עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שונה מגיינר אחר. מלטודקסטרין (סוכר) זה המרכיב הראשון. ממליץ לא להשתמש בגיינר וללמוד לאכול בהדרגה (עליה ב 100-200 קל' כל שבוע-שבועיים בתפריט)
לא שאני מכיריש גיינרים אחרים שמהרכיב הראשון שלהם הוא לא מלטודקסטרין?
מייק,לא שונה מגיינר אחר. מלטודקסטרין (סוכר) זה המרכיב הראשון. ממליץ לא להשתמש בגיינר וללמוד לאכול בהדרגה (עליה ב 100-200 קל' כל שבוע-שבועיים בתפריט)
אתה לוקח גיינר על בסיס קבוע?אני משמתמש בזה כהשלמת ארוחות:
One Stop Xtreme Best All in One Protein Shake | Reflex Nutrition
יש לו אחוז מלטודקסטרין נמוך יחסית לכל גיינר אחר שמצאתי
לא, רק מתי שאין לי זמן להשלים את הערכים שאני צריך מאוכלאתה לוקח גיינר על בסיס קבוע?
לא, רק מתי שאין לי זמן להשלים את הערכים שאני צריך מאוכל
לימודי רפואה נתנו לי בסיס טוב להבין פיזיולוגיה ואנטומיה, ולדעת לזהות חרטא יחסית מהר.אפשר לשאול מאיפה כל הידע בתחום הזה? האם אי פעם היתה אצל תזונאי/מאמנים כלשהם? או שלמדת בעצמך משהו בסגנון ולימודים רציניים?
אה יפה לא ידעתי אתה לומד רפואהלימודי רפואה נתנו לי בסיס טוב להבין פיזיולוגיה ואנטומיה, ולדעת לזהות חרטא יחסית מהר.
חוץ מזה זה היה בעיקר הרבה מאוד חיפוש אקטיבי של מידע, הרבה מאוד מהפורום פה, ובסוף הרבה מאוד ניסוי וטעיה לאורך שנים
איפה אתה לומד רפואה??לימודי רפואה נתנו לי בסיס טוב להבין פיזיולוגיה ואנטומיה, ולדעת לזהות חרטא יחסית מהר.
חוץ מזה זה היה בעיקר הרבה מאוד חיפוש אקטיבי של מידע, הרבה מאוד מהפורום פה, ובסוף הרבה מאוד ניסוי וטעיה לאורך שנים
באיטליהאיפה אתה לומד רפואה??
בולוניה? מסלול 6 שנתי? כל הכבוד לך אלוף.באיטליה
בידיוק, ותודה!בולוניה? מסלול 6 שנתי? כל הכבוד לך אלוף.