הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלט דיסק צווארי

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
אחרי בדיקת CT גילו לי בלט דיסק צווארי בחוליות c6-c7, זה כבר הגיע למצב שנוצר לחץ על העצב המדיאני ויד ימין שלי נרדמת מהכתף עד לאגודל.
אני מתאמן כבר כמה שנים באופן מבוקר והכי אחראי שיכול להיות כך שאני לא חושב שזאת בעיה בטכניקה או משהו כזה, ובכל מקרה האורתופד אמר שאין מניעה מלהמשיך להתאמן ושהמצב יכול לחלוף אבל זה ייקח המון זמן.
קבעתי כבר תור לפיזיותרפיה אבל התורים רחוקים ואולי אפילו אקבע באופן פרטי (יש למישהו המלצה על פיזיותרפיסט ספורט טוב באזור ראשון-בת ים-חולון שעובד עם קופ"ח מכבי?), יש משהו שאפשר לעשות בינתיים חוץ מזה? סד\קיבוע\כרית מיוחדת\כל דבר שיכול לעזור לשיפור המצב? קיבלתי גם מרשם לברקסין, חוץ מהקלה בכאבים זה יכול לעזור במשהו? כי אם זה רק לכאבים אני מעדיף לוותר. קשה לי להאמין שאם האורתופד אמר שאין מניעה מלהתאמן אימוני כוח אז מישהו פה יגיד אחרת אבל אולי בכל זאת יש משהו שלא כדאי לעשות או דברים שכדאי להימנע מהם?

תודה רבה לעוזרים.

האורטופד הסביר כיצד ה- PT יעזור להוריד לחץ מהעצב? בכל מקרה, ה- PT כנראה יבצע לך עיסויים קלים ותרגילים לחיזוק שרירי הצוואר וחגורת הכתפיים יחד עם מתיחות לשיפור טווחי תנועה. קיבלת מהאורטופד הנחיות שאתה צריך להעביר ל- PT, נכון? כנראה שגם רשום שם את התנועות שאתה צריך לבצע, אז רק אם יש לך בטחון בזה, גיגול קל ואתה כבר תדע לבד מה לעשות.

מכיוון שהאורטופד לא רשם מניעה לדבריך מאימונים, אז אין לך מה להשהות את האימונים עד למועד ה- PT.

ברקסין מיועד לשיכוך כאבים והורדת נפיחות במפרקים. כן הייתי מציע לך לקחת את התרופה עבורה קיבלת מרשם, כי הפחתת הדלקת היא חלק מתהליך הריפוי.

• פותח/ת השרשור
האורטופד הסביר כיצד ה- PT יעזור להוריד לחץ מהעצב? בכל מקרה, ה- PT כנראה יבצע לך עיסויים קלים ותרגילים לחיזוק שרירי הצוואר וחגורת הכתפיים יחד עם מתיחות לשיפור טווחי תנועה. קיבלת מהאורטופד הנחיות שאתה צריך להעביר ל- PT, נכון? כנראה שגם רשום שם את התנועות שאתה צריך לבצע, אז רק אם יש לך בטחון בזה, גיגול קל ואתה כבר תדע לבד מה לעשות.

מכיוון שהאורטופד לא רשם מניעה לדבריך מאימונים, אז אין לך מה להשהות את האימונים עד למועד ה- PT.

ברקסין מיועד לשיכוך כאבים והורדת נפיחות במפרקים. כן הייתי מציע לך לקחת את התרופה עבורה קיבלת מרשם, כי הפחתת הדלקת היא חלק מתהליך הריפוי.

האמת שהרופא לא הסביר כלום על הפיזיותרפיה ולא רשם שם שום תרגילים פשוט נתן הפניה לפיזיותרפיה ובמוקד אמרו שהתור הכי קרוב באזור שלי הוא בינואר, ידוע שלהשיג תור לפיזיותרפיה מהקופה זה סיוט אם לא עברת תאונה אז מתחיל לחשוב על לעשות את זה פרטי בהשתתפות הקופה, תכלס אין פתרון כירורגי או שום פתרון אחר אז הגיוני שרק פיזיותרפיה תוכל לעזור.
לגבי הברקסין אני אתן לזה ניסיון למרות שכבר לקחתי ארקוקסיה תקופה וזה הפחית את הכאבים אבל הם חזרו ישר אחרי שסיימתי את הכדורים, מרגיש לי סתם מיותר כי הכאב סביל אבל לא נראה לי שזה משפר את המצב חוץ מזה. תודה רבה!
אם מישהו מכיר פיזיותרפיסט ספורט באזור ראשלצ בת ים חולון שעובד עם מכבי אשמח להמלצות זה נראה כמו הדבר היחיד שיעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית