הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על משהו שלא מבין

Loyal555

משתמש מתחיל
74
9
נק' מוניטין:
12
74
9
נגיד ויש אדם שמתאמן שנה שוקל 80קילו וכרגע מפסיק להתאמן מסיבות מסויימות ועובר ממסה לנטרלי עם הקפדה על כמות חלבון

עכשיו אם הוא על נטרלי זה אומר שהוא לא יעלה במשקל וגם לא ירד (כמובן שקשה לדעת בידיוק מה הנטרלי)

אבל בגלל שהוא לא מתאמן אז הוא מתחיל לאבד מסת שריר אבל אם הוא על נטרלי אז המשקל לא יורד אז לאן מסת השריר נעלמת בעצם? האם תהיה ירידה במשקל אף על פי שהוא בנטרלי?

זה משגע אותי כבר מלא זמן השאלה הזאת מקווה שתבינו למה התכוונתי תודה מראש

בוא נניח שהבנאדם אוכל בדיוק בדיוק כמה שהוא צריך. למה שזה לא יהפוך לשומן? הבנאדם עדיין נניח ישקול 80 קילוגרם אבל אחוז השריר/שומן וכו' שלו ישתנה יהיה לו פחות שריר ביחס לעברו כשהיה מתאמן ויהיה לו יותר שומן אז הוא ישקול עדיין 80 קילוגרם.
חחח ככה ההגיון שלי אומר לי. אבל אני לא באמת מקצוען. בוא נחכה מה יגיד מנהל. מעניין מאוד 😃

מה אם אני יגיד לך שלוקח 10 שנים מה שאפשר לאבד בשנה? גם אם הקפדה אתה יכול חופשי לאבד 10 קג של שריר. וגם הרבה כח. אולי מערכת העצבים משחזרת את עצמה יותר לאט.. קשה לחזור זה בטוח. אני כבר שנה ועוד לא חזרתי למשקלים שהייתי אחרי שנה של הפסקה הכרחית(שלא יהיה אימון יתר, קל לקבל אפילו עכשיו יש תסמינים אחרי שבוע הפסקה).

• פותח/ת השרשור
בוא נניח שהבנאדם אוכל בדיוק בדיוק כמה שהוא צריך. למה שזה לא יהפוך לשומן? הבנאדם עדיין נניח ישקול 80 קילוגרם אבל אחוז השריר/שומן וכו' שלו ישתנה יהיה לו פחות שריר ביחס לעברו כשהיה מתאמן ויהיה לו יותר שומן אז הוא ישקול עדיין 80 קילוגרם.
חחח ככה ההגיון שלי אומר לי. אבל אני לא באמת מקצוען. בוא נחכה מה יגיד מנהל. מעניין מאוד 😃
חשבתי על זה גם בהתחלה אבל רקמת שריר ורקמת שומן הן לא אותו דבר

דבר ראשון כן תהיה ירידה במשקל, אבל מנוזלים כתוצאה מירידה במאגרי הגליקוגן בשריר, שהגוף כרגע לא צריך.
דבר שני, אין יותר שריפת שומן מפעילות יזומה, אז תהיה עליה מסויימת בשומן.
דבר שלישי, תהיה ירידה מסויימת בשריר, אבל לא ירידה עצומה, בעיקר נוזלים, ומעט מאוד סיבי שריר, אין אובדן אמיתי של שריר, וייקח הרבה זמן לאבד באמת כמות משמעותית

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון כן תהיה ירידה במשקל, אבל מנוזלים כתוצאה מירידה במאגרי הגליקוגן בשריר, שהגוף כרגע לא צריך.
דבר שני, אין יותר שריפת שומן מפעילות יזומה, אז תהיה עליה מסויימת בשומן.
דבר שלישי, תהיה ירידה מסויימת בשריר, אבל לא ירידה עצומה, בעיקר נוזלים, ומעט מאוד סיבי שריר, אין אובדן אמיתי של שריר, וייקח הרבה זמן לאבד באמת כמות משמעותית
אז ירידה במשקל כתוצאה מאבידה של מסת שריר במאזן נטרלי יכולה לקרות אם אני מבין נכון.. אבל זה תהליך ארוך

תודה על המענה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית