עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מכונה בחדר כושר שורפת הכי הרבה קלוריות?
בכל הקטגוריה של ההליכונים כל המדרגות והאופניים האלה וכו
זה לא קשור למכשיר אלא יותר קשור למאמץ שאתה משקיע .איזה מכונה בחדר כושר שורפת הכי הרבה קלוריות?
בכל הקטגוריה של ההליכונים כל המדרגות והאופניים האלה וכו
לפי מחקר שעשו, היחס של מאמץ פר קלוריות אז המכונה הכי יעילה זה הליכון ואחרי זה המדרגות.
3. הכי חשוב מה שיקבע זה דרגת הקושי שמפעילים באותו המכשיר האינדיבידואל לפי רמת הבלתי שיש בו ולפי היכולת של המכשיר - דבר שיתבטא בסופו של דבר בדופק !!!!!
מה אומרים על אליפטיקל? עשיתי היום פעם ראשונה חוויתי אונס first hand... לא רוצה לחשוב מה זה מדרגות בכלל... זה לא יותר מדי עצימות המכשירי אירובי האלה ברמה שזה פוגע בהתאוששות? (הייתי רגיל לעשות אופניים)נו אז 3 עונה לך על 1 ו2, מדדו לפי הבדלי דופק או/בנוסף לבחינת VO2 MAX ב2 המכשירים . (זה מה שההיגיון אומר)
לגמרי משהו מדיד מחקרית לא הבנתי מה הסתבכת.
תעשה קשה מדיי אתה כנראה לא תצליח להתאוששמה אומרים על אליפטיקל? עשיתי היום פעם ראשונה חוויתי אונס first hand... לא רוצה לחשוב מה זה מדרגות בכלל... זה לא יותר מדי עצימות המכשירי אירובי האלה ברמה שזה פוגע בהתאוששות? (הייתי רגיל לעשות אופניים)
אחי, עשיתי רמת קושי 1 ונשברו לי הגב והרגליים מהחרא הזהתעשה קשה מדיי אתה כנראה לא תצליח להתאושש
תעשה קצב רגיל על רמת קושי שהיא סבבה לך, משהו בינוני
אחי הכל מסריח אני אומר לך ביום חופש שלי עשיתי אירובי ועכשיו כל הרגליים שלי תפוסות ויש לי עוד אימון היום אני לא יודע מה אני אעשהאחי, עשיתי רמת קושי 1 ונשברו לי הגב והרגליים מהחרא הזה
חחחחח יהיה בסדר אתה תתרגלאחי, עשיתי רמת קושי 1 ונשברו לי הגב והרגליים מהחרא הזה