עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מאמן דפוק בחיי...כן אפשר דרך האינטרנט ללמוד ואתה יכול לפנות לאחד המתאמנים בחדכ שלך שיעזרו לך
תודה אחי!!!איזה מאמן דפוק בחיי...כן אפשר דרך האינטרנט ללמוד ואתה יכול לפנות לאחד המתאמנים בחדכ שלך שיעזרו לך
המאמן לא דווקא "דפוק" זו הדרך שלו לומר אין לי שמץ איך עושים דדליפט.
האמת שזה נשמע הגיוני..
אחרי שסירב לי הוא אמר לי בערך ככה:
"יש כל כך הרבה תרגילים שעובדים על ה... השריר הספציפי שאתה רוצה לעבוד עליו".. כנראה הוא לא יודע ששריר המטרה של דדליפט הוא של הגב
תודה אחי!!!
כן סליחה אחי הסתבכתי בזהחחח פעם הבאה תרשום מחוץ לציטוט, כי זה נראה כאילו אני רשמתי את זה...ובכללי אני חושב שהוא פשוט לא מבין גדול.
תודה אחיבהחלט אפשר, מה שחשוב הוא לראות סרטונים מהרבה מקורות, עדיף אנשים מתחום הפאוורליפטינג, שדדליפט זה חלק מהספורט שלהם, ולא מערוצי ספורט כלליים, ולחפש את מה שמשותף לכולם, ככה אתה תבין איזה חלקים הם קריטיים יותר ואיזה פחות, אבל קח את הטיפים שלהם ותבדוק מה עובד יותר טוב
כן. האמת שזה די פשוט יחסית לסקוואט או בנץ׳ פרס.המאמן בחדר כושר סירב ללמד אותי דדליפט בטענה שהתרגיל מסוכן והוא לא מוכן לקחת את האחריות. שאלתי את משה והוא ענה לי שהתרגיל לא מסוכן.
השאלה שלי היא, האם אפשרי ללמוד דדליפט רק דרך סרטונים ביוטיוב?
כן. האמת שזה די פשוט יחסית לסקוואט או בנץ׳ פרס.[/QUOTE
אתה מתכוון שסקוואט ובנץ' פרס יותר קשה ללמוד מאשר דדליפט?
סבבה תודה אחיכן. רוב האנשים יכולים ללמוד לעשות דדליפט ב5 דקות עם הדרכה נכונה(כל עוד אין להם כול מיני בעיות גמישות, פציעות...)
הבעיה הגדולה ביותר בללמד מתאמן בחדר כושר מסחרי היא ש90 אחוז יבוא מאמן אחר וידפוק לך את העבודה.
מסיבה כול שהיא ויינגיט מלמדים מין בן כלאים מגעיל של דדליפט רומני וסטיף דד וכאשר מתאמן כול שהוא מניח את את המוט על הרצפה רוב המאמנים יעירו לו ( לא בצדק) על טכניקה לא נכונה .
לוקח זאת לתשומת לביהבעיה הגדולה ביותר בללמד מתאמן בחדר כושר מסחרי היא ש90 אחוז יבוא מאמן אחר וידפוק לך את העבודה.
מסיבה כול שהיא ויינגיט מלמדים מין בן כלאים מגעיל של דדליפט רומני וסטיף דד וכאשר מתאמן כול שהוא מניח את את המוט על הרצפה רוב המאמנים יעירו לו ( לא בצדק) על טכניקה לא נכונה .
תודה גבר!כמו שאמרו אתה יכול בהחלט ללמוד מיוטיוב.
אבל אני ממליץ לך גם להיעזר במאמן או מתאמן שיודע ומכיר טוב את התרגיל, בכך שיראה איך אתה עושה, וכמו כן גם לצלם את עצמך. לדעתי זו הדרך הכי יעילה ללמוד תרגילים כאלה.