עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מדויק אבל אין הערכה יותר טובה מזהאהלן חבר'ה,
מה הנוסחה הנכונה לחישוב קלוריות בריצה? נאמר לי מספר הקילומטרים כפול המשקל. האם זה נוסחה מדוייקת?
אם זה אינו מדויק מדוע אתה סבור שזה הכי מדויק?זה לא מדויק אבל אין הערכה יותר טובה מזה
הדרך הנכונה ביותר להעריך מה מצבך, ולאן אתה הולך זה להשקל כל יום - ולהעביר דרך המדידות קו מגמהאם זה אינו מדויק מדוע אתה סבור שזה הכי מדויק?
אגב,
הדרך הנכונה ביותר לחישוב משקל היא בבוקר לאחר שקמת מבלי שאכלת או שתית שום דבר ולאחר שרותים?
לי נאמר שהדרך הנכונה למדידה היא כל בוקר לפני אוכל ושתייה ואחרי שירותים ארוכים אבל כשאתה אומר אחרי פיפי זה הרבה יותר ישים וקל.הדרך הנכונה ביותר להעריך מה מצבך, ולאן אתה הולך זה להשקל כל יום - ולהעביר דרך המדידות קו מגמה
או פחות "מפחיד":
-להשקל כל בוקר. (אחרי פיפי; לפני אוכל).
-לרשום את התוצאה.
-בכל שבוע: לערוך ממוצע-שבועי למדידות.
-ואחרי זה: להשוות לממוצע של השבוע הקודם.
אם ירדת/עלית/נשארת במשקל באופן שתואם את המטרות שלך - הידד! אם לא - זמן להפיק לקחים ולבצע התאמות.
אפשר לחשוב כמה כבד מה שאתה מחרבן.לי נאמר שהדרך הנכונה למדידה היא כל בוקר לפני אוכל ושתייה ואחרי שירותים ארוכים אבל כשאתה אומר אחרי פיפי זה הרבה יותר ישים וקל.
תודה.
הסטייה יכולה להיות גדולה למעלה או למטה. אבל מכיוון שאין דרך מוצלחת יותר להעריך שריפת קלוריות בזמן מאמץ, זה קירוב טוב לכמה קלוריות שרפת.אם זה אינו מדויק מדוע אתה סבור שזה הכי מדויק?
אגב,
הדרך הנכונה ביותר לחישוב משקל היא בבוקר לאחר שקמת מבלי שאכלת או שתית שום דבר ולאחר שרותים?
אתה רוצה להגיד לי שטובי המוחות של הספורט לא הצליחו לעלות על השיטה של החישוב.הסטייה יכולה להיות גדולה למעלה או למטה. אבל מכיוון שאין דרך מוצלחת יותר להעריך שריפת קלוריות בזמן מאמץ, זה קירוב טוב לכמה קלוריות שרפת.
טובי המוחות והספורט לא יכולים לנחש בשבילך מה טכניקת הריצה שלך, ועל מה אתה מוציא אנרגיה.אתה רוצה להגיד לי שטובי המוחות של הספורט לא הצליחו לעלות על השיטה של החישוב.
מסתבר שכמה שאנחנו מתקדמים אנחנו מוגבלים.