הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין ירידה במשקל עצמו, הגיוני?

fo2016

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
1
42
1
היי,
אני נמצא בתקופת ״חיטוב״ כבר 4-5 חודשים, ושמתי את זה בציטוט כי במהלך התקופה הזו ירדתי כמה קילוגרמים מתומצמים ובודדים בלבד, משמע לא הקפדתי על תזונה כראוי.

לפני כחודש התחלתי להתייחס לזה מאוד ברצינות ונכנסתי לגירעון של 500 קלוריות. הבעיה מתעוררת היא כאשר אין ירידה במשקל עצמו (במספר על המשקל) כבר חודש שלם. המדידה של המשקל התבצעה באותם תנאים בדיוק. מה שכן, וזה מפתיע, אני רואה ובעיקר מרגיש יותר רזה, כלומר הבטן מעט יורדת ונהיית שטוחה אך אין אינדיקציה לכך במשקל.
האם מישהו יוכל להסביר מה פשר הדבר?

היי,
אני נמצא בתקופת ״חיטוב״ כבר 4-5 חודשים, ושמתי את זה בציטוט כי במהלך התקופה הזו ירדתי כמה קילוגרמים מתומצמים ובודדים בלבד, משמע לא הקפדתי על תזונה כראוי.

לפני כחודש התחלתי להתייחס לזה מאוד ברצינות ונכנסתי לגירעון של 500 קלוריות. הבעיה מתעוררת היא כאשר אין ירידה במשקל עצמו (במספר על המשקל) כבר חודש שלם. המדידה של המשקל התבצעה באותם תנאים בדיוק. מה שכן, וזה מפתיע, אני רואה ובעיקר מרגיש יותר רזה, כלומר הבטן מעט יורדת ונהיית שטוחה אך אין אינדיקציה לכך במשקל.
האם מישהו יוכל להסביר מה פשר הדבר?
ההרגשה לא מעניינת. הסיבה היחידה היא שאתה כנראה לא באמת במאזן שלילי.

אם המשקל לא זז אז אתה בנייטרלי. אל תשכח שהנוסחאות לחישוב הוצאה וצריכה קלורית הן רק אינדיקציה, את מה שיצא לך אתה צריך להתאים למה שקורה בשטח. אתה צריך לכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל בשבוע בממוצע שקילות.
עכשיו לגבי השינוי במראה, זה בהחלט אפשרי שבנייטרלי אתה מעלה מעט בשריר ומוריד בשומן וזה מתאזן על המשקל, במיוחד אם אתה יחסית מתחיל ועדיין אין לך הרבה מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית