הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ss עדיין רלוונטית?

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני רוצה להעלות את משקלי העבודה שלי... מתלבט אם לעשות את זה עכשיי כשאני בס מסה ונמצא על בערך 20% שומן או אחרי החיטוב...

משקלי עבודה כרגע:
סקוואט 102.5kg x5
דדליפט 130kg x5
בנץ' פרס 75kg x6
פרס 45kg x6

מתאמן רציני קרוב לשנה, עשיתי icf 5x5 ב-3 חודשים הראשונים ואחרי זה עברתי לעבוד בab

אני שוקל כרגע 70kg, הגובה שלי הוא 1.65
עליתי 14 קילו במהלך השנה הזאת

האם רלוונטי לי עדיין ss? או שיש עדיפות לתוכנית כוח אחרת?
אני שואף כרגע לסקוואט של 120 לחמישייה, דדליפט 140kg לחמישייה , בנץ' 80kg לשישייה

ובנוסף... האם לחכות לסוף החיטוב ולהיכנס לתוכנית כוח כשאני על א.ש נמוך או להתחיל אותה עד החיטוב בא.ש הגבוהה שלי עכשיו?

• פותח/ת השרשור
למה או עכשיו או אחרי החיטוב?
בחיטוב.

SS בחיטוב? לא חושב שאצליח להתקדם ככה יותר מידי

בהחלט שווה לנסות כל עוד אתה עושה ריסט טוב.

האם היית ממליץ להתחיל אותה על א.ש גבוהה כמו שלי כרגע או להיות סבלני לסוף החיטוב?

האם ריסט של 10% מספיק או עדיף יותר?
בנוסף, מה הטווח זמן הממוצע שלוקח לאדם לממש את התוכנית? (יודע שכל אדם וההתקדמות שלו , אבל אשמי לקבל הערכת זמח כלשהי)

אם עשית 5X5 עד עכשיו אז SS תהיה רק ירידה בנפח, אתה לא תתקדם מזה.
אני ממליץ ללכת על תוכנית חכמה יותר

• פותח/ת השרשור
אם עשית 5X5 עד עכשיו אז SS תהיה רק ירידה בנפח, אתה לא תתקדם מזה.
אני ממליץ ללכת על תוכנית חכמה יותר

עשיתי 5x5 לפני 8 חודשים... סיימתי אותה בערך במרץ

משם עברתי לעבוד בנפח גבוהה יותר ב-ab

נכון להיום אני עובד במורכבים ככה:

A1:
בנץ פרס 4x6
פרס 4x8

B1:
סקוואט 3x8
דדליפט 3X6 (די משחק עם זה, בדרך כלל 2 כבדים ואחד קל יותר)

A2:
פרס 4x6
בנץ' פרס 4x8

B2:
סקוואט 3x5
דדליפט 2x5 (אחד 100% ואחד קל)

*אלה רק המורכבים בתוכנית... אחרי זה יש כמובן תרגילי עזר לכל שריר*

ההתקדמות היא התקדמות שבועית... כל שבוע מנסה לעלות משקל הן באיצון נפח והן בעצימות לכל אחד מהתרגילים...
כרגע לא עושה בנץ' במוט ועברתי לדמבלים בגלל אי סימטריות בכתפיים שאני מנסה לסדר...

על איזו תוכנית היית ממליץ לי ע"מ להעלות כמה שיותר את המשקלים אך עדיין לשמור על נפח עבודה?
בהנחה שכרגע אני על אחוז שומן גבוהה (אחרי עליה של 14 קילו) ורוצה לסיים אותה בזמן ע"מ להגיע לקיץ חטוב

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה להישאר בתכנית הנוכחית בחיטוב?
במקרה הגרוע תוריד קצת נפח

לא אמרתי שזאת בעיה... זה לא הנושא שאני מדבר עליו בכלל...

אני שואל איך הייתם ממליצים לי להעלות את המשקלי עבודה שלי כמה שיותר כרגע... והאם ss רלוונטית

לא אמרתי שזאת בעיה... זה לא הנושא שאני מדבר עליו בכלל...

אני שואל איך הייתם ממליצים לי להעלות את המשקלי עבודה שלי כמה שיותר כרגע... והאם ss רלוונטית
הדרך המהירה ביותר להתקדם היא הדרך המהירה ביותר שאתה מצליח להתקדם בה. אם אתה יכול להעלות את המשקלים מאימון לאימון, אז תוכנית סגנון SS תתאים לך, אם אתה יכול להעלות משקלים כל שבוע, אז תוכנית שבה אתה עולה במשקלי העבודה כל שבוע כמו מה שאתה עושה עכשיו תתאים לך

הייתי מציע לעלות פעם בשבוע בקפיצות קטנות ולעשות ריסט / דילואד מתי שצריך רצוי לפני שנכשלים.

אף פעם לא הבנתי למה אנשים משנים תכנית בהתאם לתקופת מסה חיטוב.
אני לא מאמין בזה.
לדעתי תעבוד בדיוק באותה תכנית בזמן החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי למה אנשים משנים תכנית בהתאם לתקופת מסה חיטוב.
אני לא מאמין בזה.
לדעתי תעבוד בדיוק באותה תכנית בזמן החיטוב.
זה לא מה שאמרתי... לא דיברתי פה אפילו על החיטוב...
מה ששאלתי אם רלוונטי להיכנס לss כשאני בשלבי סיום מסה ועל א.ש גבוהה

או שעדיף לחכות כבר לאחרי החיטוב

מה ששאלתי אם רלוונטי להיכנס לss כשאני בשלבי סיום מסה ועל א.ש גבוהה
זה לא שיש משהו ב-SS שהופך אנשים לשמנים, זה הכל עניין שאנשים חושבים שאם הם עושים SS אז הם צריכים לדחוף כמויות עצומות של אוכל, כשבפועל זו תוכנית עם נפח נמוך מאוד. אם תאכל כמו שצריך אז אתה לא אמור לעלות באחוז שומן, כנראה זו גם הייתה הטעות שלך עד עכשיו

• פותח/ת השרשור
זה לא שיש משהו ב-SS שהופך אנשים לשמנים, זה הכל עניין שאנשים חושבים שאם הם עושים SS אז הם צריכים לדחוף כמויות עצומות של אוכל, כשבפועל זו תוכנית עם נפח נמוך מאוד. אם תאכל כמו שצריך אז אתה לא אמור לעלות באחוז שומן, כנראה זו גם הייתה הטעות שלך עד עכשיו

עד עכשיו אכלתי במאזן חיובי של +500 קלוריות...
האחוז שומן הגבוהה שלי כרגע לדעתי נובע בעיקר מרמת טסט טבעי נמוך... רמת הטוטל טסט שלי היא 11... לא מספיק נמוך בשביל שהאנדוקרינולוג יביא לי trt אבל מספיק נמוך לדעתי בשביל לפגוע בהתקדמות...

זה כבר סוטה מהנושא אבל הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי כלכלית trt בלי מרשם רופא...

אני שוקל אם לעבוד במתכונת של ss בסקוואט ובדדליפט ובמתכונת שונה בבנץ' ובפרס... הבנץ והפרס אצלי חייבים נפח בשביל להתקדם... כשעבדתי ב5x5 הם לא זזו בכלל ורק כשעברתי לab הבנץ' קפץ ב15kg

יש המלצה כלשהי במצב הזה? אני חושב שבסקוואט ובדדליפט אני עדיין יכול להתקדם כל אימון... לעומת זאת בבנץ ובפרס לא...

ככה אני נראה כרגע דרך אגב... לא יודע מה האחוז שומן אבל ללא ספק הוא גבוהה
5057557.jpg

http://www.interload.co.il/upload/5057557.jpg

עד עכשיו אכלתי במאזן חיובי של +500 קלוריות...
האחוז שומן הגבוהה שלי כרגע לדעתי נובע בעיקר מרמת טסט טבעי נמוך... רמת הטוטל טסט שלי היא 11... לא מספיק נמוך בשביל שהאנדוקרינולוג יביא לי trt אבל מספיק נמוך לדעתי בשביל לפגוע בהתקדמות...

זה כבר סוטה מהנושא אבל הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי כלכלית trt בלי מרשם רופא...

אני שוקל אם לעבוד במתכונת של ss בסקוואט ובדדליפט ובמתכונת שונה בבנץ' ובפרס... הבנץ והפרס אצלי חייבים נפח בשביל להתקדם... כשעבדתי ב5x5 הם לא זזו בכלל ורק כשעברתי לab הבנץ' קפץ ב15kg

יש המלצה כלשהי במצב הזה? אני חושב שבסקוואט ובדדליפט אני עדיין יכול להתקדם כל אימון... לעומת זאת בבנץ ובפרס לא...

ככה אני נראה כרגע דרך אגב... לא יודע מה האחוז שומן אבל ללא ספק הוא גבוהה
5057557.jpg

http://www.interload.co.il/upload/5057557.jpg

למה בדקת את רמות הטסט? מה הרגשת בעצם...איך הבנת שיש לך מחסור

• פותח/ת השרשור
למה בדקת את רמות הטסט? מה הרגשת בעצם...איך הבנת שיש לך מחסור

התקדמות איטית באימונים...
לבידו נמוך מאוד
בעבר עייפות מתמדת - עם הטסט התברר גם שיש לי תת פעילות בלוטת התריס ומאז שהתחלתי ליטול אלטרוקסין העייפות עברה והיה גם שיפור באימונים...

בבידקה הראשונה הרמה הייתה על 10...
אחרי שהתחלתי לקחת אלטרוקסין עלה לאט ך
לאט עד 15 אבל לדעתי זה ירד עכשיו מתחושה שלי... אדע עוד שבועיים כשאעשה בדיקות דם

התקדמות איטית באימונים...
לבידו נמוך מאוד
בעבר עייפות מתמדת - עם הטסט התברר גם שיש לי תת פעילות בלוטת התריס ומאז שהתחלתי ליטול אלטרוקסין העייפות עברה והיה גם שיפור באימונים...

בבידקה הראשונה הרמה הייתה על 10...
אחרי שהתחלתי לקחת אלטרוקסין עלה לאט ך
לאט עד 15 אבל לדעתי זה ירד עכשיו מתחושה שלי... אדע עוד שבועיים כשאעשה בדיקות דם

מה הכוונה ליבידו נמוך? נניח איך אתה יכול להבדיל בין זמנים שזה היה יחסית טוב יותר? אני יודע שזה נשמע דפוק אבל אני שואל מתי הרגע
שאמרת ''אוקיי, זה לא תקין''

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הכוונה ליבידו נמוך? נניח איך אתה יכול להבדיל בין זמנים שזה היה יחסית טוב יותר? אני יודע שזה נשמע דפוק אבל אני שואל מתי הרגע
שאמרת ''אוקיי, זה לא תקין''

פשוט הגעתי לשלב שסקס לא מעניין אותי כמעט בכלל... הייתי שוכב עם בחורות בכוח...
ז"א אני נמשך לנשים אבל אין לי חשק מיני כל כך

כן מידי פעם החשק קצת עולה אבל רוב הזמן הוא מאוד ירוד... לא טבעי בכלל בגיל 21

דווקא בתקופה שהטסט היה על 15 הוא היה יותר גבוה... מאוד מעניין כמה הוא ייצא בבדיקה הבאה

זה בשילוב ההתקדמות האיטית הדליק נורה אדומה

פשוט הגעתי לשלב שסקס לא מעניין אותי כמעט בכלל... הייתי שוכב עם בחורות בכוח...
ז"א אני נמשך לנשים אבל אין לי חשק מיני כל כך

כן מידי פעם החשק קצת עולה אבל רוב הזמן הוא מאוד ירוד... לא טבעי בכלל בגיל 21

דווקא בתקופה שהטסט היה על 15 הוא היה יותר גבוה... מאוד מעניין כמה הוא ייצא בבדיקה הבאה

זה בשילוב ההתקדמות האיטית הדליק נורה אדומה

הבנתי, תודה על התשובה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה על התשובה.

בכיף... השתחררתי עכשיו מצהל, מקווה למצוא אנדוקרינולוג טוב באזרחות שיעזור לי...

אם לא אצטרך לשקול צעדים, אבל במצב כזה אני לא אשאר... חשבתי על שימוש בחומרים אבל בסופו של דבר זה פתרון זמני וכשאסיים סייקל המצב יחזור לקדמותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית