הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים חיטוב

איתי123

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם,

קצת עליי.. מתאמן כ 3 חודשים וירדתי עד כה כ 5 קילו. מצ"ב כנית אימונים לחיטוב שמישהו מהחדכ נתן לי.

אשמח לקבל חוות דעת עליה.. לי היא עראת עמוסה מאוד (4 תרגילי חזה ?!,), יש לציין שאני מעוניין להמשיך בחיטוב ולרדת במשקל נשאלת השאלה האם בכלל להחליף עכשיומאת התכנית הקיימת כינהרי אני יורד במשקל.

מצב התכנית
Screenshot_2018-10-02-16-54-03-526_com.whatsapp.png

שלום לכולם,

קצת עליי.. מתאמן כ 3 חודשים וירדתי עד כה כ 5 קילו. מצ"ב כנית אימונים לחיטוב שמישהו מהחדכ נתן לי.

אשמח לקבל חוות דעת עליה.. לי היא עראת עמוסה מאוד (4 תרגילי חזה ?!,), יש לציין שאני מעוניין להמשיך בחיטוב ולרדת במשקל נשאלת השאלה האם בכלל להחליף עכשיומאת התכנית הקיימת כינהרי אני יורד במשקל.

מצב התכנית צפה בקובץ המצורף 45316
לא טוב בכלל, אלא אם אתה על סייקל.
הייתי הולך על
FBW פשוטה או פיצול AB או עליון תחתון.

תכנית עמוסה, בחירה גרועה של תרגילים, מוגזמת ואפילו דבילית. להתחיל אימון בתרגיל של יד אחורית לפני רגליים?!
לעשות אימון חזה ש-50% ממנו זה תרגילים פשוטים(פרפר/קירוב בכאבלים)?!
לעשות 7-7-7 ליד קדמית ועוד כחלק מ9 סטים לשריר האומלל והקטן הזה? ועוד אחרי אימון גב שמבוסס על מכונות וכאבלים במקום תרגילי בסיס כמו עליות מתח/חתירה?

תקשיב, תעשה לעצמך טוב, כנס לתכניות האימון באתר קילוגרם, קח משם תכנית AB כלשהי ותאמץ אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית