הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדול וחלש

מאור

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה אני חדש פה ניתן קצת פרטים לפני שניגש לעניין
בן 18 גובה מטר 78 שוקל 78 אחוזי שומן בערך 26
טוב אז הבעייה פה אני נמצא במכון כושר 4 חודשים ואני לא מתקדם לאף מקום מבחינת המשקלים והכל והבעייה פה שהגוף שלי ענק ואני חלש לא יודע למה אני גם כל הזמן רועד בזמן המאמץ כל הגוף ממש רועד מכלום למה זה? והמבנה גוף הרגליים רזות רזות הבטן גדולה ממש והידיים והכל ענקייות ואני מרגיש חלש יחסית לגודל ולמה הכל מתנקז לי בבטן? ועוד משהו אני רוצה להגדיל ת'רגליים שהכל יראה נורמלי אבל אי אפשר להגדיל אותם כי גם הבטן תגדל וזה בעייתי מה אני עושה עם כל הבעייות האלה בבקשה צריך תשובה לכל שאלה זה חשוב לי מאוד..:(

קודם כל צא מהסרט שאתה ענק, אתה לא מתקרב לזה אפילו.
הסוד הוא להתמיד בדיאטה - קרא בפורטל את המדריך לחיטוב, ואל תתעצל לחשב את הגרעון הקלורי.
יש לך גם דוגמאות לדיאטות ולתוכניות אימונים.
המון המון בהצלחה!

לפי נתוני הגוף שלך אתה ממש לא "ענק", אתה שמן יחסית (אחוזי השומן שלך גבוהים).
אני לא חושב שיש הרבה טעם לעלות במסת שריר עם 26 אחוזי שומן, כדאי לעשות דיאטה מתונה בשילוב אימונים ולרדת לאחוז שומן נמוך יותר.

מי אמר שאי אפשר לעלות במסת שריר עם 26% שומן?? הוא לכאורה בתקופת המסה שלו וזה הזמן לתת בראש למשקלים.

אף אחד לא אמר שאי אפשר, אמרתי שהעליה לא אפקטיבית כמו אחוזי שומן נמוכים יותר, ושסביר להניח שהתוצאות תוחבאנה תחת השומן, מה שעלול לבאס (הוא גם ככה מתלונן שהכל מתנקז לו לבטן).
וחוצמזה, לא שאני שם משהו על המדדים הכלליים האלה, אבל 26% שומן נחשב להשמנת יתר (בקרב לא מתאמנים).

תחטב, יהיה לך חיטוב די ארוך (4-5 חודשים אם אתה באמת 26%), בסופו של דבר זה ישתלם לך
כיוון שאתה מתחיל אתה גם תעלה במאסת שריר ותתחזק מעט גם אם תחטב

אין לך מה לעשות מאסה כרגע
זה המדריך לחיטוב שמשה רשם תקרא אותו תבנה תפריט, ותעלה אותו לביקורת
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בייחד עם תוכנית FBW 3-4 פעמים בשבוע + אירובי/קרוספיט

בהצלחה

אתם לא קוראים מה הבן אדם רושם?
שהוא רוצה ולא מצליח להתקדם במשקלים ! אז מה הרעיון מאחורי שיעשה חיטוב ויהיה בגרעון קלורי? איך יתקדם ככה במשקל זה לא ברור לי.
לדעתי הוא צריך לשנות את התפריט שלו לאחד עם אחוזי שומן פחותים ועם הרבה חלבון.

אתם לא קוראים מה הבן אדם רושם?
שהוא רוצה ולא מצליח להתקדם במשקלים ! אז מה הרעיון מאחורי שיעשה חיטוב ויהיה בגרעון קלורי? איך יתקדם ככה במשקל זה לא ברור לי.
לדעתי הוא צריך לשנות את התפריט שלו לאחד עם אחוזי שומן פחותים ועם הרבה חלבון.

יש לך קשיים בהבנת הנקרא? הוא טוען שהוא חלש אבל יודע שהוא לא יכול להעלות במשקל כי זה יגרור עוד אחוזי שומן. אז צריך לחטב, באחוזים האלה עלייה במשקלים/מאסה יכולה להיות קצת בעייתית. אם הוא מתחיל אז הוא יתחזק גם עם מאזן קלורי שלילי.

במקומך הייתי עושה קודם חיטוב(תקרא על זה מאמרים בלינקיה), מגיע ל -12~15% שומן ואז מתחיל להפציץ מאסה. בזמן חיטוב אין לך כמעט סיכוי להתקדם במשקלי עבודה, זה או להרזות או להתקדם ולהשמין...
תחליט מה אתה מעדיף

יש לך קשיים בהבנת הנקרא? הוא טוען שהוא חלש אבל יודע שהוא לא יכול להעלות במשקל כי זה יגרור עוד אחוזי שומן. אז צריך לחטב, באחוזים האלה עלייה במשקלים/מאסה יכולה להיות קצת בעייתית. אם הוא מתחיל אז הוא יתחזק גם עם מאזן קלורי שלילי.
לי אין בעיות בשום הבנה.
רק חושב שלא שצריך לקפוץ מקיצוניות אחת לשניה (מאחוז שומן גבוה לאחוזים נמוכים מיד)
הוא צריך לשנות את התפריט שלו לאוכל של ספורטאי שמתאמן, תוך כדאי זה הוא יאבד שומן .
אפשר לשלב יותר אימוני ארובי ארובי לשריפת שומן מוגבר, אבל אין צורך לדעתי ללכת על "חיטוב" מלא בשביל זה.
אבל הכול לאט לא בקיצוניות!!

נערך לאחרונה:
לי אין בעיות בשום הבנה.
רק חושב שצריך לקפוץ מקיצוניות אחת לשניה (מאחוז שומן גבוה לאחוזים נמוכים מיד)
הוא צריך לשנות את התפריט שלו לאוכל של ספורטאי שמתאמן, תוך כדאי זה הוא יאבד שומן .
אפשר לשלב יותר אימוני ארובי ארובי לשריפת שומן מוגבר, אבל אין צורך לדעתי ללכת על "חיטוב" מלא בשביל זה.
אבל הכול לאט לא בקיצוניות!!

אתה מתחיל לעצבן אןתי. אתה מבין מה פירוש "חיטוב"? =להיות במאזן קלורי שלילי="לאבד שומן"! מה זה חיטוב מלא לעומת חיטוב חלקי? אנחנו בכלל לא תומכים בדברים קיצוניים, תפסיק לעשות סלט מהכל.

אתה מתחיל לעצבן אןתי. אתה מבין מה פירוש "חיטוב"? =להיות במאזן קלורי שלילי="לאבד שומן"! מה זה חיטוב מלא לעומת חיטוב חלקי? אנחנו בכלל לא תומכים בדברים קיצוניים, תפסיק לעשות סלט מהכל.
חיטוב מלא לפי הספר דורש גם שינוי של תוכנית האימון שתתאים לזה.
מן הסתם הבחור בתוכנית אימון רגילה.
אז הנה שוב אתה לא מבין עברית...זה קיצוני...שיניתה לו את התפריט ועכשו אתה מיישר מבט לתוכנית אימון שלו..זה נקרא קיצוני, ולדעתי מיותר.
אפשר לעשות את זה בצורה הדרגתית כמו שאני תארתי (כן זה מנסיון אישי שלי גם).
אז אחויה שתה מים קרים (חם היום אש) ותרגע 😃

חיטוב מלא לפי הספר דורש גם שינוי של תוכנית האימון שתתאים לזה.
מן הסתם הבחור בתוכנית אימון רגילה.
אז הנה שוב אתה לא מבין עברית...זה קיצוני...שיניתה לו את התפריט ועכשו אתה מיישר מבט לתוכנית אימון שלו..זה נקרא קיצוני, ולדעתי מיותר.
אפשר לעשות את זה בצורה הדרגתית כמו שאני תארתי (כן זה מנסיון אישי שלי גם).
אז אחויה שתה מים קרים (חם היום אש) ותרגע 😃

בוא תחשוב עוד פעם על מה שטענת. אם הוא לא מצליח להעלות משקלים, סביר להניח שגם צריך לשנות את התוכנית שלו.
זה לא נקרא קיצוני, זה נראה "להתאים תוכנית ותזונה למטרות". קיצוני זה 700 קלוריות ליום על תוכנית ABCDE.
🥷

דימון מזה אוכל של ספורטאי ?

לוחם סומו
פאוורליפטר
ספרינטר
רץ למרחקים ארוכים

כולם ספורטאים אבל אוכלים שונה...

דימון מזה אוכל של ספורטאי ?

לוחם סומו
פאוורליפטר
ספרינטר
רץ למרחקים ארוכים

כולם ספורטאים אבל אוכלים שונה...
אוכל שמסודר בצורה מסוימת לפי שעות וקלוריות/חלבונים/שומנים, ולא אוכל רווי שומן או קלוריות ללא הבחנה וידיעה מה יש שם. כמו כן כולל הרבה ירקות ופרות ואפשר לשלב וויטמינים, אני בטוח שהוא לא אוכל בצורה מסודרת ומחושבת.

😣

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:44 ----------

לך תישן על האף:s49:
שינה על האף עדיפה משינה רגילה?? יש הפרשת טסטסרון מוגבר? יש לך מאמרים שתומכים בזה? נשמח לקרוא 😆

אוכל שמסודר בצורה מסוימת לפי שעות וקלוריות/חלבונים/שומנים, ולא אוכל רווי שומן או קלוריות ללא הבחנה וידיעה מה יש שם. כמו כן כולל הרבה ירקות ופרות ואפשר לשלב וויטמינים, אני בטוח שהוא לא אוכל בצורה מסודרת ומחושבת.

😣

אוכל רווי שומן הופך אותך ללא ספורטאי?
אנשים שעושים AD אוטומטית לא ספורטאים?
90% מהפורום הזה לא ספורטאים?

😣
מה רע בשומן רווי?
וזה שלאכול פרות זה טוב, כולם יודעים.. יום אצלי לא מסתיים בלי לפחות 2 המבורגים תוצרת בית עם הרבה טחינה ליד

😣

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:44 ----------

שינה על האף עדיפה משינה רגילה?? יש הפרשת טסטסרון מוגבר? יש לך מאמרים שתומכים בזה? נשמח לקרוא 😆
בוא נלך לפי הדרך שלך
אתה אומר שזה נקרא תזונה נכונה? זה נקרא לספור כל קלוריה וקלוריה כמו כוסית.
אתה חי פעם אחת נכון? אם יש שומן רווי שהוא "לא טוב" כביכול...אבל אם יש אותו בעולם,כנראה שיש סיבה מסויימת שהוא נמצא פה בעולם,אז לכן הוא טוב במידה..
פירות וירקות יש בהם בעיקר סיבים תזונתיים שגורמים לך לחרבן את המעיים ולהרגיש שבע לכל היום..

לזה שמעליי,אהבתי.. אבל הכי טעים זה כשאני שוחט את הפרה.. יותר טוב.. שחיטה כשרה לסוגדים לחלב בלבד

בוא נלך לפי הדרך שלך
אתה אומר שזה נקרא תזונה נכונה? זה נקרא לספור כל קלוריה וקלוריה כמו כוסית.
אתה חי פעם אחת נכון? אם יש שומן רווי שהוא "לא טוב" כביכול...אבל אם יש אותו בעולם,כנראה שיש סיבה מסויימת שהוא נמצא פה בעולם,אז לכן הוא טוב במידה..
פירות וירקות יש בהם בעיקר סיבים תזונתיים שגורמים לך לחרבן את המעיים ולהרגיש שבע לכל היום..

לזה שמעליי,אהבתי.. אבל הכי טעים זה כשאני שוחט את הפרה.. יותר טוב.. שחיטה כשרה לסוגדים לחלב בלבד

עכשו דיברת שטויות .
כול תפריט תזונה לספורטאי בעל מטרות כמו פותח האשכול מחושב כן.. זה לא בושה לחשב נהפוך הוא זה הכרחי אחרת לא תדע יא ראש גזר באיזה גרעון (אם בכלל) אתה.

---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:55 ----------

מה רע בשומן רווי?
וזה שלאכול פרות זה טוב, כולם יודעים.. יום אצלי לא מסתיים בלי לפחות 2 המבורגים תוצרת בית עם הרבה טחינה ליד
שום דבר לא רע אלה אם אתה מחליט שזה רע לך (בגלל סוג המטרה שלך כמו פותח האשכול)😉
אז למה שידחוף שומן רווי? שיפחית בזה, לדוגמא אם אוכל טונה בשמן שיעובר לטונה במים, כי תכלס ת'טונה רוצה ולא את הנספח השלילי הזה לדוגמא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית