הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
יש לי שאלה , אני עכשיו במסה אוכל בפלוס קלורי 800 , יש לי קטעים כאלה שיש ימים שאני לא אוכל טוב ובזמן האחרון אני יישן מאוחר כי אני הולך לחדכ מאוחר באיזה 10 , אבל רוב הימים אני אוכל טוב בפלוס של 800 (בעיקר בימים של האימונים שיתן לי כוח ואנרגיה לאימון ) כל אימון אני מעלה בקצת משקל (עומס פרוגרסיבי) ואני פשוט לא מצליח להעלות משקלים בבנץ ובפרס (רק בדדליפט ובסקוואט אני מצליח להעלות מאימון לאימון)
אני תקוע כבר על אותו משקל בבנץ ...
אני חושב שזה בגלל המשקל הנמוך שלי (52 על גובה 1.74) הרי בשביל להרים משקלים כבדים גם צריך להיות גדול ולשקול הרבה.. מה אני יכול לעשות עד שאני יעלה במשקל ? מה אני אשאר על אותו משקלים בבנץ ובפרס ? הרי אם אני לא מעלה משקל מאימון לאימון זה לא טוב חייב התקדמות כלשהי .. אני גם מנסה להעלות במשקל ולעשות פחות חזרות ממה שצריך וכל אימון כאילו מעלה בחזרה אחת (העיקר שתהיה התקדמות כלשהי) אבל בסט השני אני נשבר..

אשמח לקצת פרטים, גיל, משקל, תוכנית אימונים, משך הניסיון
נשמע שאתה די רזה, 800 קלוריות עודף זה לרוב יותר מידי במסה אבל במקרה שלך יכול להיות שזה הכיוון, מבחינת התרגילים עצמם יש אלמנט לטכניקה וגם אפשר לעשות ריסט (הורדה למען עליה, מוריד כמה קילוגרמים וחוזר חזרה), אל תשכח שאפשר גם להתקדם בחזרות (משקל נמוך יותר הוספת חזרה, לי עזר בבנץ')

• פותח/ת השרשור
אשמח לקצת פרטים, גיל, משקל, תוכנית אימונים, משך הניסיון
נשמע שאתה די רזה, 800 קלוריות עודף זה לרוב יותר מידי במסה אבל במקרה שלך יכול להיות שזה הכיוון, מבחינת התרגילים עצמם יש אלמנט לטכניקה וגם אפשר לעשות ריסט (הורדה למען עליה, מוריד כמה קילוגרמים וחוזר חזרה), אל תשכח שאפשר גם להתקדם בחזרות (משקל נמוך יותר הוספת חזרה, לי עזר בבנץ')
אתה חושב שאני צריך אפילו 1000 חיובי ?
גובה 1.74
משקל : 52
תוכנית אימונים :
בנץ
דדליפט / סקוואט (כל אימון משהו אחר)
פרס
לאנג'ים
פשיטת מרפקים
כפיפת מרפקים
*אני מציין גם שכל אימון הטווח חזרות שונה* (היפרטרופיה) לכן אני לא יכול להוסיף חזרות מעבר למה שצריך (כי אמרת הורדת משקל והעלת חזרה)

כמה דברים:
-כותרת צריכה להיות יותר אינפורמטיבית. אל תצפה ממשתמשים להכנס לדיון שכותרתו ״שאלה״
-לפי מה אתה אומר שאתה בפלוס 800? כמה אתה עולה במשקל כל שבוע?
-הייתי מוסיף מתח / חתירה לתכנית
-תן לי לנחש, אתה בא לאימון וכל פעם מגיע קרוב לכשל או לכשל?
- לא משנה כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים, אתה צריך להתקדם לאורך זמן. לאו דווקא מאימון לאימון

נערך לאחרונה:
אתה חושב שאני צריך אפילו 1000 חיובי ?
גובה 1.74
משקל : 52
תוכנית אימונים :
בנץ
דדליפט / סקוואט (כל אימון משהו אחר)
פרס
לאנג'ים
פשיטת מרפקים
כפיפת מרפקים
*אני מציין גם שכל אימון הטווח חזרות שונה* (היפרטרופיה) לכן אני לא יכול להוסיף חזרות מעבר למה שצריך (כי אמרת הורדת משקל והעלת חזרה)

כמו שנאמר אתה צריך מאימון לאימון להגדיל את אחד הדברים הבאים - משקל,חזרות,סטים מאימון קודם (עיקרון של גדילה בנפח או עצימות), ניתן גם להקטין זמן מנוחה, אבל שיפור צריך להיות מפני שאתה מתחיל

ממליץ על תוכנית קיימת שיהיה יותר קל להתחלה להבין במה אתה מתשפר
מבחינה קלורית, אם אתה תקופה על +800 ולא עולה, אז החישובים לא מדוייק או שחילוף החומרים שלך גבוה או אולי עוד סיבות
אם אימונים ושינה נכונים ואתה לא עולה, לדעתי עוד קלוריות יפתור את זה (חלבון 2 גרם לקילו, פחמימה - המקום שלך לחגוג ושומן - 20-30 אחוז מקלוריות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית