הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליחה לאכול. לפרוש לגיינר?

almogggg

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן 😃
אני מתאמנת יחסית הרבה זמן.. התחלתי בתור שמנה ועשיתי חיטוב של החיים..
יש לי קוביות וזה ועכשיו אני רוצה לעלות במשקל לפחות 4-5 קילו.
אני צריכה לאכול תפריט של בערך 2400 קלוריות, אבל לא מצליחה.
(בניתי לעצמי תפריט נוח עם מאכלים שאני אוהבת אבל לא מסוגלת לדחוף לעצמי כמויות כאלה ולסיים את התפריט)
וזה תפריט של מסה די נקייה..
מה אומרים? להשתמש בגיינר?
תודה לעוזרים :D

רק לא גיינר, רובם אם לא כולם מפוצצים בזבל.
עדיף אבקת חלבון ואם תרצי אפשר להכין מאבקת חלבון גיינר ביתי אם מוסיפים פחממות ושומנים כמו שיבולת שועל, אורז, חמאת בוטנים, בננות וכו'. כמובן בבלנדר. אפשר להכין שייקים טעימים יותר מכל שייק גיינר שתקני מוכן, ובעיקר הרבה יותר בריאים.

דבר נוסף, אני מצליח "לדחוף" יותר קלוריות כאשר אני מפצל אותם ליותר ארוחות. ולמדתי גם שבישביל להכניס הרבה אוכל ממש חשוב שהוא יהיה טעים. אחרת זה יכול להיות מאוד קשה.

תתחילי מלהקל על עצמך, למשל להכניס קלוריות יותר קלות לעיכול במקום כאלה שקשה יותר.
תכניסי פחמימות פשוטות יותר, אפשר להוריד טיפה מהחלבון כדי להכניס עוד שומן או פחמימה, ככה יהיו לך יותר קלוריות

חטיף של קינדר בואנו יסגור לך את הפינה
קערת דגנים עם חלב
טוסט טעים עם גבנץ+תירס+גבינת שמנת
בייגלה
במבה
פירכיות עם חמאת בוטנים

צרות של עשירים יש לכם ##$%$#$!@@#$@#$@#$

כן אבל במסה נקייה אתה לא רוצה לדחוף שוקולדים וחטיפים, נראה אותך עושה תפריט עם הרבה קלוריות שמורכת משיבולת שועל כוסמת ברוקולי אורז וחזה עוף.

כן אבל במסה נקייה אתה לא רוצה לדחוף שוקולדים וחטיפים, נראה אותך עושה תפריט עם הרבה קלוריות שמורכת משיבולת שועל כוסמת ברוקולי אורז וחזה עוף.

מאסה נקייה לא מתבטאת בסוג האוכל אלא במאזן קלורי חיובי מתון.
חוץ מזה, שוקולד היה רק אחת הדוגמאות.

• פותח/ת השרשור
רק לא גיינר, רובם אם לא כולם מפוצצים בזבל.
עדיף אבקת חלבון ואם תרצי אפשר להכין מאבקת חלבון גיינר ביתי אם מוסיפים פחממות ושומנים כמו שיבולת שועל, אורז, חמאת בוטנים, בננות וכו'. כמובן בבלנדר. אפשר להכין שייקים טעימים יותר מכל שייק גיינר שתקני מוכן, ובעיקר הרבה יותר בריאים.

דבר נוסף, אני מצליח "לדחוף" יותר קלוריות כאשר אני מפצל אותם ליותר ארוחות. ולמדתי גם שבישביל להכניס הרבה אוכל ממש חשוב שהוא יהיה טעים. אחרת זה יכול להיות מאוד קשה.

קודם כל תודה רבה על התשובה 😃
אני עושה שייקים מפוצצים בקלוריות בבית העניין הוא שגם אותם קשה לי לשתות חח
לגבי הטעם של האוכל- כבר התרגלתי ממזמן .. לא זוכרת מה הטעם של פיצה
חטיף של קינדר בואנו יסגור לך את הפינה
קערת דגנים עם חלב
טוסט טעים עם גבנץ+תירס+גבינת שמנת
בייגלה
במבה
פירכיות עם חמאת בוטנים

צרות של עשירים יש לכם ##$%$#$!@@#$@#$@#$

וואי וואי.. אז אעשה דיאטת שוקולדים וזהו 😉

תתחילי מלהקל על עצמך, למשל להכניס קלוריות יותר קלות לעיכול במקום כאלה שקשה יותר.
תכניסי פחמימות פשוטות יותר, אפשר להוריד טיפה מהחלבון כדי להכניס עוד שומן או פחמימה, ככה יהיו לך יותר קלוריות

תודה על התשובה 😛

מאסה נקייה לא מתבטאת בסוג האוכל אלא במאזן קלורי חיובי מתון.
חוץ מזה, שוקולד היה רק אחת הדוגמאות.

אין ספק, אבל כן יש את האספקט של הבריאות, של לנסות שהקלוריות יגיעו ממאכלים שטובים לגוף, ולא כמו שמייק אוהב להגיד, תפריט שמורכב מסוכר לבן

אין ספק, אבל כן יש את האספקט של הבריאות, של לנסות שהקלוריות יגיעו ממאכלים שטובים לגוף, ולא כמו שמייק אוהב להגיד, תפריט שמורכב מסוכר לבן

אף אחד לא אמר לה להשלים 2000 קלוריות רק משוקולדים. אם היא תשלים לפחות 1600 ק׳ מה רע בזה שהיא תתפנק על משהו מתוק עם 400 ק׳? לא רואה סיבה לסבול לא במסה ואפילו לא בחיטוב.

מזונות עשירים בקלוריות שקל לאכול-
אגוזים, מיץ, חלב, חמאת בוטנים, חמאה, שמן זית, שוקולד מריר, טחינה, לחם וכו׳ וכו׳ וכו׳.

מה את אוכלת ברגיל בגדול?

למה גיינר? חסר אוכל לדחוף?
שיבולת שועל, טוסטים עם גבינה צהובה וקטשופ (אגב, תנסי תבלינים של פיצה על הטוסט.. טעים בטירוף!!!), אגוזי מלך, פסטה, אורז, חמאת בוטנים.. לא חסר!!
תאמיני או לא, עדיף פיצה מגיינר קנוי. בקיצור, כמו שאמרו את יכולה להקל על עצמך ולהכניס גם קלוריות "קלות" יותר, כמו פיצה ושוקולד בין היתר.
מאיפה לך שפיצה עדיפה על גיינר קנוי?

וואלה? אז למה מוציאים לפיצה שם רע?
לדעתי בגלל שיש בה הרבה קלוריות, פחמימות רבות וגלוטן. ברור שעדיף לאכול עוף עם אורז או אוכל ביתי אחר, אבל פיצה היא לא נוראית כלכך ברמת העיקרון. אני מדבר כמובן על פיצה שעשויה מגבינה אמיתית וללא חומרים מזיקים שלא צריכים להיות בפיצה.

לדעתי בגלל שיש בה הרבה קלוריות, פחמימות רבות וגלוטן. ברור שעדיף לאכול עוף עם אורז או אוכל ביתי אחר, אבל פיצה היא לא נוראית כלכך ברמת העיקרון. אני מדבר כמובן על פיצה שעשויה מגבינה אמיתית וללא חומרים מזיקים שלא צריכים להיות בפיצה.
אה סבבה אחי

קודם כל תודה רבה על התשובה 😃
אני עושה שייקים מפוצצים בקלוריות בבית העניין הוא שגם אותם קשה לי לשתות חח
לגבי הטעם של האוכל- כבר התרגלתי ממזמן .. לא זוכרת מה הטעם של פיצה

נסי לצרוך את השייק בזמן מתאים כך שתהיה רעבה אחר כך, למשל אולי ממש מוקדם על הבוקר ואז כשאת מגיעה לעבודה תאכלי איזה יוגורט.

העיקרון הוא לשמור על רמת תיאבון לאורך היום שתוכלי לאכול כמה שיותר קלוריות.
מכיר את הקושי ומזדהה איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית