הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על אבץ ומגנזיום (סוגים ומינונים)

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
בדקתי קצת על אבץ ונראה שאני כנראה לא מקבל יותר מידי ממנו (לא אוכל את אותם מאכלים ממנו הוא מגיע) והבנתי שמגנזיום בכללי
זה דבר טוב לאנשים בחדר כושר מבחינת התאוששות.

אני לא מתכוון להתעסק עם הזמנות וכו' פשוט קונה מהסופר פארם, בדקתי ואשמח לשמוע האם אלו מספקים.

אבץ:
סולגאר טבליות אבץ פיקולינאט
Life אבץ פיקולינט

הבנתי שפיקולינאט הוא המעודף מבחינת הסוגים, שניהם דומים מבחינת סוג / מינון אבל המחיר שונה, למה זה? (לראש שקט אני אקנה את הראשון בכל מקרה)

מגנזיום:

קראתי בקילוגרם שמגנזיום אוקסיד פחות יעיל ממגנזיום ציטראט, האם זה אחד טוב?

סולגאר טבליות מגנזיום ציטראט ספיגה אופטימלית
(אותה חברה כמו האבץ שאני רוצה לקנות)

''קלעתי'' לגבי הסוגים? סך הכל רוצה לדעת האם מה שפרסמתי כאן זה בסדר. בכל זאת זה משהו שאני מכניס
לגוף שלי, לא מעוניין להכניס משהו לא אופטימלי / טוב

אגב...הכדורים נראים קצת גדולים...מקווה שזה לא יותר גדול מכדורי אקמול 🙁

נערך לאחרונה:
סולגאר זו חברה טובה מאוד, אבל בהתאם היא גם מהיקרות יותר. אם תקנה אותם אז אתה מסודר

בדקתי קצת על אבץ ונראה שאני כנראה לא מקבל יותר מידי ממנו (לא אוכל את אותם מאכלים ממנו הוא מגיע) והבנתי שמגנזיום בכללי
אני בספק אם בנאדם ממוצע מסוגל לעשות לעצמו יומן אכילה מסודר של כמה ימים וסיקור תזונתי בצורה מספיק טובה כדי לתפוס חוסר באבץ.
אם לא עשית את זה - כנראה שקפצת למסקנות מהר מדי.
הבנתי שמגנזיום בכללי
מאיפה הבנת את זה? (מידע מאתר מגנוקס\אלטמן לא נחשב)

היי אני משתמשת בטבליות אבץ של סולגאר והם ממש אחלה אחלה. מבין השתיים שציינת אני מכירה רק אותו.
לגבי מגנזיום, הייתי משתמשת שהייתי בהריון במגנזיום ציטראט. עכשיו כבר לא משתמשת.

• פותח/ת השרשור
היי אני משתמשת בטבליות אבץ של סולגאר והם ממש אחלה אחלה. מבין השתיים שציינת אני מכירה רק אותו.
לגבי מגנזיום, הייתי משתמשת שהייתי בהריון במגנזיום ציטראט. עכשיו כבר לא משתמשת.

אפשר לשאול האם הכדורים גדולים? יש לי קצת בעיות עם כדורים גדולים (נניח בגודל של אקמול אולי טיפה יותר) אני לוקח כל מיני תוספים
אבל הכדורים בסדר. איך שלהם? מבחינת הגודל...לא רוצה סתם לקנות ולהסתבך עם זה.

כדורים של מגנזיום ציטראט הם בד"כ גדולים לעניות דעתי, משמעותית יותר מאקמול (ללא תלות בחברה).
אני מדבר על אלה של 200 מ"ג\כדור, אם תמצא של 100 מ"ג הם אולי יהיו קטנים יותר

• פותח/ת השרשור
כדורים של מגנזיום ציטראט הם בד"כ גדולים לעניות דעתי, משמעותית יותר מאקמול (ללא תלות בחברה).
אני מדבר על אלה של 200 מ"ג\כדור, אם תמצא של 100 מ"ג הם אולי יהיו קטנים יותר

תודה על התשובה, והאבץ? טוב לדעת באמת שלא אקנה סתם

לאבץ פיקולינאט, לפחות לזה של סולגאר, יש גודל ממש קטן. לגבי שאר החברות מניח שאם המינון והסוג זהה אז הגודל יהיה דומה.

שוב מציע לך לבדוק אם אתה באמת צריך את התוספים האלה בכלל.

• פותח/ת השרשור
לאבץ פיקולינאט, לפחות לזה של סולגאר, יש גודל ממש קטן. לגבי שאר החברות מניח שאם המינון והסוג זהה אז הגודל יהיה דומה.

שוב מציע לך לבדוק אם אתה באמת צריך את התוספים האלה בכלל.

עזוב אם צריך או לא, אנחנו לא מדברים כאן על סייקל אלא על מינונים בריאים של וויטמינים, תודה על התשובה, אקנה היום את האבץ
ואראה מה עושים עם המגנזיום

שאלה אחרונה אם אפשר, המגנזיום הוא עם פלסטיק? או שאפשר לחצות אותו

מגנזיום ציטראט לא בא בדכ בתוך קפסולה, למרות זאת לא נראה לי שאפשר לחצות מבלי לשבור, הוא פשוט עבה מדי.
תנסה לחפש מגנזיום קצת "נחות" יותר מסוג אוקסיד למשל, אם אני זוכר נכון למגנוקס יש קפסולות בגודל סביר ובמינון יחסית גבוה.
לגבי הספיגה לא הייתי מודאג אם אין בעיות עיכול וכד', במיוחד בהתחשב שהמינון שיש שם הוא גבוה יותר פר כדור.

עזוב אם צריך או לא, אנחנו לא מדברים כאן על סייקל אלא על מינונים בריאים של וויטמינים, תודה על התשובה, אקנה היום את האבץ
לא מסכים איתך, אבל זו כבר הבעיה של הארנק שלך. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום ציטראט לא בא בדכ בתוך קפסולה, למרות זאת לא נראה לי שאפשר לחצות מבלי לשבור, הוא פשוט עבה מדי.
תנסה לחפש מגנזיום קצת "נחות" יותר מסוג אוקסיד למשל, אם אני זוכר נכון למגנוקס יש קפסולות בגודל סביר ובמינון יחסית גבוה.
לגבי הספיגה לא הייתי מודאג אם אין בעיות עיכול וכד', במיוחד בהתחשב שהמינון שיש שם הוא גבוה יותר פר כדור.

לא מסכים איתך, אבל זו כבר הבעיה של הארנק שלך. בהצלחה.

סבבה, אבדוק תודה רבה.

מי זה כולם ?
ממליצים עליו כי הוא זול וזמין ,אבל תראה שהוא משלשל .
לי אישית זה היה סיוט, הייתי לוקח אותו בלילה ותןך כמה שעות הייתי חייב לחרבן .
הגליקנט יקר יותר ואין לו את התופעת לוואי הזו

• פותח/ת השרשור
מי זה כולם ?
ממליצים עליו כי הוא זול וזמין ,אבל תראה שהוא משלשל .
לי אישית זה היה סיוט, הייתי לוקח אותו בלילה ותןך כמה שעות הייתי חייב לחרבן .
הגליקנט יקר יותר ואין לו את התופעת לוואי הזו

בדקתי וכן אתה צודק, תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית