הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנושא חיטוב/מסה.

Ophirui3455

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
37
46
7
היי, נעים מאד, קוראים לי עדן.(24)
אני מתאמן במכון רצוף- שנה וחצי, לא רצוף- שלוש שנים.
ולעולם לא עשיתי הפרדה של מסה וחיטוב, חשבתי לתומי שאני יכול גם להעלות מסת שריר וגם להתחטב, זה פשוט לא ניתן! יוצא שעכשיו יש לי מסת שריר גבוהה, אבל יש לי ״צדדים״ ו בטן לא מחוטבת בעליל.
היום התחלתי חיטוב, שמאמין שיארך3 חודשים.
האם זה משנה שנכנסתי אליו בחורף?והאם להמשיך עם הקראטין?ואשמח לטיפים נוספים לשמירה על ה״כוח״ במהלך החיטוב, איך לא לאבד מסת שריר?
תודה חברים, ובואו לבקר בצפון!(אני רואה שכולם כאן מהמרכז)

עונות השנה לא משפיעות על הגרעון הקלורי או על המראה שלך באופן ששווה להתייחס אליו.

קריאטין מעלה ממש מעט נוזלים, לא שומן. לא שווה להפסיק.

תהיה בגרעון קלורי מתון ולא תאבד הרבה כוח / שריר.

• פותח/ת השרשור
עוד אנשים?והאם חייב לחלק את זה לקיץ חורף? או שזה לא משנה? כי אני רוצה להתחיל מהיום את החלוקה , כי כבר יש לי מסה. זה
לא משנה אם עכשיו חורף?
החלוקה נגיד ככה : חודש 10 עד בערך פברואר חיטוב.
פברואר בודק אם יש תוצאות,במידה והגעתי לגוף הרצוי, ממשיך למאסה מפברואר עד בערך חודש 6. ואז שוב חיטוב וחוזר חלילה.

נערך לאחרונה:
עוד אנשים?והאם חייב לחלק את זה לקיץ חורף? או שזה לא משנה? כי אני רוצה להתחיל מהיום את החלוקה , כי כבר יש לי מסה. זה
לא משנה אם עכשיו חורף?
החלוקה נגיד ככה : חודש 10 עד בערך פברואר חיטוב.
פברואר בודק אם יש תוצאות,במידה והגעתי לגוף הרצוי, ממשיך למאסה מפברואר עד בערך חודש 6. ואז שוב חיטוב וחוזר חלילה.
תעשה מאסה מתי שבא לך ותעשה חיטוב מתי שבא לך.. מה זה משנה חורף קיץ אביב סתיו??!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית