הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי גמישות בשביל הקשתה בבנץ ולדדליפט

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי,

שמתי לב שיש לי בעיה בהתמקמות בבנץ שנובעת מגמישות - מאוד קשה לי להקשית וגם לוקח לי המון זמן להתמקם.
הרבה אמרו לי שזה נובע מגמישות.

בנוסף, אני בקושי יכול לרדת בדדליפט רומני מבחינת גמישות ולדעתי זה משפיע לרעה על הדדליפט הקלאסי.

אז רציתי לדעת:

1) איילו תרגילי גמישות יש לבנץ ולדדליפט?

2) מתי לשים את התרגילי גמישות? בימי מנוחה/לפני אימון/ אחרי אימון/ כל יום בבית

תודה

קודם כל קשה לייעץ בלי לראות בסרטונים איפה הבעיה.

בדדליפט - לבצע סטיף לג / רומני זה הפתרון לגמישות לרוב. לקחת משקל קל ולעבוד על המתיחה בהאמסטרינג. יכול להיות בנוסף שהגלוטס שלך לא משוחררים ואפשר עם כדור לקרוס לשחרר אותם, אם אתה יודע איך.

בבנץ׳ - יש כמה מרכיבי גמישות שיכולים להשפיע: חזה מתוח מושך את הכתפיים קדימה וצריך לשחרר, גב עליון מתוח ומגביל את ההקשתה בגב עליון (לא תחתון, היא לא חשובה לביצוע התרגיל). ממליץ לשחרר עם כדור בגודל מתאים את כל השרירים מסביב - חזה, כתף מכל הצדדים, לאטס, רומבוידס, טרפזים. בנוסף תרגילים שיכולים לעזור זה בנד פול-אפראט ופייספול. בתרגילי החתירה רצוי לעבוד עם קשת בגב העליון כדי לתת דגש על הנושא. במקרה אני סובל מאותה הבעיה וזה מה שאני מבצע, בנתיים עם שיפור טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית