הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טוב, מציתי את החיטוב או שעדיין לא, דעתכם

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
טוב, זה האשכול האחרון בכל מה שקשור לחיטוב כי גם לי נישבר הזין מזה כבר.

אני כרגע כ4 חודשים נמצא בחיטוב והגעתי לאיזור ה16 אחוזי שומן.
אחרי תקופת הנטרלי אני רוצה לעשות תוכנית כוח טובה לתקופה של 4~5 חודשים, אבל לא רוצה להגיע למצב שאני מעלה יותר מדי שומן וכשעל המוט אין שינוי יותר מדי.
אין לי בעיה לעבור את התקופה עם כרס, גם עכשיו יש לי כרס קטנה, אבל פשוט לא יותר מדי, בשבילי יותר מדי זה בסביבות ה23~25 אחוז

לדעתי אני חושב ש4 חודש חיטוב זה המון זמן ושכדאי לסיים, אומנם אני רוצה עוד להוריד אבל אני חושב שכבר שרפתי מספיק זמן, עשיתי פה ושם טעויות ולמדתי מזה לחיטוב הבא.
חשוב להדגיש שאני כבר מתחיל לראות היתקדמות איטית בחיטוב, למרות שאני גם שומר על אותם משקלים +- מהתקופה של לפני החיטוב, אבל זה לא הכי משנה כי אני לא מתקדם במשקל.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, אני יודע שאין כאן תשובה חד משמעית מה צריך לעשות, אבל לא יזיק לשמוע דעות של אנשים אחרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, החלטתי שנמשיך את החיטוב לאיזור ה10~13 רק בשביל שתקופת הצבירת כוח ומאסה תהיה יותר טובה.
איך כדאי לי לתכנן את תקופת הנטרלי שלי ומה לעשות לאחר מכן לדעתכם?

הRMR שלי:
2631

BMR:
2193

נתונים:
גיל 19
גובה 183
משקל 96

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סליחה RMR
הBMR יוצא 2193
(טוב ששאלת גם כי היתבלבלתי וזה היה יכול לסבך את הכל)

• פותח/ת השרשור
אוקי, איך לדעתך כדאי לי לחלק את זה?

חשבתי על:
260 גרם פחמימה
200 גרם חלבון
96 גרם שומן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה, נעדכן עוד שבועיים וניראה מה נעשה משם.
תודה רבה לכולם על העזרה

---------- התגובה התווספה ב 20:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:11 ----------

אגב סתם שאלה, לדעתכם יש פוטנציאל גדול באיבוד מאסת שריר?
בעיקבות שעד עכשיו הייתי כבר ב4 חודשי חיטוב.

(אגב מוד נחמד עשית משה שזה משלב תגובות רצופות, רק עכשיו שמתי לב)

סבבה, נעדכן עוד שבועיים וניראה מה נעשה משם.
תודה רבה לכולם על העזרה

---------- התגובה התווספה ב 20:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:11 ----------

אגב סתם שאלה, לדעתכם יש פוטנציאל גדול באיבוד מאסת שריר?
בעיקבות שעד עכשיו הייתי כבר ב4 חודשי חיטוב.

(אגב מוד נחמד עשית משה שזה משלב תגובות רצופות, רק עכשיו שמתי לב)

אם אתה תאכל מספיק חלבון/שומן
הגרעון לא יהיה גדול מדי
ותתאמן מספיק עצים

אז הכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
כן חשבתי להמשיך עם האימונים העצימים, חלבון יהיה פי 2-2.5 ממשקל גוף מאמין ולגי שומן לא יודע ממש, אבל נראה על איזו תוכנית תזונה אלך אחרי הנטרלי.
אני חושב שהבעיה שלי עד עכשיו שהגירעון היה גדול מדי וזה מה שעצר אותי..התחלתי גירעון גדול מתחילת החיטוב ועד עכשיו+-

תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב ממחר\מחרותיים אסיים נטרלי, לדעתכם כדאי להתחיל ב200+- קלוריות פחות מהRMR או שכבר נלך על תוכנית 'מתקדמת'?
לדעתי אני צריך ללכת לא מהר מדי בשביל שוב לא לדפוק ת'גוף מהר מדי, משהו בסביבות ה200~300 קלוריות פחות. (ששלושה יימים בשבוע יהיו אירובי של חצי שעה~45 דקות שהם ייתנו לי כבר את ה200~300)
אימונים נישמור הכל עצים

אני לא בטוח רק איך לחלק את התפריט, אשמח להצעות.

אתה יכול ללכת על משהו של CC או CKD או UD2 או AD או משהו חסר פחמימות עם הרבה שומן והרבה חלבון ולעלות איתו בהדרגה, לא מכיר אותך ואת הגנטיקה שלך אבל תמיד טוב לנסות דברים חדשים.

• פותח/ת השרשור
לדעתך לא כדאי קודם כל לנסות לרדת רגיל עם 200 מתחת לתחזוקה ואז לשנות לתוכנית ברגע שאתקע?
כי תכלס מתחילת החיטוב לא עשיתי דבר כזה וישר קפצתי ל700~1000

האחוז שומן הכי נמוך שהגעתי אליו היה לפני שנתיים שעשיתי חיטוב די קיצוני, עמדתי על 200~250 גרם חלבון ו10~30 פחמימה ליום+אימונים עצימים+3~4 שעות אירובי בשבוע.

אם בתמונה שהראתי פה הייתי 16 אחוז, אני מאמין ששם הייתי 14~15

נערך לאחרונה:
חשבתי אתה עובר למאזן קלורי חיובי, בכל מקרה כן תתחיל רגיל ואם אתה עדיין נתקע תתחיל להתעלל בעצמך עם UD2/AD/PSMF/CKD וכו'

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר אמרתי ננסה לרדת עוד קצת, למצות קצת יותר טוב.

וסבבה אוקי, נקווה שלא ניתקע יותר מדי מהר

• פותח/ת השרשור
שאלה קטנה לגבי תקופת נטרלי- עד כמה גרוע יהיה אם יהיו יימים של מאזן קלוריות שלילי?
וגם לא היו רציניים, סטייה של עד 50~80 קלוריות

אני חושב שזה היה לי קצת בתקופת הנטרלי, טעיתי בחישוב החמאת בוטנים..
ככה שאם זה ידרוש תקופת נטרלי חוזרת אז עדיף לדעת עכשיו מאשר אחר-כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית