הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למה לא תשלובת חלבון

Ori_sz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי 😃
קראתי את הפוסטים הרלוונטיים בפורום בנושא ולא הבנתי עד הסוף את הטענה,ברוב הפוסטים אנשים נגד התשלובות.
כלומר אני מבין את הניתוח למרכיבים ואת הטענה שמשלמים יותר למקורות חלבון פחות איכותיים.
החברות שמוכרות תשלובות טוענות כי המוצר שלהן יתרונו בספיגה לאורך זמן מאשר חלבון whey 100%. כלומר הייתרון שלהן הוא בלילה בזמן השינה.
בנוסף אם הבנתי נכון חלקן טוענות גם שלא ניתן ממקורות טבעיים כגון ביצים וכו... לצרוך כמות מספיק גדולה של קזאין שתתן את אותה הזנה כמו שהן מספקים בזמן השינה.

מישהו יודע כן להסבור לי למה 2 הטענות הנל לא נכונות? או למה "ייתרון הספיגה לאורך זמן בשינה" הוא לא באמת ייתרון ביחס לwhey100%?

המון תודה:)

היי 😃
קראתי את הפוסטים הרלוונטיים בפורום בנושא ולא הבנתי עד הסוף את הטענה,ברוב הפוסטים אנשים נגד התשלובות.
כלומר אני מבין את הניתוח למרכיבים ואת הטענה שמשלמים יותר למקורות חלבון פחות איכותיים.
החברות שמוכרות תשלובות טוענות כי המוצר שלהן יתרונו בספיגה לאורך זמן מאשר חלבון whey 100%. כלומר הייתרון שלהן הוא בלילה בזמן השינה.
בנוסף אם הבנתי נכון חלקן טוענות גם שלא ניתן ממקורות טבעיים כגון ביצים וכו... לצרוך כמות מספיק גדולה של קזאין שתתן את אותה הזנה כמו שהן מספקים בזמן השינה.

מישהו יודע כן להסבור לי למה 2 הטענות הנל לא נכונות? או למה "ייתרון הספיגה לאורך זמן בשינה" הוא לא באמת ייתרון ביחס לwhey100%?

המון תודה:)
זה לא שאנחנו נגד פשוט זאת התעסקות בשטויות כי מה שחשוב בסופו של דבר זה כמות החלבון היומית ולא מה שאתה מכניס לפני השינה. וברור שכל החברות ירשמו כלמיני דברים כי התפקיד שלהם זה הכנס לך לראש ולארנק. זה כמו לשאול ״למה חברות טוענות ששורפי שומן עוזרים לרדת בשומן?״ שפועל זה חסר תועלת. כל עסק ירצה שתקנה ממנו וזה אומר שיש המון שקרים על הדרך.

• פותח/ת השרשור
ברור לי שזאת תעשיה ומנסים למכור.
אני באמת מנסה להבין האם הטענות שדיברתי עליהן הם באמת שקרים( כי לא קראתי באף מקום שזה באמת שקר)
או ממה שאתה אומר זה פשוט לא כזה משנה.
כך או כך ענית לי על השאלה.
תודה.

ברור לי שזאת תעשיה ומנסים למכור.
אני באמת מנסה להבין האם הטענות שדיברתי עליהן הם באמת שקרים( כי לא קראתי באף מקום שזה באמת שקר)
או ממה שאתה אומר זה פשוט לא כזה משנה.
כך או כך ענית לי על השאלה.
תודה.

זה שקרים משום שכמו שאמרתי, מהירות הספיגה פשוט לא רלוונטית. מה שחשוב זה כמות החלבון היומית.

אתה לא צריך חלבון לפני השינה, זה ממש לא נחוץ, כל השאר זה באמת התעסקות בשטויות כל עוד חלק מהתשלובת זה לא חלבון ממקור זול כמו חיטה או סויה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית