עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המטרה שלך בהוספת נפח?אלה תרגלים יכולים להיות יעילים כדי לשפר את הבאק סקוואט מבלי להוסיף עוד נפח של הבאק סקוואט הרגיל?
נגיד סקוואט מקופסא? סקוואט עם פיסוק צר?
לשפר את משקלי עבודה הגוף שלי מרגיש פיות טוב לעצימות. סינגל 150מה המטרה שלך בהוספת נפח?
ומה משקל סקוואט?
איך נראית התוכנית שלך?לשפר את משקלי עבודה הגוף שלי מרגיש פיות טוב לעצימות. סינגל 150
3x7 פעם בשבוע סקוואטאיך נראית התוכנית שלך?
מה אתה אומר על טקסס מת׳וד?3x7 פעם בשבוע סקוואט
בנוסף לעבודה בניפרד לדדליפט
פרונט סקוואט 3x3
בשילוב הנפות
מכיר וזה ההפך ממה שאני צריך.מה אתה אומר על טקסס מת׳וד?
אתה יכול ביום הקל לעשות פרונט סקוואט.
ביום עצימות
הנפות(פאוור קלין או פאוורסנאץ׳) וביום נפח היי פול או שראגס
מזה משנה, רוצה המלצה ליותר נפח בתרגילים שהם לא באק סקוואט כדי לשפר את הבאק סקוור5.תרשום איך נראה שבוע אימונים שלך
לא הבנתי. אני לא יכול לעשות 3 סטים עצמים של בבאק סקוואט ולדלב עוד 10-20 סטים בשבוע שיבוא מתרגילים אחרים שיכולים חשפר חי את הבאק סקוואט. לא מחפש התקדמות כל שבוע.בעזהי"ת
גוד מורנינג, באימון לפני המנוחה השבועית.
לא הבנתי. אני לא יכול לעשות 3 סטים עצמים של בבאק סקוואט ולדלב עוד 10-20 סטים בשבוע שיבוא מתרגילים אחרים שיכולים חשפר חי את הבאק סקוואט. לא מחפש התקדמות כל שבוע.
בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט, האק סקוואט, סקוואט עם גומיות, סקוואט עם רצועות, סאפטי בר סקוואט, קאמברד בר סקוואט, סקוואט בלי חגורה
איך מבצעים טמפו?בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט, האק סקוואט, סקוואט עם גומיות, סקוואט עם רצועות, סאפטי בר סקוואט, קאמברד בר סקוואט, סקוואט בלי חגורה
למה הפרצוף? אתה לא חושב שניתן לעלות נפח בסקוואט כדי לישתמש בתרגילים האלה בנוסף?בעזהי"ת
😳
איך מבצעים טמפו?
למה הפרצוף? אתה לא חושב שניתן לעלות נפח בסקוואט כדי לישתמש בתרגילים האלה בנוסף?
בוקס סקוואט, פרונט סקוואט, הייבאר סקוואט, פאוז סקוואט, בוקס פאוז סקוואט, 2 שניות פאוז סקוואט, 3 שניות פאוז סקוואט, טמפו סקוואט
האנגלית שלי חלשה אפשר הסבר קליל?ממליץ לגגל how to perform tempo training
אם הבנתי אותך נכון אתה אומר בעצם שהוספת נפח בצורה אחרת שהיא לא סקוואט לא תקדם כמו דצריך את הסקוואט?בעזהי"ת
הבעתי באופן רשמי את העלבון של הלאנג' עם דאמבלים, לאנג' עם בארבל, לאנג' עם שק חול, לאנג' עם אבן אטלס, לאנג' על קצות האצבעות, לאנג' בסקנדינביה, לאנג' באוגנדה, לאנג' עם נשימה מהאף, לאנג' מתחת למים עם חליפת צוללנים, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה, לאנג' עם רגל על מדרגה אירובית כפולה המונחת השולחן, על שלא הוזכרו ברשימה של תוספות נפח רלוונטיות לסקוואט.