יש לי שאלה , אני עכשיו במסה אוכל בפלוס קלורי 800 , יש לי קטעים כאלה שיש ימים שאני לא אוכל טוב ובזמן האחרון אני יישן מאוחר כי אני הולך לחדכ מאוחר באיזה 10 , אבל רוב הימים אני אוכל טוב בפלוס של 800 (בעיקר בימים של האימונים שיתן לי כוח ואנרגיה לאימון ) כל אימון אני מעלה בקצת משקל (עומס פרוגרסיבי) ואני פשוט לא מצליח להעלות משקלים בבנץ ובפרס (רק בדדליפט ובסקוואט אני מצליח להעלות מאימון לאימון)
אני תקוע כבר על אותו משקל בבנץ ...
אני חושב שזה בגלל המשקל הנמוך שלי (52 על גובה 1.74) הרי בשביל להרים משקלים כבדים גם צריך להיות גדול ולשקול הרבה.. מה אני יכול לעשות עד שאני יעלה במשקל ? מה אני אשאר על אותו משקלים בבנץ ובפרס ? הרי אם אני לא מעלה משקל מאימון לאימון זה לא טוב חייב התקדמות כלשהי .. אני גם מנסה להעלות במשקל ולעשות פחות חזרות ממה שצריך וכל אימון כאילו מעלה בחזרה אחת (העיקר שתהיה התקדמות כלשהי) אבל בסט השני אני נשבר..
אני תקוע כבר על אותו משקל בבנץ ...
אני חושב שזה בגלל המשקל הנמוך שלי (52 על גובה 1.74) הרי בשביל להרים משקלים כבדים גם צריך להיות גדול ולשקול הרבה.. מה אני יכול לעשות עד שאני יעלה במשקל ? מה אני אשאר על אותו משקלים בבנץ ובפרס ? הרי אם אני לא מעלה משקל מאימון לאימון זה לא טוב חייב התקדמות כלשהי .. אני גם מנסה להעלות במשקל ולעשות פחות חזרות ממה שצריך וכל אימון כאילו מעלה בחזרה אחת (העיקר שתהיה התקדמות כלשהי) אבל בסט השני אני נשבר..