הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לBMR וRMR

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני שוקל 55.5 ו1.63 בן 19 חישבתי לפי מחשבוני BMR ויצא שהBMR שלי זה 1510, עכשיו הבנתי שצריך להכפיל את זה ב1.2 כדי לדעת מה הRMR שזה בפועל מה שאני שורף ביום וזה יוצא 1812 ובנוסף הבנתי שגם צריך להוסיף את האימונים שאני עושה אז נגיד אימון של שעה משקולות זה עוד 200 קלוריות משמע אני שורף ביום 2000 קלוריות, איך זה הגיוני? אני הייתי עכשיו בחיטוב ואכלתי 1200 קלוריות וירדתי בקצב ממש ממש מתון והיו שבועות שאפילו לא הייתי יורד בכלל או מקסימום 100 גרם ואין סיכוי בעולם שאם אני אוכל 2000 קלוריות ביום אני אשאר באותו משקל ולא אעלה במשקל אז איך זה הגיוני כל זה?
עכשיו יכול להיות שתגידו שזה לא מדויק כי לכל אחד יש חילוף חומרים שונה וכו' אבל אין מצב שההפרש ביני לבין אדם ממוצע הוא עד כדי כך משמעותי

זה לא מדוייק נקודה, זה הכל הערכה. ניטראלי בודקים על ידי ניסוי וטעיה.

זה לא משנה כמה אתה קרוב או רחוק לבנאדם נורמלי. לאנשים יש אורח חיים שונה ורמות אנרגיה שונות, אני לדוגמא עצלן מאוד מיסודי, הולך פחות, עומד פחות וכו׳. זה משפיע על הניטראלי.

ה-RMR זה הערכה גסה, ואני מאמין שאתה גם לא הכי משהו בחישוב קלוריות או כמויות, ושילוב של 2 אלה גרם לחוסר ירידה במשקל.
אבל איזה ירידה במשקל אתה מחפש במשקל שלך בידיוק?

• פותח/ת השרשור
ה-RMR זה הערכה גסה, ואני מאמין שאתה גם לא הכי משהו בחישוב קלוריות או כמויות, ושילוב של 2 אלה גרם לחוסר ירידה במשקל.
אבל איזה ירידה במשקל אתה מחפש במשקל שלך בידיוק?
אני 15% שומן אז כן יש לי מה לרדת אבל בכל זאת התחלתי עכשיו מסה כי שריר אין לי כל כך ומעדיף קצת לצבור שריר ואז להתחטב עוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית