הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורש כף היד בבנץ פרס

NOBODY3

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
היי שלום רציתי לקבל עזרה
בזמן אחרון שמתי לב ששורש כף היד שלי מתעקם בצורה דיי רצינית זה לא שיש לי כאבים בנתיים או משו אבל עדיין איך לשפר את זה
האם צריך לתת תרגילים לאמות או משו?אמרו לי פעם להחזיק בחוזקה תמוט אני מנסה להחזיק וזה עדיין מתעקם
ועוד שאלה
האם סווקאט משפיע על כוח בבנץ פרס?שמתי לב שאני שומע סקוואט ואחר כך בנץ בנץ נחלש משמעותית והפך...

1.תפוס חזק את המוט, תנסה לשבור אותו.
2.סקוואט כן יגרום לעייפות אחריו. בגלל כמות השרירים שהוא מערב והמשקל הקיצוני. ממליץ לקחת כמה דקות לשבת, להזרים דם טיפה, אפילו לאכול איזה משהו קטן(במיוחד אפ אתה עובד כבד בסקוואט)

• פותח/ת השרשור
1.תפוס חזק את המוט, תנסה לשבור אותו.
2.סקוואט כן יגרום לעייפות אחריו. בגלל כמות השרירים שהוא מערב והמשקל הקיצוני. ממליץ לקחת כמה דקות לשבת, להזרים דם טיפה, אפילו לאכול איזה משהו קטן(במיוחד אפ אתה עובד כבד בסקוואט)
1.אוקיי אני אנסה תודה
2.כן אני עובד סקוואט יחסית כבד אחריו אני פשוט מותש...

תנסה לעשות בנץ לפני סקוואט, תראה אם זו הבעיה.
בנוסף, תעבוד על משקל נמוך ותתמקד בתרגול של אחיזת המוט. אם זה המשקל הגבוה בבנץ שכבד מדי למפרק היד שלך אז כן, אולי כדאי לשפר את שרירי האמה. אני מאמין שתרגול ממשקל נמוך ועליה הדרגתית בבנץ יעזרו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית