הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל חיטוב עזרה בתפריט

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
אני רוצה להתחיל חיטוב,
שוקל 74 קילו
גובה 174

לפי החישובים והכל אני צריך אחרי גירעון קלורי של 500 קלוריות:
1800 קלוריות ביום
120 גרם חלבון (לפי 1.5 לקילו) (480 קלוריות)
60 גרם שומן (540 קלוריות)
195 גרם פחמימה (780 קלוריות)

2cmnhvd.png

עכשיו הבעיה שלי היא כזאת - אני לא באמת יודע כמה גרם בשר אני אוכל, בדרך כלל הבשר זה בערב אני אוכל ביחד עם אורז מכינים בשר טחון, זה יכול להיות ספגטי בולונז, אורז וחאמס (בשר עם בצל פלפל חריף בד"כ במחבת), לפעמים חזה עוף במחבת עם בצל, עכשיו אין לי מושג באמת כמה גרם בשר זה ואיך להוסיף את זה במחשבון אז זאת הערכה שלי מה שרשום שם.

מבחינת התפריט איך זה מחולק:

1. ארוחת בוקר: קורנפלקס עם חלב ונס קפה

2. 3 פרוסות לחם וגביע קוטג'

3. טונה בשמן עם סלט

4. 100 גרם אורז ושניצל כזה של מאמא עוף (לא הוספתי את השניצל פה גם כי לא יודע בדיוק מה וכמה) *שניצל 1

5. 100 גרם אורז ובשר (ספגטי בולונז/חאמס/חזה עוף או עוד כמה דברים)

עכשיו כבר מה שרשמתי בתפריט עובר את הערכים שרציתי אז צריך עזרה מה לעשות

עוד לא התחלתי את זה ואת החיטוב, אני רוצה להתחיל בקרוב רק צריך עזרה איך עושים את זה
וכמה זה נורא לעשות חיטוב בלי ריצות?
תודה וסליחה על השאלות המפגרות
הקפצה

לדעתי תוריד פחמימה ותעלה חלבון ושומן.
חלבון ל150 ושומן ל75.
לא הבנתי... אתה 135 חלבון או 120? 60 שומן או 68? 1800 קלוריות או 1922?

• פותח/ת השרשור
לדעתי תוריד פחמימה ותעלה חלבון ושומן.
חלבון ל150 ושומן ל75.
לא הבנתי... אתה 135 חלבון או 120? 60 שומן או 68? 1800 קלוריות או 1922?
פחמימה זה:
קורנפלקס
2 פרוסות לחם (לא 3 כמו שרשום זאת טעות)
ובערך 200 גרם אורז, פחות פחמימה מזה?
וחלבון אני לא סגור כמה באמת יוצא כי לא רשום בטבלה בדיוק מה אני אוכל כי אני לא מוצא בדיוק מה.

חלבון זה:
גביע קוטג'
חלב אני חושב 200 מ"ל אולי קצת יותר (עם הקורנפלקס פלוס מה ששם בנס קפה)
שניצל מאמא עוף נראה לי 60 גרם ליחידה מהקפואים מחמם במיקרו
טונה בשמן סטארקיסט
2 פרוסות לחם
בשר בערב שזה בדרך כלל בשר טחון בכל מני צורות או חזה עוף לפעמים גולש

פחמימה זה:
קורנפלקס
2 פרוסות לחם (לא 3 כמו שרשום זאת טעות)
ובערך 200 גרם אורז, פחות פחמימה מזה?
וחלבון אני לא סגור כמה באמת יוצא כי לא רשום בטבלה בדיוק מה אני אוכל כי אני לא מוצא בדיוק מה.

חלבון זה:
גביע קוטג'
חלב אני חושב 200 מ"ל אולי קצת יותר (עם הקורנפלקס פלוס מה ששם בנס קפה)
שניצל מאמא עוף נראה לי 60 גרם ליחידה מהקפואים מחמם במיקרו
טונה בשמן סטארקיסט
2 פרוסות לחם
בשר בערב שזה בדרך כלל בשר טחון בכל מני צורות או חזה עוף לפעמים גולש
למה שניצל, אורז, קורפלנקס? למה אתה צריך את זה בחיטוב?
תחליף למקורות של פחמימה שונים... לדוגמה: שעועית ירוקה אחלה של דבר.. אפונה.. פריכיות אורז וכדומה.. אתה צריך להגיע לפחות פי 2 חלבון ממשקל הגוף שלך ושומן בין 0.8-1.2 פי משקל גוף.. תגיע ל150 חלבון, 75 שומן והשאר פחמימה (כמובן מאזן קלורי שלילי) וכשאתה נתקע במשקל תוריד פחמימה. זאת דעתי
אגב, חלב גם תעיף.. לדעתי זה יותר מתאים למסה

נערך לאחרונה:
אתה הרי לא מתאמן בערך עם משקלים משוערים בחדר כושר אז למה לאכול בערך כמויות במטבח? אתה יכול לקנות משקל מטבח ולשקול את הבשר. חישובים זה משהו התחלתי אבל בסופו של דבר תצטרך לעשות התאמות בהתאם לשקילות ולראות אם אתה צריך להוריד או להוסיף קלוריות.

לא צריך לרוץ בכלל. הגירעון הוא מה שקובע את הירידה. ואתה יכול להגיע לגירעון כזה עם או בלי אירובי.

• פותח/ת השרשור
למה שניצל, אורז, קורפלנקס? למה אתה צריך את זה בחיטוב?
תחליף למקורות של פחמימה שונים... לדוגמה: שעועית ירוקה אחלה של דבר.. אפונה.. פריכיות אורז וכדומה.. אתה צריך להגיע לפחות פי 2 חלבון ממשקל הגוף שלך ושומן בין 0.8-1.2 פי משקל גוף.. תגיע ל150 חלבון, 75 שומן והשאר פחמימה (כמובן מאזן קלורי שלילי) וכשאתה נתקע במשקל תוריד פחמימה. זאת דעתי
אגב, חלב גם תעיף.. לדעתי זה יותר מתאים למסה

ממתי חלב זה למסה?
את ה200 גרם אורז אני לא יכול להוריד לפחות לא עכשיו
לשנות את הארוחת בוקר אולי אפשר, יש לך רעיון מה להחליף את הקורנפלקס וחלב?

היום אני אבדוק יותר טוב את הכמות של הבשר כמה באמת אוכל, יש לי משקל בבית אבל את זה ספציפית לא יצא לי לבדוק.

עכשיו שאלה קמתי היום סביבות 8,
אכלתי:
קורנפלקס עם חלב ונס

ב11 ככה אכלתי 2 פרוסות לחם וגביע קוטג' 9%

3 וחצי אכלתי סלט (מלפפון 1 עגבניה 1) וטונה בשמן עם קצת גבינה

וכרגע בין לבין הארוחות וגם עכשיו, חצי שעה בקושי אחרי הארוחה האחרונה אני רעב

נשארו לי 2 ארוחות להיום, אורז ושניצל עוד איזה שעתיים בערך שעה וחצי אולי
ובערב סביבות 8 שזה אורז ובשר

ממתי חלב זה למסה?

היום אני אבדוק יותר טוב את הכמות של הבשר כמה באמת אוכל, יש לי משקל בבית אבל את זה ספציפית לא יצא לי לבדוק.

אכלתי:
קורנפלקס עם חלב ונס

תחפש בגוגל רעיונות לארוחות בוקר עם חלבון.
ביצים, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, סוג של פרי, כל מיני אגוזים, לחם מועשר בחלבון אם אתה אוכל לחם, סלמון מעושן.

הצעה: אולי במקום לאכול 200 קלוריות כל שעתיים, תאכל מספר מצומם יותר של ארוחות עם יותר קלוריות? ככה לא תהיה רעב כל הזמן.

ממתי חלב זה למסה?

אכלתי:
קורנפלקס עם חלב ונס

חלב זה לא לחיטוב נקודה. אני לא טוען לא לשתות חלב בכלל, אבל לשתות כוסות חלב זה מוגזם לחיטוב ואתה מבזבז כמות מכובדת של קלוריות על מינימום תמורה. רוצה להשאיר את האורז? סבבה. תוריד את הקורפלנקס והחלב ותחליף את זה במשהו בעל ערך תזונתי בעל יותר חלבון ושומן טוב, או פחמימה טובה שיש בה כמות יפה של חלבון. לדוגמה: שיבולת שועל. 100 גרם של שיבולת שועל תספק לך באזור 65-70 פחמימה טובה ו10-14 גרם חלבון.
תתמקד במאזן קלורי שלילי לא גדול מדי, חלבון כפול 2 משקל גוף, שומן כפול 1 משקל גוף והשאר פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני עוד עובד על התפריט אבל אני בבעיה,
ארוחת בוקר:
2 ביצים קשות מדיום
חצי גביע קוטג' 9%
2 פרוסות לחם לבן
נס קפה בלי סוכר

ארוחת ביניים:
טונה בשמן
חצי גביע קוטג'
סלט (מלפפון 1 עגבניה 1)

ארוחת צהריים (שעה לפני אימון בד"כ):
אורז לבן 100 גרם
שניצל מאמא עוף 1 (60 גרם בערך)
קפה שחור

ארוחת ערב:
אורז לבן 100 גרם
שניצל במחבת סביבות ה200 גרם/בשר טחון סביבות ה200 גרם
קפה שחור

הבעיה העיקרית שלי היא בארוחת ערב שזה משתנה כל יום,
בהנחה שאני אוכל 100 גרם אורז ו200 גרם שניצל יוצא לי בערכים:
1691 קלוריות (חסר 110 קלוריות)
141 גרם חלבון
118 פחמימה
71 גרם שומן

קבוע כל יום אני אוכל מה שרשום, רק בערב זה משתנה אז אני צריך עזרה מה לשנות או להוסיף, לפעמים יוצא שלא מבשל משהו ממה שרשום אז צריך גם רעיונות במה אפשר להחליף את זה (בלי אורז/פסטה ובלי בשר), רוב הזמן יוצא שכן מבשל אבל פעם ב לא אז צריך עוד רעיונות,
אם יש לכם רעיון מה להוסיף בשביל שיצא אפילו קצת יותר חלבון ממה שצריך אפילו ונכנס בערכים עדיף

אני עוד עובד על התפריט אבל אני בבעיה,
ארוחת בוקר:
2 ביצים קשות מדיום
חצי גביע קוטג' 9%
2 פרוסות לחם לבן
נס קפה בלי סוכר

ארוחת ביניים:
טונה בשמן
חצי גביע קוטג'
סלט (מלפפון 1 עגבניה 1)

ארוחת צהריים (שעה לפני אימון בד"כ):
אורז לבן 100 גרם
שניצל מאמא עוף 1 (60 גרם בערך)
קפה שחור

ארוחת ערב:
אורז לבן 100 גרם
שניצל במחבת סביבות ה200 גרם/בשר טחון סביבות ה200 גרם
קפה שחור

הבעיה העיקרית שלי היא בארוחת ערב שזה משתנה כל יום,
בהנחה שאני אוכל 100 גרם אורז ו200 גרם שניצל יוצא לי בערכים:
1691 קלוריות (חסר 110 קלוריות)
141 גרם חלבון
118 פחמימה
71 גרם שומן

קבוע כל יום אני אוכל מה שרשום, רק בערב זה משתנה אז אני צריך עזרה מה לשנות או להוסיף, לפעמים יוצא שלא מבשל משהו ממה שרשום אז צריך גם רעיונות במה אפשר להחליף את זה (בלי אורז/פסטה ובלי בשר), רוב הזמן יוצא שכן מבשל אבל פעם ב לא אז צריך עוד רעיונות,
אם יש לכם רעיון מה להוסיף בשביל שיצא אפילו קצת יותר חלבון ממה שצריך אפילו ונכנס בערכים עדיף

בבוקר הייתי מחליף לקוטג' 5% ואוכל את כל הקופסא בבוקר במקום חצי וחצי. את הלחם הלבן ללחם יותר איכותי.
ביניים- בהנחה שאתה מסנן את כל השמן מהטונה, אז אולי כדאי להוסיף מספר אגוזים.
צהריים- במקום 60 גרם שניצל תאכל 100 גרם. ותוסיף ירק כלשהו.
ערב-תוסיף ירקות כמו ברוקולי/קייל/כרובית/שעועית ירוקה/קישואים. במקום אורז אתה יכול תפוחי אדמה או בטטה בתנור.
כדאי להפריד קפה מהארוחות. ולחפש מקורות שומן כמו שמן זית, אבוקדו, סלמון.

• פותח/ת השרשור
בבוקר הייתי מחליף לקוטג' 5% ואוכל את כל הקופסא בבוקר במקום חצי וחצי. את הלחם הלבן ללחם יותר איכותי.
ביניים- בהנחה שאתה מסנן את כל השמן מהטונה, אז אולי כדאי להוסיף מספר אגוזים.
צהריים- במקום 60 גרם שניצל תאכל 100 גרם. ותוסיף ירק כלשהו.
ערב-תוסיף ירקות כמו ברוקולי/קייל/כרובית/שעועית ירוקה/קישואים. במקום אורז אתה יכול תפוחי אדמה או בטטה בתנור.
כדאי להפריד קפה מהארוחות. ולחפש מקורות שומן כמו שמן זית, אבוקדו, סלמון.

כמה זה שונה ה5% קוטג' מה9%?
ועל הבוקר לאכול קוטג' שלם נראה לי בעיה כי די מתחיל להמאס הקוטג' עוד ממזמן כאילו אבל סבבה עם לחם מסתדר
אני מסנן את השמן מהטונה ברור, איזה אגוזים וכמה נראה לך? כי נגיד שקדים אני רואה שזה המון קלוריות סתם בדקתי גם במחשבון.
צהריים אני לא אוכל ירקות נראה לי פעמיים ביום מספיק לא? אני אוכל גם בערב סלט תמיד
קפה אני שותה אחרי האוכל למה להפריד? רבע שעה אחרי ככה
ומבחינת ערכים אם אני מחליף פעם ב את ה אורז ובשר אני צריך להשלים הרבה חלבון בארוחה הזאת, אם יצא שאני אוכל עוד קופסת טונה באותו יום זה סבבה או לא משהו?

כמה זה שונה ה5% קוטג' מה9%?
ועל הבוקר לאכול קוטג' שלם נראה לי בעיה כי די מתחיל להמאס הקוטג' עוד ממזמן כאילו אבל סבבה עם לחם מסתדר
אני מסנן את השמן מהטונה ברור, איזה אגוזים וכמה נראה לך? כי נגיד שקדים אני רואה שזה המון קלוריות סתם בדקתי גם במחשבון.
צהריים אני לא אוכל ירקות נראה לי פעמיים ביום מספיק לא? אני אוכל גם בערב סלט תמיד
קפה אני שותה אחרי האוכל למה להפריד? רבע שעה אחרי ככה
ומבחינת ערכים אם אני מחליף פעם ב את ה אורז ובשר אני צריך להשלים הרבה חלבון בארוחה הזאת, אם יצא שאני אוכל עוד קופסת טונה באותו יום זה סבבה או לא משהו?

קוטג'- זה שונה ב4%. זה כדי לתת לך יותר משחק עם שומן איכותי ולא לבזבז אותו על קוטג'. אני בכלל לא הייתי אוכל קוטג' אבל זה סיפור אחר. אם נמאס מהקוטג' אז בכלל שווה לשנות למשהו אחר.
-טונה ואגוזים- כל האגוזים גבוהים בשומן, זה הקטע. זה ממש לא סתם, זה מזון שמכיל הרבה ויטמנים ומינרלים בנוסף לשומן איכותי, מה שאי אפשר להגיד על קוטג' למשל. 15 שקדים לא קלויים ייתנו לך כ90 קלוריות.
-אם אתה אוכל ירקות בערב אז סבבה, לא צריך להוסיף בצהריים.
-צריכת קפאין בסמוך לארוחה משפיעה על ספיגת הויטמינים ומינרלים.
-אתה יכול לאכול סרדינים או סלמון או כל מקור טוב לחלבון אחר, לא צריך טונה כל הזמן. פשוט תעשה חישוב של כמה חלבון יש בבשר לעומת האופציות האחרות ותעשה התאמות.

• פותח/ת השרשור
קוטג'- זה שונה ב4%. זה כדי לתת לך יותר משחק עם שומן איכותי ולא לבזבז אותו על קוטג'. אני בכלל לא הייתי אוכל קוטג' אבל זה סיפור אחר. אם נמאס מהקוטג' אז בכלל שווה לשנות למשהו אחר.
-טונה ואגוזים- כל האגוזים גבוהים בשומן, זה הקטע. זה ממש לא סתם, זה מזון שמכיל הרבה ויטמנים ומינרלים בנוסף לשומן איכותי, מה שאי אפשר להגיד על קוטג' למשל. 15 שקדים לא קלויים ייתנו לך כ90 קלוריות.
-אם אתה אוכל ירקות בערב אז סבבה, לא צריך להוסיף בצהריים.
-צריכת קפאין בסמוך לארוחה משפיעה על ספיגת הויטמינים ומינרלים.
-אתה יכול לאכול סרדינים או סלמון או כל מקור טוב לחלבון אחר, לא צריך טונה כל הזמן. פשוט תעשה חישוב של כמה חלבון יש בבשר לעומת האופציות האחרות ותעשה התאמות.
תגיד למרות שאני כולה ביום השני של החיטוב וישנתי 4 שעות בלילה ואני ער מ6 אז זה לא ממש דוגמא ליום רגיל, אבל ביומיים האחרונים בחיטוב אני רעב כל הזמן אחרי כל ארוחה.
יש מצב שזה בגלל שאני רגיל לכמות פחמימות מסויימת אולי? לכמות קלוריות?
אני לא חושב שאם אני אצמצם את מספר הארוחות ביום אבל שיהיה יותר עמוס זה יעזור לי, אני גם במסה יכול לאכול להתפוצץ ואחרי שעה שעתיים להיות רעב.
השאלה אם הרעב הזה זה משהו שאמור לעבור אולי הגוף לא רגיל או שמשהו בתפריט לא בסדר?

תגיד למרות שאני כולה ביום השני של החיטוב וישנתי 4 שעות בלילה ואני ער מ6 אז זה לא ממש דוגמא ליום רגיל, אבל ביומיים האחרונים בחיטוב אני רעב כל הזמן אחרי כל ארוחה.
יש מצב שזה בגלל שאני רגיל לכמות פחמימות מסויימת אולי? לכמות קלוריות?
אני לא חושב שאם אני אצמצם את מספר הארוחות ביום אבל שיהיה יותר עמוס זה יעזור לי, אני גם במסה יכול לאכול להתפוצץ ואחרי שעה שעתיים להיות רעב.
השאלה אם הרעב הזה זה משהו שאמור לעבור אולי הגוף לא רגיל או שמשהו בתפריט לא בסדר?

מחסור בשינה משפיע על הרעב. התפריט שלך מאוד דל בסיבים, אז זה לא ממש מפתיע שאתה רעב. אני לא יודע מה הרמה שלך מבחינת אימונים והאם 1800 זה מספר ריאלי בשבילך לחיטוב או לא. זה משהו שאפשר לגלות רק אם קצב הירידה מהיר מדי, קרי יותר מאחוז בשבוע.

אתה יכול להיות 'מפוצץ' אבל לא שבע וזה הבדל גדול. אם תאכל כיכר לחם שלמה ו3 קופסאות טונה אולי תהיה מפוצץ אבל לא ממש שבע. אם תאכל לעומת זאת 400 גרם תפוחי אדמה, 300 גרם חזה עוף ו300 גרם ברוקולי, סביר שתהיה שבע.

אז לסיכום, תאכל שומן טוב ופחמימות כמו תפוחי אדמה ובטטות ביחד עם ירקות עשירים בסיבים ותבדוק אם יש שינוי. חיטוב זה לא סבל.

• פותח/ת השרשור
מחסור בשינה משפיע על הרעב. התפריט שלך מאוד דל בסיבים, אז זה לא ממש מפתיע שאתה רעב. אני לא יודע מה הרמה שלך מבחינת אימונים והאם 1800 זה מספר ריאלי בשבילך לחיטוב או לא. זה משהו שאפשר לגלות רק אם קצב הירידה מהיר מדי, קרי יותר מאחוז בשבוע.

אתה יכול להיות 'מפוצץ' אבל לא שבע וזה הבדל גדול. אם תאכל כיכר לחם שלמה ו3 קופסאות טונה אולי תהיה מפוצץ אבל לא ממש שבע. אם תאכל לעומת זאת 400 גרם תפוחי אדמה, 300 גרם חזה עוף ו300 גרם ברוקולי, סביר שתהיה שבע.

אז לסיכום, תאכל שומן טוב ופחמימות כמו תפוחי אדמה ובטטות ביחד עם ירקות עשירים בסיבים ותבדוק אם יש שינוי. חיטוב זה לא סבל.

טוב מצטער שאני משגע אותך כל דקה בערך, אבל קצת שיניתי את התפריט ועכשיו יוצא לפי הערכים מעולה לדעתי:
2ekkqwh.png

רק דבר אחד - היום הכנתי שניצל במחבת עם ביצה וקמח, רשמתי את זה במחשבון כחזה עוף מבושל כי אז לא סגור כמה זה נכון פה, שקלתי 3 שניצלים וזה יוצא 220 גרם ל3 שניצלים.
בכל מקרה מה אומר על זה?

טוב מצטער שאני משגע אותך כל דקה בערך, אבל קצת שיניתי את התפריט ועכשיו יוצא לפי הערכים מעולה לדעתי:
2ekkqwh.png

רק דבר אחד - היום הכנתי שניצל במחבת עם ביצה וקמח, רשמתי את זה במחשבון כחזה עוף מבושל כי אז לא סגור כמה זה נכון פה, שקלתי 3 שניצלים וזה יוצא 220 גרם ל3 שניצלים.
בכל מקרה מה אומר על זה?

מבחינת מספרים- נראה אחלה. אולם חשוב להבין שמספרים זה דבר אחד וההרכב שלהם זה דבר אחר. לכן אני חוזר על ההמלצה לא להסתמך רק על אורז לבן ולחם לבן מבחינת פחמימות (כי אין בהם שום דבר חוץ מזה), לאכול שומן איכותי ולהוסיף ירקות עשירים בסיבים.

אם אתה מכין שניצל אז אתה צריך לחשב לפי כל המרכיבים בנפרד- חזה עוף, קמח, ביצה, שמן. אני משתמש ב Cronometer ואתה יכול ליצור שם מתכונים במקום כל פעם להכניס רכיבים נפרדים.

לפי החישובים והכל אני צריך אחרי גירעון קלורי של 500 קלוריות:
גרעון קלורי של 500 קל' זה בולשיט. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ושתאף לאיבוד של 0.5-1% ממשקל גופך כל שבוע

• פותח/ת השרשור
גרעון קלורי של 500 קל' זה בולשיט. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ושתאף לאיבוד של 0.5-1% ממשקל גופך כל שבוע
למה בולשיט? זה נותן לי רעיון למה לכוון לכמות קלוריות יומית
אני רק בשבוע הראשון של החיטוב עוד לא יצא לי לעשות חיטוב עד עכשיו, יום ראשון יהיה בדיוק שבוע מאז שהתחלתי,
ולהשקל כל יום אתה אומר? לא עדיף פעם בשבוע נגיד כל יום ראשון בבוקר?

עריכה:
ומה אתה אומר על צום לסירוגין בחיטוב? טוב? מפגר?
לא יצא לי לחשוב על זה עוד אבל אני בבעיה ביום שבת מבחינת תזונה,
כל שבת אני אוכל צלחת חומוס (חומוס שמן זית בצל,טחינה,קצת חריף) בסביבות השעה 3 וחצי.
עם זה 2 ביצים קשות, קצת חציל מטוגן, פיתה 1, וסלט.
ככה שכל התפריט של היום יום שונה לגמרי ביום שבת.
ניסיתי להרכיב תפריט פחות או יותר מה אני יכול לאכול ביום שבת אבל זה יוצא על הפנים מבחינת ערכים שאני צריך:

אם תוכלו לעזור לי, הצלחת חומוס, פיתה 1, 2 ביצים וסלט זה אני לא רוצה לשנות, חוץ מזה לא איכפת לי לשנות את התפריט ביום הזה.
f02p90.png

עריכה:
מה עדיף מבחינת חיטוב? לשנות את התפריט ביום שבת למשהו כזה או אם תצליחו לעזור לי קצת לשנות אותו או לאכול:
קורנפלקס בבוקר
צלחת חומוס 2 ביצים, 2 פיתות, סלט וחצילים
זה לכל היום (זה מה שהייתי עושה הרבה זמן גם במסה, לא במכוון פשוט ככה היה יוצא כל שבת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית