הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בתכנית ss

אליהו ב

משתמש מתחיל
20
2
נק' מוניטין:
2
20
2
שלום,
אני מתאמן כ3-4 חדשים בתכנית ss ורציתי להתייעץ בנוגע להמשך התכנית.

הנתונים שלי:
גיל 23
גובה 180
משקל נוכחי 76
משקל התחלתי 60
סקוואט 120
בנץ פרס 60
פרס בעמידה 45
דדליפט 130 (התחלתי אותו מאוחר קצת)
מתח 3*8

מבחינת התקדמות במשקלי עבודה יש לי התקדמות משמעותית בסקוואט ואני מצליח כל פעם להעלות משקלי עבודה, פלג גוף עליון הייתי תקוע כחדשיים על אותם משקלים ורק לאחרונה התחלתי להתקדם בקצב איטי.
כרגע אני מתקדם בכל התרגילים במשקל של כ 1.4 ק"ג כל אימון חוץ מהדדליפט שבו אני מוסיף 2.5 קילו כל אימון.
השאלה שלי היא האם עדיף לעבור לתכנית אחרת של התקדמות שבועית מכיון שבכל מקרה אני מתקדם מעט כל אימון ואולי גם לתת יותר דגש לפלג גוף עליון
תודה לעוזרים!

כמה פעמים בשבוע אתה מעלה משקל בסקוואט?

כמה אתה נח בין סט לסט (בכל התרגילים)?

אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה בכל התרגילים?

• פותח/ת השרשור
א. בסקוואט אני מעלה בערך 2.5 קילו כל שבוע ולפעמים גם פחות

ב. אני נח לפחות 5 דקות ובסטים של בסקוואט 7 דקות

ג. בסקוואט ודדליפט אני משוכנע שהטכניקה טובה, בפרס ובנץ' שיפרתי את הטכניקה לאחרונה והתחלתי לראות התקדמות איטית אני מוסיף כרגע כל אימון 1.4 קילו

אני מתלבט אם לעבור לפחות בסקוואט לתכנית אחרת כמו 5*5 ולהתמקד יותר בפלג גוף עליון

לרוב אלה לא משקלים שמצריכים תכנית יותר מתקדמת. אני מאמין שהבעיה היא איפשהו בין הטכניקה ואולי עוד משהו. חוץ מss אתה משלב עוד פעילות גופנית כלשהי? כמה משקל גוף עלית במהלך התכנית?

אז לפני שהייתי ממליץ לך לשנות תכנית הייתי ממליץ לך לעלות לפה סרטוני טכניקה כדי לוודא שזה בסדר. שוב, המשקלים נמוכים מידי לדעתי בשביל להמשיך לתכנית עם התקדמות איטית יותר, אבל אולי באמת הגיע הזמן שלך. קשה לדעת בלי לראות את הטכניקה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית