הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שריפת קלוריות

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
איזה מכונה בחדר כושר שורפת הכי הרבה קלוריות?
בכל הקטגוריה של ההליכונים כל המדרגות והאופניים האלה וכו

אין כזה דבר,
לא כל המכונות עובדות אותו דבר, מה שיהיה לך הכי קשה כנראה שישרוף יותר. (וגם זה לא בטוח)

זה לא קשור למכשיר אלא יותר קשור למאמץ שאתה משקיע .

תשמע ....
תכין לך תפריט נאצי לחצי שנה
תדייק
תעשה 3-5 אימוני משקולות בשבוע.

אני באופן אישי ממליץ כל יום 30 דקות אירובי בוקר (מסדר את הראש לפני שמתחיל היום) כבסיס לאורך חיים בלי קשר לחיטוב מסה.

בחיטוב תוסיף עוד 30 דקות אירובי - אם תוכל 5-6 פעמים יהיה נהדר.

תתמיד - אל תזייף

אל תתעסק בקטנות מה שורף יותר מה שורף פחות . ואיזה תוסף ישרוף שומנים.

אל תכוון להגיע למטרה תוך חודש - תן לזה זמן - חצי שנה / שנה
בסוף תגיע לאן שאתה שואף

לפי מחקר שעשו, היחס של מאמץ פר קלוריות אז המכונה הכי יעילה זה הליכון ואחרי זה המדרגות.

אבל... ההליכון זה משהו לא בריא לדעתי מכיוון שהפעולה של הפלקסרים לא מפסיקה בלהרים את הרגליים ואין את פעולת הדחיפה מכיוון שהמשטח מאוזן לך.

הסטפר עם המדרגות זה תנועה הרבה יותר טבעית ובגלל זה זה המכשיר האהוב עלי.

אבל הכי חשוב שתמצא את המכשיר שאתה מעדיף וגורם לך לרצות להמשיך להיות עליו.

לפי מחקר שעשו, היחס של מאמץ פר קלוריות אז המכונה הכי יעילה זה הליכון ואחרי זה המדרגות.

זה כמו להגיד שמזדה יותר מהירה מטויוטה - זה לא מדוייק כי זה תלוי בדגם ובנהג

מטומטם מי שעשה את המחקר כי :

1. אי אפשר להשוות בין מכשירים :
כל מכשיר יש לו איכות שונה , יכולת התנגדות שונה ובלאי שונה ולכן המאמץ יהיה שונה - גם כאשר מדובר בהליכונים בלבד או סטפרים.

2. אף אחד לא יודע איזה מכשיר יש לו בדיוק במכון אם איזה סוג התנגדות ואיזה סוג של בלאי לכן לא ניתן לעשות השוואה .

3. הכי חשוב מה שיקבע זה דרגת הקושי שמפעילים באותו המכשיר האינדיבידואל לפי רמת הבלתי שיש בו ולפי היכולת של המכשיר - דבר שיתבתא בסופו של דבר בדופק !!!!!
וזה מה שיקבע בסופו של דבר

3. הכי חשוב מה שיקבע זה דרגת הקושי שמפעילים באותו המכשיר האינדיבידואל לפי רמת הבלתי שיש בו ולפי היכולת של המכשיר - דבר שיתבטא בסופו של דבר בדופק !!!!!

נו אז 3 עונה לך על 1 ו2, מדדו לפי הבדלי דופק או/בנוסף לבחינת VO2 MAX ב2 המכשירים . (זה מה שההיגיון אומר)
לגמרי משהו מדיד מחקרית לא הבנתי מה הסתבכת.

נערך לאחרונה:
נו אז 3 עונה לך על 1 ו2, מדדו לפי הבדלי דופק או/בנוסף לבחינת VO2 MAX ב2 המכשירים . (זה מה שההיגיון אומר)
לגמרי משהו מדיד מחקרית לא הבנתי מה הסתבכת.
מה אומרים על אליפטיקל? עשיתי היום פעם ראשונה חוויתי אונס first hand... לא רוצה לחשוב מה זה מדרגות בכלל... זה לא יותר מדי עצימות המכשירי אירובי האלה ברמה שזה פוגע בהתאוששות? (הייתי רגיל לעשות אופניים)

מה אומרים על אליפטיקל? עשיתי היום פעם ראשונה חוויתי אונס first hand... לא רוצה לחשוב מה זה מדרגות בכלל... זה לא יותר מדי עצימות המכשירי אירובי האלה ברמה שזה פוגע בהתאוששות? (הייתי רגיל לעשות אופניים)
תעשה קשה מדיי אתה כנראה לא תצליח להתאושש
תעשה קצב רגיל על רמת קושי שהיא סבבה לך, משהו בינוני

• פותח/ת השרשור
אחי, עשיתי רמת קושי 1 ונשברו לי הגב והרגליים מהחרא הזה
אחי הכל מסריח אני אומר לך ביום חופש שלי עשיתי אירובי ועכשיו כל הרגליים שלי תפוסות ויש לי עוד אימון היום אני לא יודע מה אני אעשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית