הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מחוץ לבית במשך רוב היום

• פותח/ת השרשור greek
  • פורסם בתאריך

greek

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
1
23
1
היי, אני תכף מתחיל לימודים אקדמיים ורציתי לקבל קצת טיפים מאנשים שנמצאים ברוב שעות היום שלהם במסגרת כלשהי ולדעת איך שומרים על תזונה נכונה. בבית זה ממש נוח לי, אני יכול לאכול מתי שאני רוצה ומה שאני רוצה.

אבל לצורך העניין מ8 עד 8 אני לא נמצא בבית, קמתי ב7 ואכלתי ארוחת חלבונים גדולה (חיטוב) - 3 ביצים, קוטג, 2 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז.
אני לומד עד 6 ולקחתי בקופסא ארוחה של חזה עוף ואורז, אכלתי ב2 לצורך העניין. סיימתי ב6 ואני הולך להתאמן במכון כושר של האוניברסיטה. קצת קשה לי לראות את עצמי אוכל עוד ארוחה לפני האימון ולוקח כל יום 2 קופסאות אוכל שונות, זה די קאדר. ועוד לקחת איתי אבקה וטונה אחרי האימון... נשמע קשוח.

מישהו עובר מציאות כזו ביום יום ויכול לספר מה הוא עושה?

• פותח/ת השרשור
כן...
כנראה שכל יום אקח איתי בתיק 2 קופסאות אוכל, חטיף חלבון אבקת חלבון וטונה חחחח

שמע, כולם באותה סירה. לרוב אתה בעבודה ואז הולך למכון.
אני יוצא מהבית נגיד ב9 וחצי בבוקר וחוזר ב10-11 בלילה.

לוקחים קופסאות / חטיפים וכו׳. ככה זה אצל רוב האנשים. רוב האוכל לא מתקלקל אחרי כמה שעות (חוץ מבשר נא או מוצרי חלב רכים אולי).
אני אישית אוכל בבית רק ארוחת ערב, בחוץ אני אוכל לרוב:
- יוגורט ואגוזים ארוחה 1
- בשר ופחמימה ארוחה 2
- בשר ופחמימה ארוחה 3 או טוסטים עם ביצים
- חטיפים כלשהם (פחמימה שומן חלבון בהתאם לצורך) במהלך האימון

אם יש מיקרו ומקרר זה די קל. בלי מקרר גם הסתדרתי. ביצים אגב אפשר להכין במיקרו.

אני לוקח רק ארוחת צהריים ואוכל ארוחת ערב בבית. די פשוט למען האמת. לא רואה סיבה לקחת אוכל בשביל אחרי אימון. פשוט תאכל בבית.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח רק ארוחת צהריים ואוכל ארוחת ערב בבית. די פשוט למען האמת. לא רואה סיבה לקחת אוכל בשביל אחרי אימון. פשוט תאכל בבית.
גם אם אני לא לוקח אוכל אחרי אימון, אני מ8 בבוקר עד 9-10 מחוץ לבית... לקחת רק ארוחת צהריים זה לא מספיק

היי, אני תכף מתחיל לימודים אקדמיים ורציתי לקבל קצת טיפים מאנשים שנמצאים ברוב שעות היום שלהם במסגרת כלשהי ולדעת איך שומרים על תזונה נכונה. בבית זה ממש נוח לי, אני יכול לאכול מתי שאני רוצה ומה שאני רוצה.

אבל לצורך העניין מ8 עד 8 אני לא נמצא בבית, קמתי ב7 ואכלתי ארוחת חלבונים גדולה (חיטוב) - 3 ביצים, קוטג, 2 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז.
אני לומד עד 6 ולקחתי בקופסא ארוחה של חזה עוף ואורז, אכלתי ב2 לצורך העניין. סיימתי ב6 ואני הולך להתאמן במכון כושר של האוניברסיטה. קצת קשה לי לראות את עצמי אוכל עוד ארוחה לפני האימון ולוקח כל יום 2 קופסאות אוכל שונות, זה די קאדר. ועוד לקחת איתי אבקה וטונה אחרי האימון... נשמע קשוח.

מישהו עובר מציאות כזו ביום יום ויכול לספר מה הוא עושה?
איזה מצחיק אתה. מצד אחד אתה מבקש עצות ומצד שני אתה רושם שאתה לא רואה את עצמך מצטייד בעוד אוכל. אני מתחיל לעבוד מ 5 בבוקר ועד 17.00 בערב ואין מצב בעולם שאני מכניס משהו לפה בשעה כזאת אפילו לא קפה שחור. אני אוכל ארוחת בוקר רק ב 8. כל הארוחות מסודרות אצלי בקופסאות. אין מה לעשות זה החיים. תחשוב שגם אם היו מגישים לך ארוחות מסודרות זה לא ממש היה עוזר משום שאתה אמור לשקול (במיוחד בחיטוב).
ד.א לא הבנתי תקטע של הטונה והאבקה אחרי האימון. לא בא לך עם טונה או אבקה קח משהו אחר מה הסיפור?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית