הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת נפח לרגלים

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
אלה תרגלים יכולים להיות יעילים כדי לשפר את הבאק סקוואט מבלי להוסיף עוד נפח של הבאק סקוואט הרגיל?
נגיד סקוואט מקופסא? סקוואט עם פיסוק צר?

אלה תרגלים יכולים להיות יעילים כדי לשפר את הבאק סקוואט מבלי להוסיף עוד נפח של הבאק סקוואט הרגיל?
נגיד סקוואט מקופסא? סקוואט עם פיסוק צר?
מה המטרה שלך בהוספת נפח?
ומה משקל סקוואט?

3x7 פעם בשבוע סקוואט
בנוסף לעבודה בניפרד לדדליפט
פרונט סקוואט 3x3
בשילוב הנפות
מה אתה אומר על טקסס מת׳וד?
אתה יכול ביום הקל לעשות פרונט סקוואט.
ביום עצימות
הנפות(פאוור קלין או פאוורסנאץ׳) וביום נפח היי פול או שראגס

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על טקסס מת׳וד?
אתה יכול ביום הקל לעשות פרונט סקוואט.
ביום עצימות
הנפות(פאוור קלין או פאוורסנאץ׳) וביום נפח היי פול או שראגס
מכיר וזה ההפך ממה שאני צריך.
אני צריך המלצה לעלות את הנפח בתרגילים שישפרו לי את הבאק סקוואט מבלי לעשות הרבה נפח בבאק סקוואט זה הכל אחי.
תרשום איך נראה שבוע אימונים שלך
מזה משנה, רוצה המלצה ליותר נפח בתרגילים שהם לא באק סקוואט כדי לשפר את הבאק סקוור5.
בעזהי"ת

גוד מורנינג, באימון לפני המנוחה השבועית.
לא הבנתי. אני לא יכול לעשות 3 סטים עצמים של בבאק סקוואט ולדלב עוד 10-20 סטים בשבוע שיבוא מתרגילים אחרים שיכולים חשפר חי את הבאק סקוואט. לא מחפש התקדמות כל שבוע.

בעזהי"ת

לא הבנתי. אני לא יכול לעשות 3 סטים עצמים של בבאק סקוואט ולדלב עוד 10-20 סטים בשבוע שיבוא מתרגילים אחרים שיכולים חשפר חי את הבאק סקוואט. לא מחפש התקדמות כל שבוע.

אשמח אם תסביר בשנית את מה שלא הבנת.
גוד מורנינג אינו סקוואט, ותוספת נפח לגלוטאוס נראית לי החשובה והקלה מכולן.

אפשר להעלות את הנפח בפרונט סקוואט שהוא מאוד נמוך.
חוץ מזה אפשר להעלות נפח ברגליים עם מכונות שזה יחסית קל.
שיטה אחרת שאני מאוד אוהב אבל אולי לא יישימה זה בלט סקוואט (BELT SQUAT) יש המון אלתורים אבל לא תמיד קל למצוא אופציה סבירה.

בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט, האק סקוואט, סקוואט עם גומיות, סקוואט עם רצועות, סאפטי בר סקוואט, קאמברד בר סקוואט, סקוואט בלי חגורה

בעזהי"ת

בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט, האק סקוואט, סקוואט עם גומיות, סקוואט עם רצועות, סאפטי בר סקוואט, קאמברד בר סקוואט, סקוואט בלי חגורה

😳

• פותח/ת השרשור
איך מבצעים טמפו?
בעזהי"ת

😳
למה הפרצוף? אתה לא חושב שניתן לעלות נפח בסקוואט כדי לישתמש בתרגילים האלה בנוסף?
בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט

בעזהי"ת

איך מבצעים טמפו?

למה הפרצוף? אתה לא חושב שניתן לעלות נפח בסקוואט כדי לישתמש בתרגילים האלה בנוסף?
בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט

הבעתי באופן רשמי את העלבון של הלאנג' עם דאמבלים, לאנג' עם בארבל, לאנג' עם שק חול, לאנג' עם אבן אטלס, לאנג' על קצות האצבעות, לאנג' בסקנדינביה, לאנג' באוגנדה, לאנג' עם נשימה מהאף, לאנג' מתחת למים עם חליפת צוללנים, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה המונחת השולחן, על שלא הוזכרו ברשימה של תוספות נפח רלוונטיות לסקוואט.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לגגל how to perform tempo training
האנגלית שלי חלשה אפשר הסבר קליל?
בעזהי"ת

הבעתי באופן רשמי את העלבון של הלאנג' עם דאמבלים, לאנג' עם בארבל, לאנג' עם שק חול, לאנג' עם אבן אטלס, לאנג' על קצות האצבעות, לאנג' בסקנדינביה, לאנג' באוגנדה, לאנג' עם נשימה מהאף, לאנג' מתחת למים עם חליפת צוללנים, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה המונחת השולחן, על שלא הוזכרו ברשימה של תוספות נפח רלוונטיות לסקוואט.
אם הבנתי אותך נכון אתה אומר בעצם שהוספת נפח בצורה אחרת שהיא לא סקוואט לא תקדם כמו דצריך את הסקוואט?

טמפו זה קצב באנגלית.
שאומרים ״טמפו סקוואט״ לרוב מתכוונים לביצוע יותר איטי של התנועה במהירות נתונה (למשל 3 שניות ירידה, שניה עצירה בתחתית ו3 שניות עליה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית