הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכה הכוונה להתחלת פאוורליפטינג במקביל לענף ספורט אחר

• פותח/ת השרשור NUMnum
  • פורסם בתאריך

NUMnum

משתמש מתחיל
32
11
נק' מוניטין:
29
32
11
משחקת כדורעף, חוזרת בקרוב לשגרת אימונים ורוצה לשלב ליפטינג במקביל.
בעבר הרמתי קצת בoff season,
הגעתי ל80kg בסקוואט, 70kg בדדליפט ו35kg בבנץ' (מביש..🙁)
עברו כמה שנים מאז ואני רוצה לחזור
מאיפה מתחילים????

תודה מראש לעונים 😃😁

דמייני לך חוף ים בו 90% מהמתרחצים הם מוכרים שמסתובבים בחוף בינם לבין עצמם ומנסים לשכנע מתרחצים אומללים לקנות מהם מי מלח מכל מני סיבות מצחיקות ומנופחות - למרות שהים ממש מולם.

קיצר זה הפורום הזה כרגע.

בהצלחה לקבל תשובות בין אינספור שקרים על כך שאת חייבת מאמן והמלצות למאמנים ושיווק עצמי אגרסיבי מצד מאמנים.

בעזהי"ת

ראיתי שבSS יש power clean ואני קצת חוששת, כי עקרונית אני מתאמנת לבד- אין מי שיעיר לי על טכניקה..
יש אלטרנטיבות? או אולי תכנית אחרת שתספק מענה ולא תכיל power clean?

אפשרות עדיפה בעיני היא דדליפט מהיר, לסטיםXחזרות בהתאם לפאוורקלין, ובמשקלי עבודה של כ-70% ממשקלי הדדליפט השבועיים. נכון, אפשר חתירה, אפשר מתח, אבל כשאנחנו מדברים על תכנית לשיפור סקוואט ודדליפט, אני חושב שהדדליפט המהיר יותר ספציפי מהם.

אגב, אם הזכרת כדורעף, אני זוכר אימון של נבחרת הנוער הישראלית לכדורעף, בחדר הכושר סייבקס בוינגייט. חלקו הלא מבוטל הוקדש להאנג-פאוור קלין, מן הסתם כעבודה על הניתור.

בעזהי"ת

בהצלחה לקבל תשובות בין אינספור שקרים על כך שאת חייבת מאמן והמלצות למאמנים ושיווק עצמי אגרסיבי מצד מאמנים.

לנקודתך, פלופי-ג'ו. מאוד ממליץ לקפוץ למייק רוזנר. הוא מאמן ליד קניון עזריאלי. אפילו שיעור פאוורקלין בודד אצלו, אמור לאפשר עבודה עצמאית המשכית.

🙄

בעזהי"ת

לנקודתך, פלופי-ג'ו. מאוד ממליץ לקפוץ למייק רוזנר. הוא מאמן ליד קניון עזריאלי. אפילו שיעור פאוורקלין בודד אצלו, אמור לאפשר עבודה עצמאית המשכית.

🙄

זה ההוא שקופץ גבוה על קופסאות?

בעזהי"ת

זה ההוא שקופץ גבוה על קופסאות?

ההוא שאני בעצמי לו הייתי מחליט לשלב הנפות אולימפיות בשגרת האימונים שלי, הייתי שוקל לפנות אליו לשיעור או שניים.

דדליפט מהיר, לסטיםXחזרות בהתאם לפאוורקלין, ובמשקלי עבודה של כ-70% ממשקלי הדדליפט השבועיים. נכון, אפשר חתירה, אפשר מתח, אבל כשאנחנו מדברים על תכנית לשיפור סקוואט ודדליפט, אני חושב שהדדליפט המהיר יותר ספציפי מהם
רעיון מעולה

בעזהי"ת

לו היית x, היית שוקל y
באת לברך יצאת מקלל 😆

אני בהחלט מסוגל להדגים את ההגיון שבבסיס שיטתו של מארק ריפטו, ובמקורה: ביל סטאר, לשלב הנפות מהירות בתוך תרגילי הפאוורליפטינג. זו אינה הדרך היחידה כמובן, וממש איני טוען שזו הדרך היעילה ביותר. מנגד, אם אתה מדבר על SS, אז כן: פאוורקלין.

כך או אחרת, הזלזול שבו אתה כותב, אינו מכבד אותך.

בעזהי"ת

אני בהחלט מסוגל להדגים את ההגיון שבבסיס שיטתו של מארק ריפטו, ובמקורה: ביל סטאר, לשלב הנפות מהירות בתוך תרגילי הפאוורליפטינג. זו אינה הדרך היחידה כמובן, וממש איני טוען שזו הדרך היעילה ביותר. מנגד, אם אתה מדבר על SS, אז כן: פאוורקלין.

כך או אחרת, הזלזול שבו אתה כותב, אינו מכבד אותך.

לא התכוונתי לזלזל, קצת מתבדח והנימה כנראה לא עברה טוב מספיק דרך טקסט

ראיתי שבSS יש power clean ואני קצת חוששת, כי עקרונית אני מתאמנת לבד- אין מי שיעיר לי על טכניקה..
יש אלטרנטיבות? או אולי תכנית אחרת שתספק מענה ולא תכיל power clean?
אפשר לעשות מתח או חתירה במקום הפאוור קלין.
למרות שלמטרות שלך הפאוורקלין יותר יעיל(כדורעף לא?)

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אפשרות עדיפה בעיני היא דדליפט מהיר, לסטיםXחזרות בהתאם לפאוורקלין, ובמשקלי עבודה של כ-70% ממשקלי הדדליפט השבועיים. נכון, אפשר חתירה, אפשר מתח, אבל כשאנחנו מדברים על תכנית לשיפור סקוואט ודדליפט, אני חושב שהדדליפט המהיר יותר ספציפי מהם.

אגב, אם הזכרת כדורעף, אני זוכר אימון של נבחרת הנוער הישראלית לכדורעף, בחדר הכושר סייבקס בוינגייט. חלקו הלא מבוטל הוקדש להאנג-פאוור קלין, מן הסתם כעבודה על הניתור.

קראתי קצת על הSS, הבנתי את המבנה פחות או יותר ואת קצב ההתקדמות- אבל מאיזה משקלים מתחילים? יש נוסחה? מצטערת על הבורות.. חחחח 😁

תודה 😃😃😃

תשלבי עבודה על שרירי ריצפת אגן (kegel) אם את עובדת כבד , ישנה קורולציה כזו או אחרת בין עבודה כבדה בקרב נשים לUterine prolapse

תעשי על זה שיעורי בית עצמאיים לפני שאת מתחילה SS, שהיא תוכנית *יחסית* עצימה ביחס למה שרב שפנפנות הפיטנס עושות בעבודה מרובת חזרות

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תשלבי עבודה על שרירי ריצפת אגן (kegel) אם את עובדת כבד , ישנה קורולציה כזו או אחרת בין עבודה כבדה בקרב נשים לUterine prolapse

תעשי על זה שיעורי בית עצמאיים לפני שאת מתחילה SS, שהיא תוכנית *יחסית* עצימה ביחס למה שרב שפנפנות הפיטנס עושות בעבודה מרובת חזרות

בהצלחה

אקרא על זה. תודה!
החלטתי להתחיל מחר את הSS, אוכל להעלות לכאן סרטונים ולקבל הכוונה? לפתוח לוג בשביל זה? אנשים מסייעים בדכ בלוגים?

דמייני לך חוף ים בו 90% מהמתרחצים הם מוכרים שמסתובבים בחוף בינם לבין עצמם ומנסים לשכנע מתרחצים אומללים לקנות מהם מי מלח מכל מני סיבות מצחיקות ומנופחות - למרות שהים ממש מולם.

קיצר זה הפורום הזה כרגע.

אם תעבור על הדיון הזה, תראה שמי שהמליץ לקחת מאמן - אינו מאמן ואינו מרוויח דבר אם פותחת הדיון תפנה למאמן שהמליצו או למאמן אחר.

דווקא המאמנים כאן (אושר ואליהו) עזרו, נתנו עצות וכד׳ מבלי להציע את שירותם.

אני התבטאתי בעבר המון לטובת בחירת מאמן (מאמן פאוורליפטינג טוב במקרה הזה, ממש לא כל מאמן).

במקרה של הדיון הזה, נתתי אפשרות במידה ולא רוצים מאמן.

השקרים היחידים הם שלך, אף מאמן כאן לא דחף את עצמו. אני אף פעם לא דחפתי אף מאמן ספציפי כאן בפורום.

הדילמה של ״כמה צריך מאמן״ היא לא בינארית. אין נכון ולא נכון או שקר או אמת. זה פתוח לדיון ותמיד יהיה שיקול של עלות מול תועלת שזה לא תמיד חד משמעי.

אשמח אם לא תכפיש את המאמנים שכותבים כאן בפורום ועוזרים לאנשים בחינם. קשה מאוד למצוא מאמנים טובים שיש להם זמן לכתוב בפורום כלשהו ולתקן טכניקה ותכניות אימון על חשבון זמנם הפנוי. זה מאוד נדיר.
אני מציע לך להסתכל בקבוצות פייסבוק איך מאמנים שבאמת דוחפים את עצמם אגרסיבית בלי שום טיפת ידע או רצון לעזור מאחורי זה, זה משהו בסגנון ״אחי שלח לי הודעה אעזור לך בפרטי״.

אם תעבור על הדיון הזה, תראה שמי שהמליץ לקחת מאמן - אינו מאמן ואינו מרוויח דבר אם פותחת הדיון תפנה למאמן שהמליצו או למאמן אחר.

דווקא המאמנים כאן (אושר ואליהו) עזרו, נתנו עצות וכד׳ מבלי להציע את שירותם.

אני התבטאתי בעבר המון לטובת בחירת מאמן (מאמן פאוורליפטינג טוב במקרה הזה, ממש לא כל מאמן).

במקרה של הדיון הזה, נתתי אפשרות במידה ולא רוצים מאמן.

השקרים היחידים הם שלך, אף מאמן כאן לא דחף את עצמו. אני אף פעם לא דחפתי אף מאמן ספציפי כאן בפורום.

הדילמה של ״כמה צריך מאמן״ היא לא בינארית. אין נכון ולא נכון או שקר או אמת. זה פתוח לדיון ותמיד יהיה שיקול של עלות מול תועלת שזה לא תמיד חד משמעי.

אשמח אם לא תכפיש את המאמנים שכותבים כאן בפורום ועוזרים לאנשים בחינם. קשה מאוד למצוא מאמנים טובים שיש להם זמן לכתוב בפורום כלשהו ולתקן טכניקה ותכניות אימון על חשבון זמנם הפנוי. זה מאוד נדיר.
אני מציע לך להסתכל בקבוצות פייסבוק איך מאמנים שבאמת דוחפים את עצמם אגרסיבית בלי שום טיפת ידע או רצון לעזור מאחורי זה, זה משהו בסגנון ״אחי שלח לי הודעה אעזור לך בפרטי״.

באמת שאין לך את היכולת להביע את המחשבות שלך בלי לכתוב 20 דק עמודים שלמים?
תקרא קצת על תערו של אוקאם ותנסה למקד את המחשבות שלך, למרות שזו גם שיטה, לכתוב שטויות בקצב של מכונת ירייה עד שיהיה מתיש להעמיד אותך על על הקשקושים שאתה כותב , אני יכול לעשות את זה עכשיו , אבל חבל על הזמן שלנו.

אבל לפעם האחרונה :

כמו זה שאין דחיפה של מאמן בפוסט הזה לא סותר מה שכתבתי *על הפורום* (ציטוט)

העובדה שזו דילמה לא בינארית לא סותרת שום דבר שאני כותב ולא שייכת למה שאני אומר

העובדה שאושר ואליהו עזרו שוב לא סותר שבפורום יש מאמנים שדוחפים את עצמם

הביטויים שלך לטובת מאמנים בעבר גם כן לא קשורים בשום צורה למה שאני אומר.

בקיצור , עם כל הכבוד, לא טורח לבזבז עליך זמן , חוסר היגיון וקוהרנטיות שאי אפשר לגשר עלייה

פשוט כל משפט שלך הוא עקום ולא קשור , מבלי אחד לכפרה .

תגובה אחרונה שלי אליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית