הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במאסה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
רציתי לדעת אם אני אחרי נטרלי עליתי קילו בערך מאז סיום החיטוב, שזה בטח נוזלים.. ואז העלתי בעוד 200 קלוריות והתחלתי כביכול מאסה עם תוכנית אימון אחרת
ותוך שלושה ימים המשקל עלה בעוד חצי קילו..
השאלה שלי אם אני רוצה לעקוב אחרי המשקל.. אני צריך לעקוב אחרי המשקל שלי כרגע (59) או לפי מה שסיימתי את הנטרלי.?
ואיך אדע גם שאני עולה בצורה מבוקר של עד אחוז בחודש הרי תמיד יצטברו עוד נוזלים

זה יכול לקפץ כמה ימים אחרי החיטוב
תישקל שבוע כל יום תעשה ממוצע וזה בערך הכיוון (יש המלצה של זה פה בפורום אם אני לא טועה )
נוזלים לא תמיד יצטברו ללא הפסקה, זה תנועה של נוזלים פנימה והחוצה עד גבול מסוים, חשוב שתשים לב שאתה נשקל באותו זמן כל יום

• פותח/ת השרשור
זה יכול לקפץ כמה ימים אחרי החיטוב
תישקל שבוע כל יום תעשה ממוצע וזה בערך הכיוון (יש המלצה של זה פה בפורום אם אני לא טועה )
נוזלים לא תמיד יצטברו ללא הפסקה, זה תנועה של נוזלים פנימה והחוצה עד גבול מסוים, חשוב שתשים לב שאתה נשקל באותו זמן כל יום
כן עקבתי אחרי הנטרלי שלי ועשיתי לפי מה שהיה כתוב בפורום, עכשיו אני בתהליכי עליה אחרי הוספה
אני אעקוב אחרי זה בנתיים עליתי איזה 150 גרם לשבוע שזה מה שרציתי אולי קצת יותר מאמין שחלק מזה זה עוד נוזלים, נראה מה יהיה עד שישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית