הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריסת ברכיים פנימה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Mathil
  • פורסם בתאריך

Mathil

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום, אני די מתחיל במכון התחלתי מסה לפני חודש, שמתי לב שיש לי קצת קריסת ברכיים פנימה בסקוואט, גם לא במשקל הכי כבד שאני מרים, אבל שאני עושה ללא משקל הטכניקה של טובה. יש סיכוי שזה בגלל שיש גמישות יתר? איך אני יכול לטפל או לשפר את הטכניקה?
היום ניסיתי לעשות במשקל יותר נמוך וזה טיפה השתפר אבל עדיין יש טיפה גלישה, המשקל סקוואט הרגיל שאני עושה כרגע זה 115 קילו 5X3 והיום ניסיתי לעשות 95 ועדיין שמתי לב שהטכניקה לא טובה.
?

על איזה משקל לצלם ומאיזו זווית?
המשקל שאתה עובד איתו באימונים שלך(ל5 חזרות)
הכי טוב שתצלם מכמה זוויות, גם מהצד גם מלפנים וגם מאחור.
אגב, גמישות יתר זו תופעה מאוד לא נפוצה וכנראה זאת לא הבעיה שלך.

• פותח/ת השרשור
המשקל שאתה עובד איתו באימונים שלך(ל5 חזרות)
הכי טוב שתצלם מכמה זוויות, גם מהצד גם מלפנים וגם מאחור.
אגב, גמישות יתר זו תופעה מאוד לא נפוצה וכנראה זאת לא הבעיה שלך.

אני יודע שיש לי גמישות יתר בתור ילד הלכתי לאורטופד והוא קבע זאת, עכשיו זה מעולם לא הפריע לי, אבל אני שואל האם יכול להיות שזה משפיע לרעה על הטכניקה?

אני יודע שיש לי גמישות יתר בתור ילד הלכתי לאורטופד והוא קבע זאת, עכשיו זה מעולם לא הפריע לי, אבל אני שואל האם יכול להיות שזה משפיע לרעה על הטכניקה?
יכול להיות. קודם תצלם שנראה מה הבעיה

מהנסיון שלי לרוב גמישות יתר לא מובילה לקריסת ברכיים. לרוב זה חולשה מסויימת של שריר או בעיה בטכניקה.

• פותח/ת השרשור
שאני עושה ללא משקל הכל טוב אצלי רק עם משקל אני מתקשה בעלייה לשמור על ברכיים מקבילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית