הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיתי גיינר נדיר באחת החנויות - מה דעתכם?

Oren_Oren

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי לכולם,
ראיתי את הגיינר הזה באינטרנט, מה דעתכם עליו?
הם מוכרים אותו ב- 249 ש"ח לקופסה של 5 ק"ג, המחיר משתלם? יש גיינרים יותר טובים במחיר הזה?

15853328.jpg

לא שונה מגיינר אחר. מלטודקסטרין (סוכר) זה המרכיב הראשון. ממליץ לא להשתמש בגיינר וללמוד לאכול בהדרגה (עליה ב 100-200 קל' כל שבוע-שבועיים בתפריט)

• פותח/ת השרשור
לא שונה מגיינר אחר. מלטודקסטרין (סוכר) זה המרכיב הראשון. ממליץ לא להשתמש בגיינר וללמוד לאכול בהדרגה (עליה ב 100-200 קל' כל שבוע-שבועיים בתפריט)

אני אחד שלא יכול לאכול יותר מדי בגלל זה אני צריך גיינר.
ביחס לגיינרים אחרים שמוכרים הוא עדיף? או שיש גיינר יותר טוב ממנו?
יש גיינרים אחרים שמהרכיב הראשון שלהם הוא לא מלטודקסטרין?

מייק,
יש הבדל בין לשתות גיינר לבין לשתות אבקת חלבון ובנפרד עוגיות/שוקולדים/ממתקים?

לא, רק מתי שאין לי זמן להשלים את הערכים שאני צריך מאוכל

אפשר לשאול מאיפה כל הידע בתחום הזה? האם אי פעם היתה אצל תזונאי/מאמנים כלשהם? או שלמדת בעצמך משהו בסגנון ולימודים רציניים?

אפשר לשאול מאיפה כל הידע בתחום הזה? האם אי פעם היתה אצל תזונאי/מאמנים כלשהם? או שלמדת בעצמך משהו בסגנון ולימודים רציניים?
לימודי רפואה נתנו לי בסיס טוב להבין פיזיולוגיה ואנטומיה, ולדעת לזהות חרטא יחסית מהר.
חוץ מזה זה היה בעיקר הרבה מאוד חיפוש אקטיבי של מידע, הרבה מאוד מהפורום פה, ובסוף הרבה מאוד ניסוי וטעיה לאורך שנים

לימודי רפואה נתנו לי בסיס טוב להבין פיזיולוגיה ואנטומיה, ולדעת לזהות חרטא יחסית מהר.
חוץ מזה זה היה בעיקר הרבה מאוד חיפוש אקטיבי של מידע, הרבה מאוד מהפורום פה, ובסוף הרבה מאוד ניסוי וטעיה לאורך שנים
אה יפה לא ידעתי אתה לומד רפואה

איפה אתה לומד רפואה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית