הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט בעלייה במסה

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
בעלייה במסה צריך לאכול את אותו מספר קלוריות שאני אוכל בימי אימון גם בימי מנוחה או שניתן להוריד את כמות הקלוריות בימי מנוחה ?

בעלייה במסה צריך לאכול את אותו מספר קלוריות שאני אוכל בימי אימון גם בימי מנוחה או שניתן להוריד את כמות הקלוריות בימי מנוחה ?
תוסיף לפני אימון איזה כמה פירות וקפה עם סוכר, זה כבר יתקזז.

כן. ככה הכי קל להוסיף קלוריות ליום אימון.
אתה יכול להוסיף במקום עוד ארוחה אבל זה סתם בלאגן.
הוא לא התכוון על השלמת קלוריות מההוצאה באימון, אלא על ההבדל מבחינת יום אימון/יום בלי אימון...
ולשואל, אין הבדל. אתה צריך באופן כללי להיות בפלוס קלורי. יש מי שמחלק את זה ל כל השבוע.

• פותח/ת השרשור
הוא לא התכוון על השלמת קלוריות מההוצאה באימון, אלא על ההבדל מבחינת יום אימון/יום בלי אימון...
ולשואל, אין הבדל. אתה צריך באופן כללי להיות בפלוס קלורי. יש מי שמחלק את זה ל כל השבוע.
אז בימי מנוחה אני לא יעלה בשומן בגלל שאני אוכל בפלוס קלורי כמו בימי אימון ?

זה לא קשור לעלייה בשומן דווקא. בשביל לגדול ולעלות במשקל בין שריר בין שומן צריך להיות בפלוס קלורי, אם תתאמן טוב, והפלוס הקלורי יהיה סביר אז אתה לא אמור לעלות בשומן.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לעלייה בשומן דווקא. בשביל לגדול ולעלות במשקל בין שריר בין שומן צריך להיות בפלוס קלורי, אם תתאמן טוב, והפלוס הקלורי יהיה סביר אז אתה לא אמור לעלות בשומן.
שעושים דיאלוד גם צריך להיות בפלוס קלורי או שניתן להיות במאזן נטרלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית