הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב שריפת קלוריות בריצה

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר'ה,
מה הנוסחה הנכונה לחישוב קלוריות בריצה? נאמר לי מספר הקילומטרים כפול המשקל. האם זה נוסחה מדוייקת?

• פותח/ת השרשור
זה לא מדויק אבל אין הערכה יותר טובה מזה
אם זה אינו מדויק מדוע אתה סבור שזה הכי מדויק?
אגב,
הדרך הנכונה ביותר לחישוב משקל היא בבוקר לאחר שקמת מבלי שאכלת או שתית שום דבר ולאחר שרותים?

אגב,
הדרך הנכונה ביותר לחישוב משקל היא בבוקר לאחר שקמת מבלי שאכלת או שתית שום דבר ולאחר שרותים?
הדרך הנכונה ביותר להעריך מה מצבך, ולאן אתה הולך זה להשקל כל יום - ולהעביר דרך המדידות קו מגמה

או פחות "מפחיד":
-להשקל כל בוקר. (אחרי פיפי; לפני אוכל).
-לרשום את התוצאה.
-בכל שבוע: לערוך ממוצע-שבועי למדידות.
-ואחרי זה: להשוות לממוצע של השבוע הקודם.

אם ירדת/עלית/נשארת במשקל באופן שתואם את המטרות שלך - הידד! אם לא - זמן להפיק לקחים ולבצע התאמות.

• פותח/ת השרשור
הדרך הנכונה ביותר להעריך מה מצבך, ולאן אתה הולך זה להשקל כל יום - ולהעביר דרך המדידות קו מגמה

או פחות "מפחיד":
-להשקל כל בוקר. (אחרי פיפי; לפני אוכל).
-לרשום את התוצאה.
-בכל שבוע: לערוך ממוצע-שבועי למדידות.
-ואחרי זה: להשוות לממוצע של השבוע הקודם.

אם ירדת/עלית/נשארת במשקל באופן שתואם את המטרות שלך - הידד! אם לא - זמן להפיק לקחים ולבצע התאמות.
לי נאמר שהדרך הנכונה למדידה היא כל בוקר לפני אוכל ושתייה ואחרי שירותים ארוכים אבל כשאתה אומר אחרי פיפי זה הרבה יותר ישים וקל.
תודה.

לי נאמר שהדרך הנכונה למדידה היא כל בוקר לפני אוכל ושתייה ואחרי שירותים ארוכים אבל כשאתה אומר אחרי פיפי זה הרבה יותר ישים וקל.
תודה.
אפשר לחשוב כמה כבד מה שאתה מחרבן.
(מוזמן לערוך את הניסוי הזה פעם. 😛)

-בוא נזכור שאתה גם עורך לשקילות שלך ממוצע שבועי - זה מאזן בין סטיות)

אגב,
הסטייה יכולה להיות גדולה למעלה או למטה. אבל מכיוון שאין דרך מוצלחת יותר להעריך שריפת קלוריות בזמן מאמץ, זה קירוב טוב לכמה קלוריות שרפת.

• פותח/ת השרשור
הסטייה יכולה להיות גדולה למעלה או למטה. אבל מכיוון שאין דרך מוצלחת יותר להעריך שריפת קלוריות בזמן מאמץ, זה קירוב טוב לכמה קלוריות שרפת.
אתה רוצה להגיד לי שטובי המוחות של הספורט לא הצליחו לעלות על השיטה של החישוב.
מסתבר שכמה שאנחנו מתקדמים אנחנו מוגבלים.

אתה רוצה להגיד לי שטובי המוחות של הספורט לא הצליחו לעלות על השיטה של החישוב.
מסתבר שכמה שאנחנו מתקדמים אנחנו מוגבלים.
טובי המוחות והספורט לא יכולים לנחש בשבילך מה טכניקת הריצה שלך, ועל מה אתה מוציא אנרגיה.

זה משתנה מאדם לאדם...מקרקע לקרקע...מנעל לנעל...איך אתה רוצה למצוא באנטרנט נוסחה מדויקת עבורך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית