הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לקראת סוף חיטוב

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
נתונים:
משקל:78.5
גובה:1.80
ברוך השם.
יום ראשון שעבר נסעתי לבסיס וחזרתי אתמול.. היום בבוקר נשקלתי וראיתי ירידה של 300 גרם (בכמעט שבועיים).. שבועיים לפני כן הירידה היתה באזור 800 גרם בשבוע. חודש לפני קילו, 1.1 קילו בשבוע.. בדרך כלל אחד מהמספרים האלה.. לא הוספתי קלוריות ולא הורדתי (מרוצה מירידה של 800 גרם בשבוע).
אני מבין שככל שמתקדמים יותר קשה להתחטב אבל קפיצה קצת מוגזמת, לא? ירידה של 800 גרם בשבוע קפצה ל150-200 גרם בשבוע?

אז השקילות שלך לא מדוייקות ולא אומרות כלום. אם תשתה כוס מים לפני השקילה אתה תשקול 200 גרם יותר, אם תלך לשירותים לפני שקילה אתה יכול להיות 400 גרם פחות, וכמובן שיש עוד מלא פרמטרים שמסתכמים בכמות הנוזלים והמזון שבגוף שלך בזמן השקילה.

• פותח/ת השרשור
אז השקילות שלך לא מדוייקות ולא אומרות כלום. אם תשתה כוס מים לפני השקילה אתה תשקול 200 גרם יותר, אם תלך לשירותים לפני שקילה אתה יכול להיות 400 גרם פחות, וכמובן שיש עוד מלא פרמטרים שמסתכמים בכמות הנוזלים והמזון שבגוף שלך בזמן השקילה.
לא חידשת לי כלום. החוקים ידועים:
להישקל בבוקר, לפני שאוכלים ושותים, אחרי שירותים.

אין לי גישה למשקל ביומיום כי אני בדרך כלל לא בבית, כך שיוצא שאני נשקל פעם בשבוע - שבועיים בערך בדרך כלל.
אם אתה לא עושה ממוצע שקילות אז הגיוני שיהיו לא תוצאות לא עקביות גם אם אתה עקבי

אז מה אתה אומר? שמחר בבוקר אני אמור לראות על המשקל 77.2?
לא, אני אומר שאתה יכול לראות יום אחד עליה במשקל, יום אחד ירידה, אבל בממוצע אתה אמור לראות ירידה עקבית, אם אתה בודק רק יום בשבוע-שבועיים יכול להיות שנפלת בידיוק על היום שבו אתה שוקל יותר

• פותח/ת השרשור
לא, אני אומר שאתה יכול לראות יום אחד עליה במשקל, יום אחד ירידה, אבל בממוצע אתה אמור לראות ירידה עקבית, אם אתה בודק רק יום בשבוע-שבועיים יכול להיות שנפלת בידיוק על היום שבו אתה שוקל יותר
אה סבבה אחי
תודה לעונים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית