הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בירור לקיחת כדורים בעת הסייקלים

ארז דיעי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בן 43 ,גובה 1.78 היתי שוקל 80 בתחילת הסייקל והיום אני שוקל 90.
3 שנים מתאמן.
התחלתי טוסטרון רפואי 250 cc , אני כבר בשבוע 7 , רוצה לסחוב עד 12 שבועות..
רציתי לדעת האם מומלץ לקחת מעכשיו פרווירון .... ושבועיים אחר סוף הסייקל טריבולוס וקרטין 10 גרם..
החל מהזריקה ה6 אני מרגיש עצבים האם זה טבעי?
והאם מומלץ באמצע הסייקל מנקה כבד?
ואיזה בדיקות ממולץ לעשות
תודה לעונים מראש..

נערך לאחרונה:
לגבי הסייקל שלך איני יודע מה להוסיף... אבל 250 זה Trt צריך מינימום 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות "מנקה כבד" בסייקל ללא אוראלים אין צורך. לגבי PCT זה הכי ברור כלומיד+טמוקסיפן חובהה. הכל לפי הפרוטוקול לגבי טריבולוס בסייקל הראשון השתמשתי בו בpct וגם עכשיו ואולי בגלל שאני צעיר אבל לא הושבת לי החשק מיני גם בpct כן קצת ירוד אך מתפקד בלי לבייש. עכשיו לגבי פרווירון רק בדיקות דם לדעת איפה את עומד ב shbg ואסטרודיול אך לא לשכוח גם מי ארימדקס רק בדיקות דם יגידו לך אבל אני מאמין במינון של 250 אין צורך לא בזה ולא בזה (כך את זה בערבון מוגבל כל אחד מגיב שונה לחומרים) לגבי עצבים תהיה רגוע הגיוני לחלוטין תשאר מאופק. שים לב ללחצי דם תקינים ודופק תקין במנוחה (בסייקל הדופק היה מעט גבוה) לא לשלב אורלים בשום פנים ואופן עם יש יתר לחץ דם

לגבי הסייקל שלך איני יודע מה להוסיף... אבל 250 זה Trt צריך מינימום 500
זה לא נכון .. 500 בגדול זה פרוטוקול שרץ ברשת כמינון "בסייקל ראשון" .. אבל זה ממש לא מדויק לכל בן אדם .
@ארז דיעי בוא נשאל אותך אחריי 7 שבועות אחריי ההתקדמות ? איך "הגדילה ? (על מינון 250 שזה יכול להיות סייקל סבבה לגמריי)

זה לא נכון .. 500 בגדול זה פרוטוקול שרץ ברשת כמינון "בסייקל ראשון" .. אבל זה ממש לא מדויק לכל בן אדם .
@ארז דיעי בוא נשאל אותך אחריי 7 שבועות אחריי ההתקדמות ? איך "הגדילה ? (על מינון 250 שזה יכול להיות סייקל סבבה לגמריי)
עדיף עם כבר לעלות ל 350 כי 250 נו באמת שים זה נשמע ממש קצת ולפי דעתי בזבוז כסף

עדיף עם כבר לעלות ל 350 כי 250 נו באמת שים זה נשמע ממש קצת ולפי דעתי בזבוז כסף
הוא עלה 10 קילו במהלך 7 שבועות כמו שנראה זה דיי עובד לו 😃
כמובן שאם היה מבצע על 500 הצבירה הייתה גדולה יותר.

הוא עלה 10 קילו במהלך 7 שבועות כמו שנראה זה דיי עובד לו 😃
כמובן שאם היה מבצע על 500 הצבירה הייתה גדולה יותר.
אני בטוח שזה המון נוזלים באמת האינטויצה שלי חזקה על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית