הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפפות לאימון

• פותח/ת השרשור OmerBit
  • פורסם בתאריך

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אני יש לי בעיה באימון אני מזיע בידיים ושאני מחזיק את המוט אני מזיע יותר ואז הוא בורח לי והאחיזה משתחררת והולכת לצד או פשוט היד הולכת קדימה יותר מדי ודברים כאלה הקיצר אני צריך כפפות זה הדבר היחידי שאני יכול לעשות נגד זה ,
אז אממ מישהו יודע איזה כפפות יש במגה ספורט ששווה לקנות ? ומחירים ? ,
ואיך אני יודע שהכפפה תתאים לי ?
תודה רבה :]

אני עברתי ניתוח, עכשיו חסרות לי חמש וחצי בלוטות זיעה, ככה שאני עכשיו מזיע רק ממקום אחד בגוף והידיים תמיד יבשות לא משנה עד כמה אני מתאמץ.
אם אתה רוצה זה בחינם...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
במכון להשתמש במגנזיום ? יהרגו אותי חח אני מפחד שלא יהיה לי אחיזה עם כפפות כי הרי זה כמו בידוד כזה ,
Clonex כאילו מורידים בלוטות זיעה ? ,
איפה עושים את זה ?

אני עשיתי בסורוקה, יש שם את המנתח הכי מיקצועי (אם תרצה אני יביא לך שם).
כן מורידים לך בלוטות זיעה, אני לא ממליץ כי ההשפעה על הבריאות עדין לא ידוע כי זה ניתוח יחסית חדש...

אני לא מציע לעבור ניתוח אם אתה מזיע פחות מי זה...
אני עברתי את הניתוח הזה רק כי בלעדיו היו לי חיים קשים, אני ממש לא ממליץ! זה יעבור למקומות אחרים, אצלי זה עבר לרגליים והתחת וזה עכשיו ככה לכל החיים,זה ממש בלתי נסבל לפעמים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא זה מצב גרוע מאוד אני לא במצב כזה אפילו לא קרוב ,
נראלי אני יסתפק בכפפות וזהו ,
אני למשל מזיע בידיים ובתחת ובגב טיפה אנערף אני מוזר חח אבל זה גם אני עובד הרבה הרבה חזק ובלי הרבה מנוחות לפחות מנסה ,
טוב מישהו יודע מחירים של כפפות ?

D&G_Dolce&Gabbana_gloves.png

למה שיהרגו אותך אם תשתמש במגנזיום כמו בן אדם ולא תפזר את זה בכל מקום?

הורגים,מגנזיום זה קצת מלכלך אין מה לעשות.
למזלי יש שיטות(לשים בסט עבודה מגנזיום עם הידיים בתוך פח,אחרי זה לנקות עם המוט עם מגבת ולתת צ'אפחות לרצפה עם המגבת שהשאריות מגנזיום יעופו)

• פותח/ת השרשור
אני ונקיון מזה לא מסתדרים חחח ,
שלד פשש אחלה כפפות איפה קונים ? ,
אני לא אוהב לעבוד עם כלום אבל לצערי אני לא יכול המוט תמיד בורח לי ואני תקוע עם המשקלים בגלל זה ,
אני מרים 60 בבנץ' ואני יכול נראלי 70 לפי דעתי רק בגלל שאני לא מצליח להחזיק את המוט בגלל שאני מזיע והוא בורח אז אני צריך כפפות כנראה

כפפות לא יעזרו לך. לי הכפפה היתה מחליקה עם המוט.

קנה מגנזיום. זה לא חייב לעשות לכלוך.

לא הבנתי איך מה שאתה אמרת נוגד את מה שאני אמרתי. בסופו של דבר הרעיון הוא לא לתת להם סיבה להתרגז עליך, זה לא כזה קשה לנקות אחרי עצמך.
אתה יכול לקנות מגנזיום בבלוקים למשל, ככה זה לא יתפזר לך בכל מקום ואתה יכול לשים את זה על היד בקלות.

• פותח/ת השרשור
תראו אני אהיה היחידי שמשתמש במגנזיום שם, כולם שם עם כפפות. אני אראה די מפגר ליד כולם,
ואני לא מסתדר עם נקיון. תאמינו לי אני לא אנקה, אני מכיר את עצמי, אני אשאיר את הכל מלוכלך ואפילו את המוט אני לא אנקה בגלל זה אני רוצה משהו פשוט.
Clonex מה הפכת אותי למנקה בקניון חח ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני רואה ילדים קטנים שנאבדים בקניון והולכים למנקה אי אפשר לדעת מה המנקה עושה 😲

אני לא צריכה לנקות אחרי, זה לא מלכלך.
ואם תלכלך לא יקרה לך כלום אם תנקה מידי פעם.
זה לא יהרוג אותך.

למקרה שלא הבנת, אף אחד כאן לא משתמש בכפפות (לפחות לא שיצהיר על זה), אז המלצה לכפפות אני בספק אם תקבל.
וביננו, כולם אותו חרא, באמת, היו לי בעבר כמה.

• פותח/ת השרשור
לא אבל אני משתמש בזה רק בבנץ'. יש לי בעיה רק בבנץ' שהייתי עושה דדלפיט וסקוואט לא היה לי שום בעיה של זיעה בידיים אז ככה שלא יהיה לו שימוש ענקי.
מספיק לי שאני מנקה בבית ומסדר ועוד כמה דברים ועכשיו פסח וזה יהיה לי גם על הראש? מספיק לי ...
אני אנסה עם כפפות מה כבר יכול לקרות, לא אצליח מקסימום אני אקנה מגנזיום באמת ואשתמש.

Clonex חח כן יש מנקות חובה שיהיו פדופיליות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אבל אני משתמש בזה רק בבנץ'. יש לי בעיה רק בבנץ' שהייתי עושה דדלפיט וסקוואט לא היה לי שום בעיה של זיעה בידיים אז ככה שלא יהיה לו שימוש ענקי.
מספיק לי שאני מנקה בבית ומסדר ועוד כמה דברים ועכשיו פסח וזה יהיה לי גם על הראש? מספיק לי ...
אני אנסה עם כפפות מה כבר יכול לקרות, לא אצליח מקסימום אני אקנה מגנזיום באמת ואשתמש.

Clonex חח כן יש מנקות חובה שיהיו פדופיליות.
אתה בן 13 נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית