אחר למי נפל המוט על צאוור? לי!

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
כן כן היום האימון לא הצלחתי להחזיק את המוט ב Squat ו.. נפלתי יחד איתו!
איזה כיף זה משו.

בכל אופן המשכתי את האימון המזעזע הזה וגיליתי שירדתי במשקלי העבודה! ואני עוד ב SS.

קיצר האימון היום דפק לי את הגב + את הרצון להמשיך בכלל.

* יש לציין שהמדריך היה סבבה לגמרי, הוא עזר לי לקום והביא מין מדרגה כזאת כדי שיהיה לי יותר קל לישר את הגב כשאני יורד.

מה לעשות במקרה כזה? לצאת לחופשה קצרה מהאימונים?

חלב זה באמת לא מזון מדהים. זה כן עוזר בSS אבל, והטענות שהוא מעלה שם הן לא מבוססות במקרה הטוב אם לא מגוחכות

אוקיי, נתחיל בכתבות ומאמרים:
ד"ר אריה אבני מסביר מדוע חלב זה רע
http://www.scribd.com/doc/7047023/-

Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM)
http://www.pcrm.org/health/veginfo/dairy.html

ספר של ד"ר דני קרת מדוע חלב זה רע
http://www.focus.co.il/Product.asp?Pid=100015&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=33

וידאו נחמד על מרכיבי החלב, תזונת הפרה ותהליך ההפקה..

כתבה מתוך תכנית תחקירים אמריקאית

יש לא מעט מאמרים אקדמיים בנושא וגם תחקירים של ארגון הבריאות העולמי, אני אפשפש בהם הערב ואבדוק מה רלוונטי.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני גם הייתי אוכל המון מוצרי חלב ושותה כל בוקר 2 כוסות לפחות.
אחרי שיצא לי לראות איך מאכילים את הפרות, מה מזריקים להן, ובכלל כל תהליך הייצור של החלב.. התחלתי לחקור קצת יותר והסתבר לי שיש לא מעט אנשים מכובדים שממליצים להימנע לחלוטין מצריכת חלב, במיוחד חלב פרה.

אם יש לכם דרך להשיג חלב מלא (בארץ עפ"י חוק רק מפוסטר מוכרים) מחלב עיזים טרי, זה עוד ניחא.

ואני אשמח אם כל הליצנים יתייחסו בצורה עניינית ולא יטענו שעבדרתי בדיקות רקטליות ע"י חוצנים 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה המקור היחידי שמנסה להתבסס על משהוא ולא לזרוק הגיגים לאוויר .
אני אקרא ואסתכל על הרפרנסים יותר מאוחר ואתן תגובה יותר ארוכה(אם אף אחד אחר לא יתן בנתיים) .

עידן, אין שם שום דבר רציני. זה פרופגנדה של דיאטות צמחוניות. בעיקר יש שם הצגה מעוותת של כל מיני מחקרים כדי להראות בסה"כ שחלב לא תורם למלחמה באוסטאופורוזיס, שאפשר לקבל ויטמין D גם ממקור אחר, שיש אנשים שלא מעכלים לקטוז וכמובן שהוא גורם למחלות לב בגלל שהוא מעלה כולסטרול ובלה בלה בלה.

אה, וגם אם היית ילד עם נטיות גנטיות לסכרת מסוג 1, והיית שותה חלב, אז היה סיכוי יותר גדול שתהיה לך סכרת נעורים 😛

עידן, אין שם שום דבר רציני. זה פרופגנדה של דיאטות צמחוניות. בעיקר יש שם הצגה מעוותת של כל מיני מחקרים כדי להראות בסה"כ שחלב לא תורם למלחמה באוסטאופורוזיס, שאפשר לקבל ויטמין D גם ממקור אחר, שיש אנשים שלא מעכלים לקטוז וכמובן שהוא גורם למחלות לב בגלל שהוא מעלה כולסטרול ובלה בלה בלה.

אה, וגם אם היית ילד עם נטיות גנטיות לסכרת מסוג 1, והיית שותה חלב, אז היה סיכוי יותר גדול שתהיה לך סכרת נעורים 😛

סבבה אני קראתי את החצי הראשון עד עכשיו והדבר היחידי "המסוכן " שראיתי ששומן רווי וכולסטרול גורמים למחלות לב (אלכס תתחיל חיטוב ) .

סבבה אני קראתי את החצי הראשון עד עכשיו והדבר היחידי "המסוכן " שראיתי ששומן רווי וכולסטרול גורמים למחלות לב (אלכס תתחיל חיטוב ) .

יאללה אלכס, בוא נתחיל חיטוב ביחד! 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית