הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל של אמא

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אחרי 4 חודשים שאני צמודה לתפריט והייתי אוכלת כל יום אותו דבר בלי לגוון ובלי תבלינים בכלל(גם לא שמן) אז הגוף יגיב שונה אם אני יתחיל לאכול את האוכל שאמא שלי מכינה לצהריים או כל מיני תבשילים או ארוחות שונות? אני מדברת על האוכל עצמו, כמובן שאשמור על מאזן קלורי... כי הבנתי שאם מתחילים לאכול דברים אחרים הגוף אוגר נוזלים וכל מיני

גם אם תהיה אגירה של נוזלים, אלה נוזלים, לא שומן, ככה שאין לך מה לדאוג.
גם אם ההבדלים העיקריים הם תבלינים אז אין לך מה לדאוג, רק שימי לב לרטבים וכו', כי שם יש המון קלוריות נסתרות

• פותח/ת השרשור
גם אם תהיה אגירה של נוזלים, אלה נוזלים, לא שומן, ככה שאין לך מה לדאוג.
גם אם ההבדלים העיקריים הם תבלינים אז אין לך מה לדאוג, רק שימי לב לרטבים וכו', כי שם יש המון קלוריות נסתרות

מרוב שהייתי רגילה לאכול כל יום אותו הדבר, ורק פחמימות מורכבות(קינואה או שעועית או כוסמת בעיקר) מפחיד אותי פתאום לאכול פתיתים או אורז או פסטה או שאכלתי רק פריכיות ופתאום לאכול לחם. מפחיד אותי שהגוף התרגל או לא ידע איך להתנהג. למרות שהבנתי שמה שחשוב בסופו של דבר זה המאזן הקלורי

מרוב שהייתי רגילה לאכול כל יום אותו הדבר, ורק פחמימות מורכבות(קינואה או שעועית או כוסמת בעיקר) מפחיד אותי פתאום לאכול פתיתים או אורז או פסטה או שאכלתי רק פריכיות ופתאום לאכול לחם. מפחיד אותי שהגוף התרגל או לא ידע איך להתנהג. למרות שהבנתי שמה שחשוב בסופו של דבר זה המאזן הקלורי
הגוף שלך הוא לא ילד מפונק, מבחינתו כמעט כל סוגי הפחמימות הם די אותו הדבר

• פותח/ת השרשור
הגוף שלך הוא לא ילד מפונק, מבחינתו כמעט כל סוגי הפחמימות הם די אותו הדבר
תודה על התשובה. אני די מתוסכלת מכל מיני שטויות שאני קוראת באינטרנט ואז זה מסבך אותי עוד יותר חחח

• פותח/ת השרשור
תמיד, אבל תמיד, תאכלי את האוכל של אמא.

את עוד תתגעגעי אליו, אני מבטיח.

תשמע לאכול אוכל של אמא מרוקאית אמיתית זה אסון!
גם טעים וגם אי אפשר להסתפק בקצת אף פעם.
(סתם צוחקת,חוזרת לזה לאט לאט אבל באיזון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית