עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף לפני אימון איזה כמה פירות וקפה עם סוכר, זה כבר יתקזז.בעלייה במסה צריך לאכול את אותו מספר קלוריות שאני אוכל בימי אימון גם בימי מנוחה או שניתן להוריד את כמות הקלוריות בימי מנוחה ?
גבר, שמת לב למה ששאלתי? ענית לי על משהו אחרתוסיף לפני אימון איזה כמה פירות וקפה עם סוכר, זה כבר יתקזז.
כן. ככה הכי קל להוסיף קלוריות ליום אימון.גבר, שמת לב למה ששאלתי? ענית לי על משהו אחר
הוא לא התכוון על השלמת קלוריות מההוצאה באימון, אלא על ההבדל מבחינת יום אימון/יום בלי אימון...כן. ככה הכי קל להוסיף קלוריות ליום אימון.
אתה יכול להוסיף במקום עוד ארוחה אבל זה סתם בלאגן.
אז בימי מנוחה אני לא יעלה בשומן בגלל שאני אוכל בפלוס קלורי כמו בימי אימון ?הוא לא התכוון על השלמת קלוריות מההוצאה באימון, אלא על ההבדל מבחינת יום אימון/יום בלי אימון...
ולשואל, אין הבדל. אתה צריך באופן כללי להיות בפלוס קלורי. יש מי שמחלק את זה ל כל השבוע.
שעושים דיאלוד גם צריך להיות בפלוס קלורי או שניתן להיות במאזן נטרלי?זה לא קשור לעלייה בשומן דווקא. בשביל לגדול ולעלות במשקל בין שריר בין שומן צריך להיות בפלוס קלורי, אם תתאמן טוב, והפלוס הקלורי יהיה סביר אז אתה לא אמור לעלות בשומן.
את זה אני לא יודע... 🙁😃שעושים דיאלוד גם צריך להיות בפלוס קלורי או שניתן להיות במאזן נטרלי?