אם אני אוכל סופגנייה (מסה) להחשיב בערך של סוף יום?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, אכלתי היום 2 סופגניות ומן הסתם הן לא בתפריט שלי..הבנתי שזה קלוריות ריקות. השאלה זה האם להחשיב אותם בתפריט? אני צריך להגיע ל3000 קלוריות ביום ואם אני מחשיב את הסופגניות אז סיימתי את הערכים להיום,אם לא אז לא סיימתי. האם לחשב?

ברור שלהחשיב. ואם לא אכלת מספיק חלבון אז תכניס עוד חלבון ותנסה בכמה שפחות קלוריות כדי לא ליצור חריגה גדולה מדי.

הדבר היחיד שנחשב קלוריות ריקות הן אלכוהול, כי הגוף לא משתמש בו לשום דבר חוץ מאנרגיה, אבל קלוריה זה קלוריה, ואתה צריך להחשיב אותן

חוץ מאלכוהול, אין קלוריות ריקות.

גם לסופגניה וגם לעוגה וגם לבורקס יש ערך תזונתי.
אפרופו אלכוהול כשאני שותה לחשב באמת לפי 65-70 לשוט או פחות? כי אם אני במסה ושותה כמה שוטים ובסוף זה לא באמת נחשב ה300~ קלוריות ששתיתי אני לא מגיע למכסה היומית שלי אז איך לחשב את זה כשאני שותה?

אפרופו אלכוהול כשאני שותה לחשב באמת לפי 65-70 לשוט או פחות? כי אם אני במסה ושותה כמה שוטים ובסוף זה לא באמת נחשב ה300~ קלוריות ששתיתי אני לא מגיע למכסה היומית שלי אז איך לחשב את זה כשאני שותה?
שוב, קלוריה זה קלוריה, זה שזו קלוריה ריקה לא אומר שזה לא קלוריה, זה רק אומר שאין לה ערך תזונתי מועיל

שוב, קלוריה זה קלוריה, זה שזו קלוריה ריקה לא אומר שזה לא קלוריה, זה רק אומר שאין לה ערך תזונתי מועיל
הבנתי אבל שהגוף משתמש בהרבה אנרגיה כדי לסלק את האלכוהול אז לא יוצא שבעצם אם שתיתי 7 שוטים שזה 400 קלוריות אבל בתכלס זה יוצא רק איזה 200?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת ערך תזונתי מועיל? הכוונה יש קלוריות שהגוף ישתמש בהן כדי לבנות את השריר וקלוריות שהגוף לא ישתמש בהן לבנות שריר?

מה זאת אומרת ערך תזונתי מועיל? הכוונה יש קלוריות שהגוף ישתמש בהן כדי לבנות את השריר וקלוריות שהגוף לא ישתמש בהן לבנות שריר?
בידיוק. הקלוריות שמגיעות ממזון הן חומרי בניה, אם זה לשריר, שומן, או כל דבר אחר, או שיכולות להיות מפורקות ולהיכנס למעגל האנרגטי של הגוף. הלוריות שמגיעות מאלכוהול לעומת זאת נכנסות ישירות למעגל האנרגטי, ולא משמשות כחומרי בניה, אז כשהגוף רואה שמעגלי האנרגיה שלו רווים, שאר חומרי הבניה ילכו לאיפה שהם יכולים, ואם גם מעגלי הבניה של השריר רווים, אז כל השאר ילך לשומן

בידיוק. הקלוריות שמגיעות ממזון הן חומרי בניה, אם זה לשריר, שומן, או כל דבר אחר, או שיכולות להיות מפורקות ולהיכנס למעגל האנרגטי של הגוף. הלוריות שמגיעות מאלכוהול לעומת זאת נכנסות ישירות למעגל האנרגטי, ולא משמשות כחומרי בניה, אז כשהגוף רואה שמעגלי האנרגיה שלו רווים, שאר חומרי הבניה ילכו לאיפה שהם יכולים, ואם גם מעגלי הבניה של השריר רווים, אז כל השאר ילך לשומן
זה מסביר את ההתנהגות שלי באירועים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית