שלום חברים , הודעה ראשונה שלי כאן 😃
צריך את עזרתכם בנושא התזונה וקצת מעבר
התחלתי להתאמן לפני חודש , מאז כל יום שעובר רק לומד עוד ועוד דברים מה מותר / אסור , מאמרים , סרטונים , טיפים וכו ....
חשבתי להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון לראות אם אני בדרך הנכונה , ולשמוע מה צריך לתקן אם צריך ... מכל מלמדיי השכלתי !
אז :
גובה 1.69 , משקל היום בסביבות 64, כשהתחלתי לפני חודש הייתי בסביבות 61 .
מאז ומתמיד הייתי רזה , לא מהממש ממש שחיפים אבל לא הרבה מעל . בשנה האחרונה אפילו התווספה לה כרס קטנה . התחיל להפריע לי הנושא לכן החלטתי לשנות את זה .
אז כיום אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כל אימון במשך שעה אבל שעה מאד מאד אינטנסיבית אני מסיים גמור לא מצליח לנהוג הביתה . מבין ויודע את החשיבות של אימון נכון , לשמור על גב ישר בתרגילים מסויימים , להתאמן על יד קדמית נניח ולהגיע עד למצב של כשל מה שנקרא , כי רק ככה מתקדמים . יודע שלא חשוב מספר הסטים והחזרות כמו שחשובה האיכות ולהביא את השריר עד לשיא .את כל הדברים האלו אני יודע ומיישם בשטח.
אוהב לרוץ אבל לא רץ או עושה שום אירובי כי אני רוצה להעלאות במאסה ומפחד שזה סוג של ירייה ברגל עבורי ספציפית .
עכשיו בקשר לתזונה , שם אני צריך את האישור שלכם .
עד לפני שהתחלתי להתאמן לא הייתי אוכל מסודר בכלל , כל יום בזמנים שונים ודברים שונים , מתוקים וכל השטויות כמה שבא לי מתי שבא לי ! לא עושה חשבון
כבר חודש שאני בתפריט הנ״ל :
(יש לציין מקפיד על 125 גרם חלבון ביום קבוע קבוע מחושב מדוייק לחלוטין לפי גרמים ומשקלים - אני פאנאטי בנושא + 3 או קצת יותר ליטר מים ביום קבוע קבוע קבוע)
קם ב8:00
ארוחה ראשונה ב13:00
חביתה מ3 ביצים - 15 גרם חלבון
2 לחמניות חומות
קופסאת קוטג 5% שומן שלמה - 25 גרם חלבון
סלט/עגבניה/ירקות
ארוחה שנייה בעבודה ב18:30
צלחת בינונית של אורז וקציצות/פסטה/עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון/חזה עוף ותפוחי אדמה מבושלים - בקיצור בישולים של אמא
20:30
שייק תשלובת חלבון מאסל פארם - 25 גרם חלבון לסקופ
21:00
יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון - 0% שומן
25 גרם אגוזים (10 אגוזים)
ו20 גרם שקדים (10-12 שקדים) - מודע לחשיבות של שומנים טובים
ארוחה שלישית ואחרונה 23:00
2 לחמניות חומות
קופסאת טונה שלמה - 25 גרם חלבון
עם חומוס / טחינה
סלט / ירקות
וזהו !
מקפיד על התפריט הזה ברזל !
בלי שום צ׳יט מילס
בלי לחם לבן משום סוג
בלי שום קפה/חטיפים/שוקולדים/מתוקים ב-כ-ל-ל
שותה מים בלבד לאורך כל היום
ולא מצליח לראות תוצאות , הכרס הקטנה באה והולכת , במיוחד אחרי הארוחות .
מה המטרה שלי ? להעלות במשקל , להראות יותר ״גבר״ ופחות ילד , גוף עליון מחוטב אבל לא משהו קיצוני ממש
האם אני בכיוון הנכון ? משהו חסר ? משהו לא בסדר ? האם אני אמור לראות תוצאות ? אשמח לביקורת והכוונה נכונה !
תודה רבה מראש 🕴
צריך את עזרתכם בנושא התזונה וקצת מעבר
התחלתי להתאמן לפני חודש , מאז כל יום שעובר רק לומד עוד ועוד דברים מה מותר / אסור , מאמרים , סרטונים , טיפים וכו ....
חשבתי להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון לראות אם אני בדרך הנכונה , ולשמוע מה צריך לתקן אם צריך ... מכל מלמדיי השכלתי !
אז :
גובה 1.69 , משקל היום בסביבות 64, כשהתחלתי לפני חודש הייתי בסביבות 61 .
מאז ומתמיד הייתי רזה , לא מהממש ממש שחיפים אבל לא הרבה מעל . בשנה האחרונה אפילו התווספה לה כרס קטנה . התחיל להפריע לי הנושא לכן החלטתי לשנות את זה .
אז כיום אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כל אימון במשך שעה אבל שעה מאד מאד אינטנסיבית אני מסיים גמור לא מצליח לנהוג הביתה . מבין ויודע את החשיבות של אימון נכון , לשמור על גב ישר בתרגילים מסויימים , להתאמן על יד קדמית נניח ולהגיע עד למצב של כשל מה שנקרא , כי רק ככה מתקדמים . יודע שלא חשוב מספר הסטים והחזרות כמו שחשובה האיכות ולהביא את השריר עד לשיא .את כל הדברים האלו אני יודע ומיישם בשטח.
אוהב לרוץ אבל לא רץ או עושה שום אירובי כי אני רוצה להעלאות במאסה ומפחד שזה סוג של ירייה ברגל עבורי ספציפית .
עכשיו בקשר לתזונה , שם אני צריך את האישור שלכם .
עד לפני שהתחלתי להתאמן לא הייתי אוכל מסודר בכלל , כל יום בזמנים שונים ודברים שונים , מתוקים וכל השטויות כמה שבא לי מתי שבא לי ! לא עושה חשבון
כבר חודש שאני בתפריט הנ״ל :
(יש לציין מקפיד על 125 גרם חלבון ביום קבוע קבוע מחושב מדוייק לחלוטין לפי גרמים ומשקלים - אני פאנאטי בנושא + 3 או קצת יותר ליטר מים ביום קבוע קבוע קבוע)
קם ב8:00
ארוחה ראשונה ב13:00
חביתה מ3 ביצים - 15 גרם חלבון
2 לחמניות חומות
קופסאת קוטג 5% שומן שלמה - 25 גרם חלבון
סלט/עגבניה/ירקות
ארוחה שנייה בעבודה ב18:30
צלחת בינונית של אורז וקציצות/פסטה/עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון/חזה עוף ותפוחי אדמה מבושלים - בקיצור בישולים של אמא
20:30
שייק תשלובת חלבון מאסל פארם - 25 גרם חלבון לסקופ
21:00
יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון - 0% שומן
25 גרם אגוזים (10 אגוזים)
ו20 גרם שקדים (10-12 שקדים) - מודע לחשיבות של שומנים טובים
ארוחה שלישית ואחרונה 23:00
2 לחמניות חומות
קופסאת טונה שלמה - 25 גרם חלבון
עם חומוס / טחינה
סלט / ירקות
וזהו !
מקפיד על התפריט הזה ברזל !
בלי שום צ׳יט מילס
בלי לחם לבן משום סוג
בלי שום קפה/חטיפים/שוקולדים/מתוקים ב-כ-ל-ל
שותה מים בלבד לאורך כל היום
ולא מצליח לראות תוצאות , הכרס הקטנה באה והולכת , במיוחד אחרי הארוחות .
מה המטרה שלי ? להעלות במשקל , להראות יותר ״גבר״ ופחות ילד , גוף עליון מחוטב אבל לא משהו קיצוני ממש
האם אני בכיוון הנכון ? משהו חסר ? משהו לא בסדר ? האם אני אמור לראות תוצאות ? אשמח לביקורת והכוונה נכונה !
תודה רבה מראש 🕴
נערך לאחרונה: