הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קילו להעלות במסה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
זה אני לפני שבועיים ב55.5 קילו על 1.63 מטר בערך 15% שומן, לפי המלצית החברים בפורום אמרו לי להתחיל מסה הרוב אז היית שבועיים של העלאה בהדרגה לניטרלי+ ועליתי בינתיים קילו ל56.5 (נוזלים) ואני מהיום מתחיל מסה בפלוס של 400~500, עד איזה משקל לדעתכם כדאי לי לעלות ומתי להתחיל חיטוב? אני מתכנן להגיע ל61 קילו, מקווה בתקופה של כ4 חודשים בסביבות ה1.2~ לחודש זה סבבה? או שלכוון ליותר או פחות? אני יודע שזה גם סובייקטיבי לכל אחד כמה הוא מוכן "להשמין" אבל אשמח להמלצה כללית שלכם

נערך לאחרונה:
הייתי ממליץ על עלייה של 2-2.5 קילו בחודש, ולהתחיל חיטוב על 70, אם אתה מרגיש שאתה בא"ש גבוהה מידי אז תחתוך לפני, זה הכול תלוי בך.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ על עלייה של 2-2.5 קילו בחודש, ולהתחיל חיטוב על 70, אם אתה מרגיש שאתה בא"ש גבוהה מידי אז תחתוך לפני, זה הכול תלוי בך.
וואו אחי
זה נראלי מוגזם ממש בשבילי אני כולה 56.5 קילו על 163 אני אהיה שמן רצח ככה

עליה של 15 קילו אכן תהיה מוגזמת לדעתי ברצף. התכנון שלך ל61 נשמע לי טוב מבחינת קצב. תכוון לזה. קח בחשבון שלא הכל עובד חלק ולפעמים תעלה יותר מהר ופחות מהר אבל זו אינדיקציה טובה. שתהיה 61 תחזור ותתייעץ כאן.

הרעיון הוא לעשות מאסה שלא תצטרך להוריד שוב הרבה במשקל. מאסה ארוכה ואיכותית, חיטוב קצר וכן הלאה.

• פותח/ת השרשור
עליה של 15 קילו אכן תהיה מוגזמת לדעתי ברצף. התכנון שלך ל61 נשמע לי טוב מבחינת קצב. תכוון לזה. קח בחשבון שלא הכל עובד חלק ולפעמים תעלה יותר מהר ופחות מהר אבל זו אינדיקציה טובה. שתהיה 61 תחזור ותתייעץ כאן.

הרעיון הוא לעשות מאסה שלא תצטרך להוריד שוב הרבה במשקל. מאסה ארוכה ואיכותית, חיטוב קצר וכן הלאה.
מה שכן ה5 קילו האלה שאני אעלה בטח יהיו 2.5-2.5 או 3-2 לכיוון השריר אז 3 קילו שריר עעשה בכלל שינוי ויזואלי שאפשר לראות? בטח גם שיש עליה בשומן שיסתיר את זה
וגם יש לך איזו הערכה גסה כמה 3 קילו שריר אמור להעלות אותי במשקלי עבודה באחוזים? למשל אני עושה 8X3 בנץ ל45 אז +3 קילו שריר אני אמור להגיע ל50 כזה או יותר?

מה שכן ה5 קילו האלה שאני אעלה בטח יהיו 2.5-2.5 או 3-2 לכיוון השריר אז 3 קילו שריר עעשה בכלל שינוי ויזואלי שאפשר לראות? בטח גם שיש עליה בשומן שיסתיר את זה
וגם יש לך איזו הערכה גסה כמה 3 קילו שריר אמור להעלות אותי במשקלי עבודה באחוזים? למשל אני עושה 8X3 בנץ ל45 אז +3 קילו שריר אני אמור להגיע ל50 כזה או יותר?
אי אפשר לדעת את זה. זה גם תלוי בתכנית אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית