הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירדתי 20 קילו עדיין מראה שומני

תומר צור

משתמש מתחיל
27
6
נק' מוניטין:
6
27
6
אז ככה אני ירדתי משהו כמו 20 קילו בפחות או יותר חצי שנה אני 1.76 שוקל 76-77 גיל 17 עדיין מראה שומני וזה מטריף אותי כולם אומרים רזית רזית ואני אומר לעצמי מה זה עוזר לי עדיין מתבייש להראות את הגוף, אני מתאמן משהו כמו 4-5 חודשים 3 פעמים בשבוע ורואה תוצאות כמעט בכל הגוף חוץ מהבטן לא משנה מה מראה שומני שזה מטריף אותי, הבנתי שאולי בגלל הירידה במשקל שלא נעשתה באופן בקצועי איבדתי הרבה שריר ואני צריך לעשות מסה, אני ממש מפחד מזה כי עד שירדתי צריך לעלות חזרה וזה ממש לא מה שבא לי אבל אם אין ברירה אני מוכן אם יש עוד אפשרות אני אשמח, תודה מראש על העזרה
הקפצה
מישהו
הקפצה
הקפצה!!

אז ככה אני ירדתי משהו כמו 20 קילו בפחות או יותר חצי שנה אני 1.76 שוקל 76-77 גיל 17 עדיין מראה שומני וזה מטריף אותי כולם אומרים רזית רזית ואני אומר לעצמי מה זה עוזר לי עדיין מתבייש להראות את הגוף, אני מתאמן משהו כמו 4-5 חודשים 3 פעמים בשבוע ורואה תוצאות כמעט בכל הגוף חוץ מהבטן לא משנה מה מראה שומני שזה מטריף אותי, הבנתי שאולי בגלל הירידה במשקל שלא נעשתה באופן בקצועי איבדתי הרבה שריר ואני צריך לעשות מסה, אני ממש מפחד מזה כי עד שירדתי צריך לעלות חזרה וזה ממש לא מה שבא לי אבל אם אין ברירה אני מוכן אם יש עוד אפשרות אני אשמח, תודה מראש על העזרה
הקפצה
מישהו
הקפצה
הקפצה!!
אי אפשר לזרוק לך סתם תשובות בלי שתשים תמונה לפחות. אני רק יכול לשער שחסר לך הרבה מסאת שריר..

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 20181117_233636.jpg
    20181117_233636.jpg
    KB 35 · צפיות: 133
אוקיי.. בהחלט חסרה לך מאסה. ממליץ לך להמשיך חיטוב. מה שכן, אני מניח שאתה מתאמן מתחיל לכן אתה תוכל גם לשרוף שומן וגם לפתח מאסת שריר (עד גבול מסויים כמובן). קוביות בבטן זה פאקטור נטו של אחוז שומן נמוך - זאת אומרת שלא משנה כמה תאמן אותם, כל עוד יש שיכבת שומן שמכסה אותן אתה פשוט לא תראה כלום.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. בהחלט חסרה לך מאסה. ממליץ לך להמשיך חיטוב. מה שכן, אני מניח שאתה מתאמן מתחיל לכן אתה תוכל גם לשרוף שומן וגם לפתח מאסת שריר (עד גבול מסויים כמובן). קוביות בבטן זה פאקטור נטו של אחוז שומן נמוך.
אני מתאמן חצי שנה ובחודשים האחרונים לא יורד יותר... אני חושב שהמטבוליזם שלי נדפק אז אני חייב מסה...

אני מתאמן חצי שנה ובחודשים האחרונים לא יורד יותר... אני חושב שהמטבוליזם שלי נדפק אז אני חייב מסה...
מטבוליזם לא נדפק. אתה כנראה לא סופר קלוריות כמו שצריך. אתה מוריד קלוריות כל פעם שאתה יורד במשקל?

• פותח/ת השרשור
מטבוליזם לא נדפק. אתה כנראה לא סופר קלוריות כמו שצריך. אתה מוריד קלוריות כל פעם שאתה יורד במשקל?
אני חושה שהתפריט שלי היה לא טוב מהתחלה התפריט שלי היה בבוקר: קפה
צהריים: 200 גרם חזה עוף ועוד 4 כפות פחמימה
סלט על 3 כפות שמן זית
בניים: פרי שייק חלבון ויוגורט חלבון של דנונה
ערב טונה וקוואקר שיבולת שועל 4 כפות

אני חושה שהתפריט שלי היה לא טוב מהתחלה התפריט שלי היה בבוקר: קפה
צהריים: 200 גרם חזה עוף ועוד 4 כפות פחמימה
סלט על 3 כפות שמן זית
בניים: פרי שייק חלבון ויוגורט חלבון של דנונה
ערב טונה וקוואקר שיבולת שועל 4 כפות
זה לא משנה מה אתה אוכל. גם אני שותה קפה בבוקר אז מה? הדבר החשוב הוא הערכים הסופיים באותו היום (חלבון, קלוריות, שומן וכל השאר פחמימה). יש לך משקל תזונה? אתה שוקל את האוכל? אתה משתמש במחשבון קלוריות? איך אתה יודע בדיוק כמה קלוריות אתה מכניס?

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה מה אתה אוכל. גם אני שותה קפה בבוקר אז מה? הדבר החשוב הוא הערכים הסופיים באותו היום (חלבון, קלוריות, שומן וכל השאר פחמימה). יש לך משקל תזונה? אתה שוקל את האוכל? אתה משתמש במחשבון קלוריות? איך אתה יודע בדיוק כמה קלוריות אתה מכניס?
לא הייתי סופר קלוריות הייתי סופר רק חלבון הייתי מגיע ל 140 אבל קלוריות אני חושב 1300 כזה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אינטרנט netogreen

אבל אם חסר שריר אני חייב מסה לא?
כן אבל לדעתי אתה נמצא על אחוז שומן גבוה מידי.. אתה יכול להתחיל עם נייטרלי ולראות איך אתה מתקדם או שאתה יכול להתחיל עם מאזן חיובי מתון (200 ק׳ מעל הנייטרלי). תדאג לעלות במשקלי עבודה ובנפח האימון.

• פותח/ת השרשור
כן אבל לדעתי אתה נמצא על אחוז שומן גבוה מידי.. אתה יכול להתחיל עם נייטרלי ולראות איך אתה מתקדם או שאתה יכול להתחיל עם מאזן חיובי מתון (200 ק׳ מעל הנייטרלי). תדאג לעלות במשקלי עבודה ובנפח האימון.
בניטרלי אני יכול להגדיל מסת שריר?? אני תכננתי לעשות השבוע ניטרלי כדי שהגוף התרגל ואז להתחיל מסה, אבל אני חושש ממסה ומעליה במשקל כי עד שירדתי לעלות שוב פעם מלחיץ אותי

גבר לך לתזונאי או מאמן שירשום לך תוכנית אימון ותזונה שמתאימה לך...
יש לך עוד מה לחטב... לדעתי תעלה את כמות האימונים שלך מ3 ל5.
תנסה לשלב תוכנית כוח מפוצלת עם 45-60 דק' אירובי.

• פותח/ת השרשור
אבל הבעיה היא שאני לא יורד כבר בחודשים האחרונים לצמצם עוד את התפריט?? ואני אלך לתזונאי

אבל הבעיה היא שאני לא יורד כבר בחודשים האחרונים לצמצם עוד את התפריט?? ואני אלך לתזונאי
תתחיל לספור קלוריות כמו שצריך. תקנה משקל תזונה. תשקל כל יום ותעשה ממוצע שבועי. זה שאתה לא יורד לא קשור למטבוליזם אלא לזה שאתה פשוט לא נמצא על גרעון קלורי.
מה הקשר לאימונים? למה שהוא יעשה 5 אימונים בשבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית