שלום מעדיף לרכז את רוב השאלות בנושא אחד. מי שיעזור לי לענות על חלקם ממש אשמח.
פרטים:
משקלי עבודה ל5
מאזן קלורי - 100-200 קלוריות מעל הניטרלי
תכנית ab קלאסית
A
סקווט 6-8* 3
תאומים 15-20* 3
בנץ׳ 6-8* 3
האמר 10-12* 3
סמיכה 3* חזרה לפני כשל
יד אחורית - פשיטה כנגד מוט 12-15* 3
סופרסט עם קיקבאק
B
מתח 6-8* 4
T bar 3 *10-12
וינץ׳ 10-12* 2
לחיצת כתפיים בישיבה עם בודדות 8-12* 4
הרחקה לצדדים 12-15* 2
יד קידמית 10-15* 3
ועכשיו לשאלות 😃
1 - כתפיים - נחשב שריר גדול? קטן? בינוני? כמה סטים בשבוע בערך יביא אותי לmev וכמה בערך לmrv?
2 "פיירדוזישן" שמעתי את המושג בכמה מקומת מה זה בידיוק? ואיך להשתשמש בזה?
3 התקדמות בסטים- המטרה שלי היא אך ורק בילדינג, לכן אני משתדל להעלות נפח כל שבוע ,עבורי נוח להתקדם לכיוון הmrv של כל שריר, ומתי שאני מרגיש שאני לא יכול להתאושש מהאימון הקודם, אני עושה "ריסט" וחוזר לכמות סטים של mev לכל שריר.
האם זו שיטה יעילה?
4. אמות , כרגע אני לא מבצע דדליפט בתכנית, האם כדאי להוסיף בידוד לאמות? אני מאוד רוצה מראה של יד גדולה, מאוד רוצה.
האם בידוד אמות יקדם אותי ? אם כן באיזה צורה ובאיזה נפח?
5 נוזלים, אני שם לב שבמהלך היום הגוף נראה מאוד מאוד שונה (תחת אותה התאורה בידיוק) לדוגמא בערב אני נראה הרבה יותר טוב מאשר סתם ב12 אחר הצהריים - האם יש לזה איזה שהוא הסבר? או שאני רואה שטויות ומדמיין?
6,התקדמות במתח ובבנץ׳ , במתח מה הצפי להתקדם בתרגיל - כל אימון חזרה נוספות? כל שלושה? אני מרגיש אני ממש לא מתקדם בתרגיל.
אמי עושה טכניקה מושלמת אבל לא מצליח להתקדם.
לגבי בנץ׳ - כל כמה זמן מתקדמים בערך ברמתי ואיך? כלומר כל אימון בערך אני אמור להוסיף סה"כ 1-2 חזרות לסך החזרות הכללי? משהו כזה?
כי כרגע בערך פעם בשלושה ארבעה אימונים מתווספת לי חזרה נוספת בסה"כ בבנץ׳
תודה רבה לעוזרים!!
@kotzer
@Mike
@MasterSplitter
splliter
פרטים:
- גיל - 17
- משקל 70
- גובה 179
משקלי עבודה ל5
- בנץ׳ 65
- דד 92.5
- לחיצת כתפיים 20 כל יד
מאזן קלורי - 100-200 קלוריות מעל הניטרלי
תכנית ab קלאסית
A
סקווט 6-8* 3
תאומים 15-20* 3
בנץ׳ 6-8* 3
האמר 10-12* 3
סמיכה 3* חזרה לפני כשל
יד אחורית - פשיטה כנגד מוט 12-15* 3
סופרסט עם קיקבאק
B
מתח 6-8* 4
T bar 3 *10-12
וינץ׳ 10-12* 2
לחיצת כתפיים בישיבה עם בודדות 8-12* 4
הרחקה לצדדים 12-15* 2
יד קידמית 10-15* 3
ועכשיו לשאלות 😃
1 - כתפיים - נחשב שריר גדול? קטן? בינוני? כמה סטים בשבוע בערך יביא אותי לmev וכמה בערך לmrv?
2 "פיירדוזישן" שמעתי את המושג בכמה מקומת מה זה בידיוק? ואיך להשתשמש בזה?
3 התקדמות בסטים- המטרה שלי היא אך ורק בילדינג, לכן אני משתדל להעלות נפח כל שבוע ,עבורי נוח להתקדם לכיוון הmrv של כל שריר, ומתי שאני מרגיש שאני לא יכול להתאושש מהאימון הקודם, אני עושה "ריסט" וחוזר לכמות סטים של mev לכל שריר.
האם זו שיטה יעילה?
4. אמות , כרגע אני לא מבצע דדליפט בתכנית, האם כדאי להוסיף בידוד לאמות? אני מאוד רוצה מראה של יד גדולה, מאוד רוצה.
האם בידוד אמות יקדם אותי ? אם כן באיזה צורה ובאיזה נפח?
5 נוזלים, אני שם לב שבמהלך היום הגוף נראה מאוד מאוד שונה (תחת אותה התאורה בידיוק) לדוגמא בערב אני נראה הרבה יותר טוב מאשר סתם ב12 אחר הצהריים - האם יש לזה איזה שהוא הסבר? או שאני רואה שטויות ומדמיין?
6,התקדמות במתח ובבנץ׳ , במתח מה הצפי להתקדם בתרגיל - כל אימון חזרה נוספות? כל שלושה? אני מרגיש אני ממש לא מתקדם בתרגיל.
אמי עושה טכניקה מושלמת אבל לא מצליח להתקדם.
לגבי בנץ׳ - כל כמה זמן מתקדמים בערך ברמתי ואיך? כלומר כל אימון בערך אני אמור להוסיף סה"כ 1-2 חזרות לסך החזרות הכללי? משהו כזה?
כי כרגע בערך פעם בשלושה ארבעה אימונים מתווספת לי חזרה נוספת בסה"כ בבנץ׳
תודה רבה לעוזרים!!
@kotzer
@Mike
@MasterSplitter
splliter