הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאזן קלורי שלילי גדול מ500ק

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
היי חברים וחג שני ואחרון שמח.
הייתי שמח לדעת ולהבין מה קורה כאשר נמצאים במאזן שלילי גדול מ500קלוריות אבל כן שומרים על חלבון ( נגיד 2x משקל גוף)

היי חברים וחג שני ואחרון שמח.
הייתי שמח לדעת ולהבין מה קורה כאשר נמצאים במאזן שלילי גדול מ500קלוריות אבל כן שומרים על חלבון ( נגיד 2x משקל גוף)
תגדיר גרעון גדול. ככל שהגרעון יהיה גדול יותר ככה תצטרך להכניס יותר חלבון (2.5-3 כפול משקל גוף).

תלוי עד כמה גדול מ500 אנחנו מדברים. אם זה נניח 700 אתה יכול לעשות את זה במידה והחיטוב יהיה די קצר (נניח חודש וחצי)
חוץ מזה גם אם אתה תאבד טיפה שריר מה שלא אמור לקרות עם גירעון כזה אם החיטוב יהיה די קצר וחלבון גבוה אתה תחזיר את זה מהר בגלל זיכרון שריר
וחוץ מזה...

פחות זמן בחיטוב = יותר זמן לבנות שריר

ברגע שזה כבר מגיע לגירעון של 800+ זה כבר קיצוני יחסית ואתה כנראה תאבד מסת שריר בצורה ניכרת. מה עדיף? לרדת 4 קילו בתקופה של חודשיים
או לרדת 4 קילו בתקופה של חודש ואז יהיה לך עוד חודש שלם לבנות מסת שריר + פחות סבל של חיטוב? זו סתם דוגמה אבל עדיף חיטוב יחסית
מהיר מאשר חיטוב איטי אלא אם כן אתה עושה מהיר ואתה מרגיש שאתה לא מתאושש וכו' ופה עושים מסלול מחדש.

תיאורטית יותר סיכוי לאבד שריר. בפועל אתה תהיה יותר עייף ותסבול יותר, הביצועים יפגעו, כוח ירד, אנרגיה תרד ואתה יכול גם לשרוף בפועל פחות קלוריות בגלל זה מה שיקטין את הגרעון שאתה מצפה לו.

• פותח/ת השרשור
ונניח אדם שנמצא במאזן שלילי גדול מ550 לארוך תקופה מתמשכת הדבר מין הסתם הוביל לנזק בכל מה שקשור בחילוף החומרים( תקנו אותי אם אני טועה) כניסה למאזן ניטרלי למשך שבועיים יכול לסדר שוב את המאזן הקלורי שלו?

גם אם אתה חושב שאתה בגרעון של 500 קל' אתה לא יודע את זה בדיוק וגם אין שום בעיה בגרעון של 1500 קל'. לא יודע מאיפה הגיע ה 500 הזה כל הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית