הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה דלה בפחמימה וחדר כושר

איתי1251

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, אני בן 20 שוקל 86 ק"ג, 1.74 ס"מ גובה, 25% שומן (לאחר בדיקה במכשיר).

אני בדיאטה דלת פחמימות כבר קרוב לחודשיים וירדתי כ7 ק"ג, קיבלתי פירוט אימון FBW היום ואני מעוניין לדעת האם חדר כושר ודיאטה דלת פחמימות יכולים ללכת ביחד? קראתי שלפני כל אימון חובה לאכול פחמימות או משו בסגנון וזה ממש יכול לדפוק לי את הדיאטה אם אוכל פחמימות לפני אימון.. תודה מראש!!

אהלן, אני בן 20 שוקל 86 ק"ג, 1.74 ס"מ גובה, 25% שומן (לאחר בדיקה במכשיר).

אני בדיאטה דלת פחמימות כבר קרוב לחודשיים וירדתי כ7 ק"ג, קיבלתי פירוט אימון FBW היום ואני מעוניין לדעת האם חדר כושר ודיאטה דלת פחמימות יכולים ללכת ביחד? קראתי שלפני כל אימון חובה לאכול פחמימות או משו בסגנון וזה ממש יכול לדפוק לי את הדיאטה אם אוכל פחמימות לפני אימון.. תודה מראש!!
א. מה שידפוק לך את הדיאטה זה מאזן קלורי חיובי גדול מידי וממושך ולא כמות הפחמימות. הכל מתחיל ונגמר במאזן קלורי בסופו של דבר ולא מהמזון שאנו אוכלים.
פחמימות נותנות אשליה של נפיחות משום שמאגרי הגליקוגן בשריר מתמלאים ולכן יש מראה נוזלי יותר וזה יכול להתבטא על המשקל אבל זה ממש לא אומר שהשמנת.

ב. במידה ואתה מרגיש טוב בזמן אימון, אז לך על זה. יש אנשים שזה מתאים להם ויש כאלה שפחות.
אני אישית יכול להחזיק על דל שבועיים +~ ואז אני פשוט ניהיה סמרטוט.

להסבר מפורט מוזמן לקרוא כאן:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

אין שום בעיה עם דיאטת דלת פחמימות ואימונים. קח בחשבון שזה יכול להשפיע על הביצועים ועלייה במאסת שריר, אבל בתהליך ירידה במשקל זה בסדר, כל עוד אוכלים מספיק חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית