עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אמור להיות באותו הגרעון. אבל ואבל גדול - בגלל שאתה שוקל המון ביחס לגובה ובמידה ואתה על א.ש גבוה, אתה בהחלט יכול לשחק עם הגרעון ואפילו קצת להגדיל אותו.כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום ללא אימון (שאני רוב הזמן בבית ולא עושה הרבה)
בחיטוב בגרעון קלורי 600-500 קלוריות?
בן 18
שוקל 109
גובה 179 ס"מ
מחזק, ואפשר יותר מזה.מאוד תלוי במטרה שלך לדעתי. אם זה נטו לרדת במשקל - אז גרעון כמה שיותר גבוה ככה תרד יותר מהר. אם המטרה היא לשמור על השריר ולרדת באחוזי השומן, אז 500 זה הגירעון האופטימלי, אבל כמו שאמרו בגלל המשקל הגבוה שלך שאני מניח שרובו שומן, אז אתה יכול קצת להעלות אותו לאיזור ה700-800 לדעתי בכיף.
הוא יכול להיכנס לגרעון הרבה יותר רציני מבלי לאבד מסת שריר בצורה משמעותית.לדעתי 600 קלוריות גירעון זה הרבה מידי.
בעיקרון ממליצה לך לאכול את אותה כמות קלוריות ביום עם אימון וביום ללא אימון.
גירעון של 450 - 400 קלוריות זה ממש מספיק.. יקח טיפה יותר זמן לרדת במשקל מאשר עם גירעון של 600 אבל ככה עדיף.
מחזק, ואפשר יותר מזה.
69× כמות השומן אצלך בגוף= הגרעון הקלורי המקסימלי שאתה יכול להיכנס אליו בלי לאבד מסת שריר בצורה משמעותית. ואפשר אפילו טיפה יותר מזה מפני שבמחקר לא נבדקו כמויות החלבון שצרכו המשתתפים במחקר
הוא יכול להיכנס לגרעון הרבה יותר רציני מבלי לאבד מסת שריר בצורה משמעותית.
לא, הוא לא אם ישמור על התנאים לשמירה על מסת השריר בזמן חיטוב.נכון אבל בשביל זה הוא צריך להיות קצת יותר מקצועי.
לפי השאלה שלו רואים שהוא עוד לא בשלב הזה ולדעתי אם הוא יאכל בגירעון של 600 הוא יאבד מהמסה.
על מה את מדברת?! הוא על אחוז שומן גבוה מאוד ביחס לגובה שלו לכן הוא יכול בכיף להיות על גרעון יותר גבוה.נכון אבל בשביל זה הוא צריך להיות קצת יותר מקצועי.
לפי השאלה שלו רואים שהוא עוד לא בשלב הזה ולדעתי אם הוא יאכל בגירעון של 600 הוא יאבד מהמסה.