הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשרי ללמוד דדליפט דרך סרטונים?

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
המאמן בחדר כושר סירב ללמד אותי דדליפט בטענה שהתרגיל מסוכן והוא לא מוכן לקחת את האחריות. שאלתי את משה והוא ענה לי שהתרגיל לא מסוכן.
השאלה שלי היא, האם אפשרי ללמוד דדליפט רק דרך סרטונים ביוטיוב?

איזה מאמן דפוק בחיי...כן אפשר דרך האינטרנט ללמוד ואתה יכול לפנות לאחד המתאמנים בחדכ שלך שיעזרו לך

המאמן לא דווקא ''דפוק'' זו הדרך שלו לומר אין לי שמץ איך עושים דדליפט.

• פותח/ת השרשור
איזה מאמן דפוק בחיי...כן אפשר דרך האינטרנט ללמוד ואתה יכול לפנות לאחד המתאמנים בחדכ שלך שיעזרו לך
תודה אחי!!!
המאמן לא דווקא "דפוק" זו הדרך שלו לומר אין לי שמץ איך עושים דדליפט.

האמת שזה נשמע הגיוני..
אחרי שסירב לי הוא אמר לי בערך ככה:
"יש כל כך הרבה תרגילים שעובדים על ה... השריר הספציפי שאתה רוצה לעבוד עליו".. כנראה הוא לא יודע ששריר המטרה של דדליפט הוא של הגב

בהחלט אפשר, מה שחשוב הוא לראות סרטונים מהרבה מקורות, עדיף אנשים מתחום הפאוורליפטינג, שדדליפט זה חלק מהספורט שלהם, ולא מערוצי ספורט כלליים, ולחפש את מה שמשותף לכולם, ככה אתה תבין איזה חלקים הם קריטיים יותר ואיזה פחות, אבל קח את הטיפים שלהם ותבדוק מה עובד יותר טוב

• פותח/ת השרשור
בהחלט אפשר, מה שחשוב הוא לראות סרטונים מהרבה מקורות, עדיף אנשים מתחום הפאוורליפטינג, שדדליפט זה חלק מהספורט שלהם, ולא מערוצי ספורט כלליים, ולחפש את מה שמשותף לכולם, ככה אתה תבין איזה חלקים הם קריטיים יותר ואיזה פחות, אבל קח את הטיפים שלהם ותבדוק מה עובד יותר טוב
תודה אחי

המאמן בחדר כושר סירב ללמד אותי דדליפט בטענה שהתרגיל מסוכן והוא לא מוכן לקחת את האחריות. שאלתי את משה והוא ענה לי שהתרגיל לא מסוכן.
השאלה שלי היא, האם אפשרי ללמוד דדליפט רק דרך סרטונים ביוטיוב?
כן. האמת שזה די פשוט יחסית לסקוואט או בנץ׳ פרס.

הבעיה הגדולה ביותר בללמד מתאמן בחדר כושר מסחרי היא ש90 אחוז יבוא מאמן אחר וידפוק לך את העבודה.
מסיבה כול שהיא ויינגיט מלמדים מין בן כלאים מגעיל של דדליפט רומני וסטיף דד וכאשר מתאמן כול שהוא מניח את את המוט על הרצפה רוב המאמנים יעירו לו ( לא בצדק) על טכניקה לא נכונה .

• פותח/ת השרשור
כן. רוב האנשים יכולים ללמוד לעשות דדליפט ב5 דקות עם הדרכה נכונה(כל עוד אין להם כול מיני בעיות גמישות, פציעות...)
סבבה תודה אחי
הבעיה הגדולה ביותר בללמד מתאמן בחדר כושר מסחרי היא ש90 אחוז יבוא מאמן אחר וידפוק לך את העבודה.
מסיבה כול שהיא ויינגיט מלמדים מין בן כלאים מגעיל של דדליפט רומני וסטיף דד וכאשר מתאמן כול שהוא מניח את את המוט על הרצפה רוב המאמנים יעירו לו ( לא בצדק) על טכניקה לא נכונה .
לוקח זאת לתשומת לבי
תודה רבה!

כמו שאמרו אתה יכול בהחלט ללמוד מיוטיוב.
אבל אני ממליץ לך גם להיעזר במאמן או מתאמן שיודע ומכיר טוב את התרגיל, בכך שיראה איך אתה עושה, וכמו כן גם לצלם את עצמך. לדעתי זו הדרך הכי יעילה ללמוד תרגילים כאלה.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו אתה יכול בהחלט ללמוד מיוטיוב.
אבל אני ממליץ לך גם להיעזר במאמן או מתאמן שיודע ומכיר טוב את התרגיל, בכך שיראה איך אתה עושה, וכמו כן גם לצלם את עצמך. לדעתי זו הדרך הכי יעילה ללמוד תרגילים כאלה.
תודה גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית