הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון טכניקה בדדליפט ושאלות נוספות

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אהלן אצרף טכניקה בדדליפט ושאלות נוספות..

כמה הערות.
1. שמת לב שאני לא מסיים את התנועה נכון צריך ללחוץ ישבן כלפי פנים יותר אעבוד על זה...
2. שימו לב שהישבן עולה קצת לפני שהמוט עוזב את הרצפה האם זה בסדר ? כי זה נראה מעמיס על הגב התחתון
3. בסרטון לא רואים אך הברכיים שלי באמצע התנועה קצת ״קורסות״ פנימה לא יותר מדי... איך מתקנים את זה?

אשמח להערות נוספות.

בנוסף ישלי שאלה לגבי קצב התקדמות..
באימןן האחרון ביצעתי מילאטרי פרס(5*2 ואז 8*3)
עם 30 קילו הצלחתי לבצע את ה-5*2 ממש ממש בקושי ברמה שאם מישהו היה שם לי עוד סוגר לא הייתי מצליח להרים כמובן שאם אעלה ב-2.5 קילו באימון הבא אכשל...

מה הייתם ממליצים לי לעשות.
לעלות וכנראה להיכשל או להישאר על אותו משקל ולנסות לעלות בחזרות קצת..?
תודה!!!
@Mike
@Beast and cheat
@kotzer
@MikeRozner

נערך לאחרונה:
תתחיל עם התחת שלך קצת יותר גבוהה. אל תוריד אותו כשאתה מותח חזה.
כשאתה ניגש למוט תפתח טיפה את כפות הרגליים לצדדים, ושהברכיים ילכו בקו שלהם.

בקשר לתקיעה במשקל, איך נראית התכנית שלך באופן כללי?
כמה אתה שוקל?
כמה נח בין סט לסט?
כדאי לקנות סט של פלטות קטנות

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם התחת שלך קצת יותר גבוהה. אל תוריד אותו כשאתה מותח חזה.
כשאתה ניגש למוט תפתח טיפה את כפות הרגליים לצדדים, ושהברכיים ילכו בקו שלהם.

בקשר לתקיעה במשקל, איך נראית התכנית שלך באופן כללי?
כמה אתה שוקל?
כמה נח בין סט לסט?
כדאי לקנות סט של פלטות קטנות

זה התכנית באופן כללי
upload_2018-9-26_13-54-36.png

שוקל 71.5
בין סט לסט במילאטרי פרס נח 2.5-3 דקות.
יש פלטות של 1.25 קילוגרם

קבצים מצורפים

• upload_2018-9-26_13-54-36.jpeg
    upload_2018-9-26_13-54-36.jpeg
    KB 86.3 · צפיות: 109
התכנית הזאת לא מתאימה בכלל לרמה שלך, ומבזבזת לך את הזמן. אתה לא צריך 7 תרגילים שונים בכל אימון, 25 סטים באימון, ואתה לא צריך חמישה אימונים בשבוע.
הנפח שאתה עושה לפלג גוף עליון הוא משוגע ולא מפתיע כל כך שאתה לא מתקדם.

אתה מתאמן מתחיל, שעדיין לומד את תרגילי הבסיס, ואתה צריך לעבוד עם הבסיס ולא לסבך. 3 אימונים בשבוע, 3 תרגילים באימון, התקדמות לינארית ועליה במשקלים.

אשמח להערות נוספות.
בדדליפט הכתפיים תמיד ילכו אחורה תוך כדי שאתה מתיישר, ויביאו את עצמן לכיוון המוט, כדי למשוך בצורה מאוזנת ונכונה אתה צריך שהאגן ילכו קדימה לכיוון המוט בו זמנית.
שים לב שבתחילת התנועה הכתפיים והאגן הולכים אחורה בו זמנית, וזה דופק לחלוטין את הטיימינג של ההרמה.

עם 30 קילו הצלחתי לבצע את ה-5*2 ממש ממש בקושי ברמה שאם מישהו היה שם לי עוד סוגר לא הייתי מצליח להרים כמובן שאם אעלה ב-2.5 קילו באימון הבא אכשל...
אם אתה לא יכול להתקדם אז אל תעשה בכוח

התכנית הזאת לא מתאימה בכלל לרמה שלך, ומבזבזת לך את הזמן. אתה לא צריך 7 תרגילים שונים בכל אימון, 25 סטים באימון, ואתה לא צריך חמישה אימונים בשבוע.
הנפח שאתה עושה לפלג גוף עליון הוא משוגע ולא מפתיע כל כך שאתה לא מתקדם.

אתה מתאמן מתחיל, שעדיין לומד את תרגילי הבסיס, ואתה צריך לעבוד עם הבסיס ולא לסבך. 3 אימונים בשבוע, 3 תרגילים באימון, התקדמות לינארית ועליה במשקלים.
מסכים לחלוטין

גם אני עשיתי את הטעות של להגזים כשהתחלתי להתאמן, עושה מלא תרגילים לכל שריר עם 5 אימונים לשבוע. זה סתם מוגזם, היום אני עושה 3-4 אימוני פול בודי בשבוע וכבר תוך חודשיים אני מרגיש את השיפור. אני לא אומר שחייב פול בודי, כל אחד ומה שעובד לו אני פשוט רואה הכי הרבה תוצאות כשאני עובד על כל שריר לפחות 2-3 פעמים בשבוע.

אהלן אצרף טכניקה בדדליפט ושאלות נוספות..

כמה הערות.
1. שמת לב שאני לא מסיים את התנועה נכון צריך ללחוץ ישבן כלפי פנים יותר אעבוד על זה...
2. שימו לב שהישבן עולה קצת לפני שהמוט עוזב את הרצפה האם זה בסדר ? כי זה נראה מעמיס על הגב התחתון
3. בסרטון לא רואים אך הברכיים שלי באמצע התנועה קצת ״קורסות״ פנימה לא יותר מדי... איך מתקנים את זה?

אשמח להערות נוספות.

מה הייתם ממליצים לי לעשות.
לעלות וכנראה להיכשל או להישאר על אותו משקל ולנסות לעלות בחזרות קצת..?
תודה!!!
@Mike
@Beast and cheat
@kotzer
@MikeRozner

עוד קצת קדימה עם הכתפיים בסטארט ואתה תהיה בסדר.
אם יש קריסת ברכיים תתחיל מלנסות לשמור אותם בחוץ כמעט כמו סקווט, לפעמים מספיק רק להיות מודעים לבעיה.
כמו שאמרו לך - התוכנית עמוסה מאוד ואין צורך בכל זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית