עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי שבSS יש power clean ואני קצת חוששת, כי עקרונית אני מתאמנת לבד- אין מי שיעיר לי על טכניקה..
יש אלטרנטיבות? או אולי תכנית אחרת שתספק מענה ולא תכיל power clean?
בהצלחה לקבל תשובות בין אינספור שקרים על כך שאת חייבת מאמן והמלצות למאמנים ושיווק עצמי אגרסיבי מצד מאמנים.
בעזהי"ת
לנקודתך, פלופי-ג'ו. מאוד ממליץ לקפוץ למייק רוזנר. הוא מאמן ליד קניון עזריאלי. אפילו שיעור פאוורקלין בודד אצלו, אמור לאפשר עבודה עצמאית המשכית.
🙄
זה ההוא שקופץ גבוה על קופסאות?
רעיון מעולהדדליפט מהיר, לסטיםXחזרות בהתאם לפאוורקלין, ובמשקלי עבודה של כ-70% ממשקלי הדדליפט השבועיים. נכון, אפשר חתירה, אפשר מתח, אבל כשאנחנו מדברים על תכנית לשיפור סקוואט ודדליפט, אני חושב שהדדליפט המהיר יותר ספציפי מהם
בעזהי"ת
ההוא שאני בעצמי לו הייתי מחליט לשלב הנפות אולימפיות בשגרת האימונים שלי, הייתי שוקל לפנות אליו לשיעור או שניים.
לו היית x, היית שוקל y
באת לברך יצאת מקלל 😆
בעזהי"ת
אני בהחלט מסוגל להדגים את ההגיון שבבסיס שיטתו של מארק ריפטו, ובמקורה: ביל סטאר, לשלב הנפות מהירות בתוך תרגילי הפאוורליפטינג. זו אינה הדרך היחידה כמובן, וממש איני טוען שזו הדרך היעילה ביותר. מנגד, אם אתה מדבר על SS, אז כן: פאוורקלין.
כך או אחרת, הזלזול שבו אתה כותב, אינו מכבד אותך.
אפשר לעשות מתח או חתירה במקום הפאוור קלין.ראיתי שבSS יש power clean ואני קצת חוששת, כי עקרונית אני מתאמנת לבד- אין מי שיעיר לי על טכניקה..
יש אלטרנטיבות? או אולי תכנית אחרת שתספק מענה ולא תכיל power clean?
בעזהי"ת
אפשרות עדיפה בעיני היא דדליפט מהיר, לסטיםXחזרות בהתאם לפאוורקלין, ובמשקלי עבודה של כ-70% ממשקלי הדדליפט השבועיים. נכון, אפשר חתירה, אפשר מתח, אבל כשאנחנו מדברים על תכנית לשיפור סקוואט ודדליפט, אני חושב שהדדליפט המהיר יותר ספציפי מהם.
אגב, אם הזכרת כדורעף, אני זוכר אימון של נבחרת הנוער הישראלית לכדורעף, בחדר הכושר סייבקס בוינגייט. חלקו הלא מבוטל הוקדש להאנג-פאוור קלין, מן הסתם כעבודה על הניתור.
קראתי קצת על הSS, הבנתי את המבנה פחות או יותר ואת קצב ההתקדמות- אבל מאיזה משקלים מתחילים? יש נוסחה? מצטערת על הבורות.. חחחח 😁
תודה 😃😃😃בעזהי"ת
מאמין שכל שאלותייך יענו במאמר הזה:
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תודה 😃😃😃
תשלבי עבודה על שרירי ריצפת אגן (kegel) אם את עובדת כבד , ישנה קורולציה כזו או אחרת בין עבודה כבדה בקרב נשים לUterine prolapse
תעשי על זה שיעורי בית עצמאיים לפני שאת מתחילה SS, שהיא תוכנית *יחסית* עצימה ביחס למה שרב שפנפנות הפיטנס עושות בעבודה מרובת חזרות
בהצלחה
תעלי סרטונים בפורום PLאקרא על זה. תודה!
החלטתי להתחיל מחר את הSS, אוכל להעלות לכאן סרטונים ולקבל הכוונה? לפתוח לוג בשביל זה? אנשים מסייעים בדכ בלוגים?
דמייני לך חוף ים בו 90% מהמתרחצים הם מוכרים שמסתובבים בחוף בינם לבין עצמם ומנסים לשכנע מתרחצים אומללים לקנות מהם מי מלח מכל מני סיבות מצחיקות ומנופחות - למרות שהים ממש מולם.
קיצר זה הפורום הזה כרגע.
בהצלחה לקבל תשובות בין אינספור שקרים על כך שאת חייבת מאמן והמלצות למאמנים ושיווק עצמי אגרסיבי מצד מאמנים.
העליתי, אשמח אם תוכל להעיף מבטתעלי סרטונים בפורום PL
אם תעבור על הדיון הזה, תראה שמי שהמליץ לקחת מאמן - אינו מאמן ואינו מרוויח דבר אם פותחת הדיון תפנה למאמן שהמליצו או למאמן אחר.
דווקא המאמנים כאן (אושר ואליהו) עזרו, נתנו עצות וכד׳ מבלי להציע את שירותם.
אני התבטאתי בעבר המון לטובת בחירת מאמן (מאמן פאוורליפטינג טוב במקרה הזה, ממש לא כל מאמן).
במקרה של הדיון הזה, נתתי אפשרות במידה ולא רוצים מאמן.
השקרים היחידים הם שלך, אף מאמן כאן לא דחף את עצמו. אני אף פעם לא דחפתי אף מאמן ספציפי כאן בפורום.
הדילמה של ״כמה צריך מאמן״ היא לא בינארית. אין נכון ולא נכון או שקר או אמת. זה פתוח לדיון ותמיד יהיה שיקול של עלות מול תועלת שזה לא תמיד חד משמעי.
אשמח אם לא תכפיש את המאמנים שכותבים כאן בפורום ועוזרים לאנשים בחינם. קשה מאוד למצוא מאמנים טובים שיש להם זמן לכתוב בפורום כלשהו ולתקן טכניקה ותכניות אימון על חשבון זמנם הפנוי. זה מאוד נדיר.
אני מציע לך להסתכל בקבוצות פייסבוק איך מאמנים שבאמת דוחפים את עצמם אגרסיבית בלי שום טיפת ידע או רצון לעזור מאחורי זה, זה משהו בסגנון ״אחי שלח לי הודעה אעזור לך בפרטי״.