הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יכולה להיות בעיה בלא לאמן חזה?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אני עושה תוכנית אימונים כזאת
אימון אחד פרס ודדליפט ואימון שני פרס ומתח כי אין לי אפשרות להעמיד ברצפה סטנד למשקולות
האם יכולה להיות בעיה בריאותית אם הכתפיים חזקות יותר מהחזה?

אני עושה תוכנית אימונים כזאת
אימון אחד פרס ודדליפט ואימון שני פרס ומתח כי אין לי אפשרות להעמיד ברצפה סטנד למשקולות
האם יכולה להיות בעיה בריאותית אם הכתפיים חזקות יותר מהחזה?
תרשום את כול התוכנית שלך, ואיזה ציוד יש לך

• פותח/ת השרשור
יש לי מוט אולימפי עם 120 קילו צלחות ויש לי גם ספסל וסטנד למוט. הבעיה שהרצפה שלי בחצר לא הכי ישרה בעולם ולשים מוט על הסטנד הזה ממש מסוכן אז אני עושה תרגילים רק עם המוט ברצפה (בפרס אני מרים את המוט מהרצפה). יש חלק קטן ברצפה שהוא כן ישר.
אז זה ככה פחות או יותר:
A
פרס 5-5-5
דדליפט 5-5
B
פרס 5-5-5
מתח עם משקל 5-5-5
ואולי באמת אני אחליף בb שכיבות סמיכה עם משקל אבל תמיד יהיה נטייה של המשקל לאחד הצדדים זה הבאסה גם אם אני עושה את זה עם תיק

ועוד פעם לא אכפת לי מאסטטיקה של הגוף מעניין אותי רק הקטע הבריאותי כל עוד זה בסדר אני אמשיך ככה תודה

אם לא תעבוד על חזה גם לא תעבוד עם יד אחורית כשריר מסייע ואפילו כתפיים (בזוית מסויימת)
בסופו של דבר יהיה לך מראה גוף לא פורפוציונלי, לא מומלץ

אם לא תעבוד על חזה גם לא תעבוד עם יד אחורית כשריר מסייע ואפילו כתפיים (בזוית מסויימת)
בסופו של דבר יהיה לך מראה גוף לא פורפוציונלי, לא מומלץ
יצא לך לראות פעם איך נראים מרימיממשקולות אולימפיים?

נערך לאחרונה:
יצא לך לראות פעם איך נראים מרימיממשקולות אולימפיים?
מרימי משקולות כן עושים בנץ פרס. פשוט במהלך ההכנה לתחרות פחות. חוץ מזה שגם הם עושים מקבילים עם משקל ועוד

אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה עם משקל עם חגורה בין הסטנדים והספסל. אם הסטנדים שלך לא יורדים עד לגובה שמאפשר את זה אפשר להשתמש בשני כיסאות במקום. עוד אופציה זה לתלות טבעות ואז אתה לא צריך את הסטנדים או הכיסאות.

גם אני מעדיף לאמן אזורים אחרים על פני חזה משיקולים אסטטיים. אם יכולות להיות לזה השלכות כלשהן, אני מניח שככל שאתה מתקדם יותר והמשקלים שאתה מרים גבוהים יותר, אז חוסר האיזון בין השרירים נעשה קיצוני יותר וזה אולי כן יכול לגרום לבעיות, למרות שקטונתי מלהגיד כי לא באמת בדקתי.

בכל אופן, לא ממליץ לגמרי להזניח את החזה. אפשר גם לעשות תרגילים כמו מקבילים או שכיבות סמיכה עם וסט וגומיות. פחות נוח אבל מספק אקסטרה התנגדות, ולא מצריך מישהו שישים עליך את המשקולת.

• פותח/ת השרשור
טוב אז הבנתי שיש מצב שזה כן יכול לגרום לבעיות...
בכל מקרה הצלחתי לאלתר תיק ואני אעשה עכשיו שכיבות סמיכה עם משקל באימון הראשון ובאימון השני פרס.
אמור להספיק לבינתיים :]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית