הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור kamoui
  • פורסם בתאריך

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
היי,

אני מבקש בבקשה תכנית אימונים לשלושה פעמים בשבוע . ( אפילו רק השם של התכנית יספיק ).

קצת נתונים עלי :

משקל גוף 77

גובה 187

גיל 20

משקלי עבודה :

סקוואט 80

דדליפט 95

בנץ פרס 60

תכניות עבר שביצעתי : SS ,AB, alpha destieny ,MadCow,

אשמח לעזרה אני כמעט שנה שלמה על אותה תכנית (Aalpha) ואני מרגיש שאני צריך שינוי .
חשוב לי לציין שאני מעוניין במסה . אך פחות חשוב לי כרגע המשקלים אלא יותר נפח וכיף.
תודה לעוזרים!

למה אתה רוצה להחליף תכנית?

את האמת אחרי יותר משנה של אימונים, כולל תכניות כוח, היית אמור להיות עם מספרים יותר גבוהים. לפי מה אתה אומר שביצעת את התכניות נכון?

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה להחליף תכנית?

את האמת אחרי יותר משנה של אימונים, כולל תכניות כוח, היית אמור להיות עם מספרים יותר גבוהים. לפי מה אתה אומר שביצעת את התכניות נכון?

היי אני רוצה להחליף כי זה נהיה מאוד משעמם וקבוע ( כאמור שנה שלמה על אותה תכנית). לדעתי גיוון יעשה לי טוב הן מבחינת המשקלים והן מהבחינה של הכיף .

אני מתאמן כבר 4-5 שנים. בהתחלה שהיה לי יותר מוטיבציה הייתי ממש משקיע על כל הפרמטרים . עם הזמן הרצון והמוטיבציה פחתו אצלי לכן לא ננתי את ה 100 % שלי . מה שכן התרחש זה ששעה שהחלפתי תכנית הרגשתי שינוי חיובי . ומכאן אני מבקש את העזרה .

לגבי המספרים השיאים שלי קצת יותר גבוהים מהמצב הנוכחי :

סקוואט 95
דדליפט 120
בנץ פרס 80

אתה בזמן האחרון הצלחת להתקדם במשקלים? לא בקטע רע אבל אחרי הזמן שציינת הייתי מצפה לקצת יותר במשקלי עבודה במידה והכל מסביב תקין, אני אומר את זה בכוונה שכנראה עדיין תוכנית מתחילים כנראה יותר יעילה לך מאשר אחת של מתקדמים

• פותח/ת השרשור
אתה בזמן האחרון הצלחת להתקדם במשקלים? לא בקטע רע אבל אחרי הזמן שציינת הייתי מצפה לקצת יותר במשקלי עבודה במידה והכל מסביב תקין, אני אומר את זה בכוונה שכנראה עדיין תוכנית מתחילים כנראה יותר יעילה לך מאשר אחת של מתקדמים

היי בזמן האחרון לא הצלחתי להתקדם במשקלים. וזה בגלל שאני פחות משקיע ב"מסביב" כמו בעבר . התזונה שלי לא מושלמת וכך גם שעות השינה . לכן הסיבה שאני מעוניין לשנות תכנית היא לא בהכרח כדי להשיג משקלי עבודה אלא ליצור גיוון ושינוי שמכאן יהיה לי יותר מהנה וכן על הדרך לדעתי ישתפרו לי משקלי העבודה מנסיון עבר .

מממ עשיתי כמה תכניות של מתקדמים שציינת מקודם כמו SS ו MADCOW אבל יכול להיות שתכנית מתחילים מתאימה לי יש לך רעיון? חוץ מ FBW .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית