הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעשות תרגילים בעמידה?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
למשל בלחיצת כתפיים עם משקולות אם אני עושה בעמידה יותר קשה לי כי אני צריך לייצג את הגוף והבטן עובדת וכו' אז אני מרים משקל יותר נמוך, אז מה עדיף? בישיבה ולעשות יותר משקל או בעמידה?
ובנוסף עוד שאלה בכפיפת מרפקים עם משקולות להשאיר תמיד את היד מופנית כלפי חוץ או לסובב אותה כמו בפטישים ורק כשעולים לסובב אותה כלפי חוץ?
אפ

למשל בלחיצת כתפיים עם משקולות אם אני עושה בעמידה יותר קשה לי כי אני צריך לייצג את הגוף והבטן עובדת וכו' אז אני מרים משקל יותר נמוך, אז מה עדיף? בישיבה ולעשות יותר משקל או בעמידה?
ובנוסף עוד שאלה בכפיפת מרפקים עם משקולות להשאיר תמיד את היד מופנית כלפי חוץ או לסובב אותה כמו בפטישים ורק כשעולים לסובב אותה כלפי חוץ?
אפ
עמידה.
לגבי הידיים, אפשר זה לא משנה, זה סתם נראה יותר טוב.

תלוי במטרה של התרגיל ולמה אתה עושה אותו.
אם המטרה למשל היא בידוד שריר, אז אפשר איך שנוח לך, כנראה יהיה עדיף בישיבה. אם המטרה היא להתחזק בלדחוף דברים מעל הראש, אז עדיף בעמידה, כי זה יחזק אותך יותר בזה.

זה באמת לא משנה יותר מדי, מה שמאפשר לך לבצע את התרגיל ביעילות יותר

אני אישית משצגח לשלב, במיוחד בכתפיים זו דוגמה קלאסית.
לעתים אני עובד בעמידה ואז, מוריד משקלים ולעתים בישיבה עם שיפוע של כמה מעלות לאחור.

לגבי לחיצת כתפיים אם אתה מבצע בישבה אתה פשוט יותר שומר על הגב התחתון שלך.כמובן ישבה עם משענת תמיכה לגב התחתון.

ובכפיפת מרפקים.ברגע שהידיים לא במנח של פטיש מפרקי הכתפיים נוטים החוצה.(נסה ותרגיש) לכן אני ממליצה כפיפת מרפקים עם משקולות
בצורת פטיש.

לגבי לחיצת כתפיים אם אתה מבצע בישבה אתה פשוט יותר שומר על הגב התחתון שלך.כמובן ישבה עם משענת תמיכה לגב התחתון.
ה"לחץ" על הגב התחתון הוא יותר משמעותי בתרגילים בישיבה מאשר עמידה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית