הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיבה למרפק טניס

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי,
כרגע אני חוזר לאימונים אחרי ארבעה חודשים קשים מאוד של מרפק טניס.
לפני כמה שנים, כשהתחלתי להתאמן, היה לי מרפק טניס בגלל הרגלי אימון רעים(ללא חימום מפרקים או מתיחות). הבנתי את הסיבה, תיקנתי, והצלחתי להתאמן שנה ושנה וחצי ללא פציעות.
היום אני לא מצליח להבין מה גרם לפציעה. ישנתי ואכלתי טוב, הטכניקה שלי באימונים הייתה נכונה.
העלתי לכאן את התוכנית, אמרו לי שסה"כ מאוזנת אולי קצת יותר מידי לחיצות(מה שיכולה להיות הסיבה). התאמנתי בab, חלק חד"כ וחלק בבית.
כמו כן, הבנתי בדיעבד שכל תרגיל הייתי עושה לכשל. בלי לשים לב, פשוט ברגע שהצלחתי את מספר הסטים בלי להרגיש שאני סוחט חזרה אחרונה העלתי משקל, מה שהוביל למצב שבד"כ לא הצלחתי לסיים חזרה אחרונה בכל תרגיל שעשיתי. הטכניקה לדעתי הייתה טובה, אבל לא תמיד השלמתי סטים ובד"כ זה הגיע לכשל.
האם יכול להיות שזו הסיבה לפציעה?

בהחלט.

סיבה נוספת - טכניקה.

להבא, פציעה לא משקמים עם מנוחה מוחלטת. צריך לאבחן ולבצע תרגילי שיקום ספציפיים או לבצע את התרגילים שמפעילים את האיזור הפצוע בנפח ועצימות מותאמים.

• פותח/ת השרשור
בהחלט.

סיבה נוספת - טכניקה.

להבא, פציעה לא משקמים עם מנוחה מוחלטת. צריך לאבחן ולבצע תרגילי שיקום ספציפיים או לבצע את התרגילים שמפעילים את האיזור הפצוע בנפח ועצימות מותאמים.

תודה רבה על התגובה והטיפים,
לא הייתי במנוחה מוחלטת, יותר במעין פינג פונג של חזרה הדרגתית שלא תמיד הצליחה, גם כי היה עומס על המרפק שלא תמיד היה קשור לאימונים(עבודה, יומיום).

האם יש המלצה כוללת לכמה מתוך הסטים "כדאי" להגיע לכשל בתוכנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית