העמלה היא 17 שקל, אז תחשוב מי שירצה לשלוח 10 שקלים, יצטרך בפועל לשלוח 27 שקל, כך שבמקרה זה עדיף את ה SMS.

• פותח/ת השרשור
SMS זה גם בעיה כי יש עמלה למשיק השירות של 50-70% וזה מאוד תלוי כך שזה מאוד תלוי, ננסה לארגן בימים הקרובים איזה קומבינה.

SMS זה גם בעיה כי יש עמלה למשיק השירות של 50-70% וזה מאוד תלוי כך שזה מאוד תלוי, ננסה לארגן בימים הקרובים איזה קומבינה.
מה שכתוב בסרגל למעלה ( "תרמו לאתר") זה לצורך אותן בדיקות?
אתה יודע אם גם באמצעות כרטיס "ישראכרט צעיר " אפשר לתרום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית